AnnaSi

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About AnnaSi

 • Rank
  Untuvikko
 1. Todellakin olimme!! Bändi soitti juuri pyytämiämme biisejä koko illan - meno oli mahtavaa.
 2. Söimme aamupalaksi vähän häistä jäljelle jäänyttä kakkua. mukaan. Sen jälkeen kävimme kävelyllä ja availimme häälahjoja. Ei kait sen kummempaa.
 3. Yllättävänkin hyvin. Illalla oli melkoista hermoilua, mutta nukahdin alle puolessa tunnissa ja nukuin yhteensä kahdeksan tuntia. Ihan normiunet siis. Mies ei kuulemma nukkunut kuin viisi tuntia...
 4. Voin suositella erittäin lämpimästi Janne Miettistä, josta kirjoitin juuri omia kokemuksiani tähän ketjuun: http://www.naimisiin.info/yhteiso/topic/21833-janne-miettinen-valokuvaaja/page-4
 5. Häät on nyt vietetty & kuvat saatu. Ja ne ovat todella upeita!! Hääpäivänä kaikki meni loistavasti ja potrettikuvauksissa Miettisen kuvattavana oli mukava olla. Dokumentaarisessa kuvauksessa hän on todella hyvä, eikä hän koskaan häirinnyt mitään tapahtumaa (toisin kuin serkkuni, joka oli videokuvaajana välillä vähän liiankin lähellä kuvattavia...). Kuvat ovat tunnelmallisia ja etenkin potrettikuvamme ovat todella ihania! Parempaa ei olisi voinut toivoa. Voin kyllä suositella häntä kaikille muillekin hääpareille, jotka haluavat todella kauniita ja tunnelmallisia kuvia omista häistään. Meillä oli 10 tunnin dokumentaarinen kuvaus, joka alkoi pukeutumisesta hotellilla ja päättyi bändin toisen setin loppuun.
 6. Meidän Pariisin häämatkamme onnistui aivan mahtavasti. Olimme siellä 10 päivän ajan kahdessa eri hotellissa. Toinen oli todella luksushotelli ja toinen (loppumatkan ajan) vähän tavallisempi hotelli. Luksushotelli maksoi noin 350€ yöltä, mutta ne 3 yötä siellä riittivät kyllä hienosti.
 7. Työharjoittelussa Ruotsissa. Olin pienehkössä yrityksesssä harjoittelijana 4kk:n ajan ja sitten yrityksen kesäjuhlissa harjoitteluni loppupuolella aloimme juttelemaan... ja siitä se sitten lähti. Palasin Suomeen joksikin aikaa, mutta sain vakkaritöitä Ruotsista muutaman kuukauden hakemisen jälkeen, ja muutimme yhteen melkein heti palattuani Ruotsiin. Häitä vietetään Suomessa lähinnä sen takia, että minun sukuni on paljon suurempi ja näin ollen harvempien pitää matkustaa toiseen maahan häihimme. Tosin lyhyt matkahan se on Ruotsiin tai sieltä tänne.
 8. Ruotsalaisen mieheni tietämys Suomesta on aina ollut aika hyvä, mutta yksi asia on häntä hieman ihmetyttänyt. Nimittäin se, että miten pikkuruisessa Suomessa voi olla maailman kaksi suurinta mobiilipelitaloa, Rovio ja Supercell...
 9. Joskus viisivuotiaana näin jonkun disney-leffan, missä oli ihanat prinsessahäät. Sen jälkeen iski pieni hääkuume jo päälle.
 10. Me myöskin varasimme Miettiseltä dokumentaarisen hääkuvauksen ensi vuoden häihimme. Jännittää jo nyt millaisia kuvia saamme, sillä kuvat hänen kotisivuillaan ovat niin upeita!
 11. Varattiin juhlapaikka sekä valokuvaaja noin puolitoista vuotta ennen hääpäiväämme. Molemmat ykkösvaihtoehtomme olivat vielä vapaina, joten saimme mitä halusimmekin.
 12. Minulle valinta oli helppo. Otin yhteensä 4 kaasoa, joista 3 on nykyisiä parhaita kavereitani sekä yhden lapsuudenystävistäni. Lapsuudenystäväni ei tunne noita kolmea muuta kaasoa, mutta toisaalta on kiva, kun he nyt sitten ovat päässeet tutustumaan toisiinsa kaasoina olleessaan. Olemme jo valinneet yhteistuumin asut kaasoille ja he ovat (ilmeisesti) jo suunnitelleet nelistään jotain pientä ohjelmanumeroa hääjuhliimme.
 13. ^Minullakin on olkapäät osittain paljaana. Tämä on kyllä aika hassu perinne omasta mielestäni... sillä kaasojen asuja selatessamme tuntui siltä, että niissä oli melkein kaikissa olkapäät paljaana joka tapauksessa.