Jump to content
Naimisiin.info

Mnn

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

526 profiilin katselua

Mnn's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei! Meille on tulossa myös Keikaus ensi talvella juhlittaviin häihimme. Emme ole vielä tavanneet kasvotusten emmekä ole sopineet yksityiskohdista, mutta yhteydenpito tähän saakka on sujunut mutkattomasti ja olen saanut heistä hyvin ystävällisen ja positiivisen kuvan. Mukava kuulla, että Puttiinalla oli heistä noin hyvä kokemus!
  2. Huhuilenpa taas, josko löytyisi tuoreita kokemuksia Agroksenmäen holvikellarista, olisi mukava kuulla! Me päätimme vahvistaa varauksemme, eli Agroksenmäki tulee olemaan meidän talvihäidemme viettopaikka ensi vuonna. Vieraita meille olisi tulossa 100-110, ja tarkoitus on että myös vihkiseremonia (tai kohdallamme liiton siunaus) tapahtuisi paikan päällä. Olisi kiva jos seremonian voisi pitää eri tilassa, mutta eteisaula lienee liian pieni tuolle vierasmäärälle. Eli siunaus tapahtunee meillä sitten juhlasalissa, ja seremonian sujuvuus ja kaikki käytännön järjestelyt mietityttää tällä hetkellä ehkä eniten. Että mahtuuko kaikki vieraat seuraamaan siunausta hyvin ja näkeekö kaikki, ja onko meidän kulkumme ovelta "alttarille" sujuvaa ja mitä tapahtuu heti siunauksen jälkeen jne.
  3. Hei! Löytyykö keltään tuoreita kokemuksia Agroksenmäeltä, tai suunnitteleeko joku kenties paraikaa häitä pidettäväksi siellä? Meillä olisi suunnitteilla häät talvelle 2016, ja Agroksenmäki on yksi vahvoista suosikeista hääpaikaksi.
  4. Hei! Olisikohan kenelläkään uudempia kokemuksia häistä poliisien kesäkodilla?
×
×
  • Create New...