1NAR1

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About 1NAR1

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Rauma
 1. Hei, täällä olikin jo listaa Vammalan ja Mouhijärven juhlapaikoista, mutta nyt kaivattaisiin tietoa myös Huittisten suunnalla sijaitsevista juhlapaikoista. Onko kenelläkään ehdotuksia? Tässä on listaa joistakin Sastamalan ja Huittisten alueella sijaitsevista paikoista: Knuutilan tila Kutalassa (Vammala) www.knuutilantila.net Vähä-Hisson tila Kutalassa (Vammala) www.vahahissontila.com Kutalan nuorisoseurantalo (Vammala) www.kutala.net Haapaniemen pidot Kärppälässä (Vammala) www.haapaniemenpidot.net Virrin tila Stormissa (Vammala) www.virrintila.fi Vehmaan tila (Vammala) www.vehmaantila.fi Heinoon yhteistalo (Vammala) www.kopteri.net/koti/heinoonyhteistalo Illon nuorisoseurantalo (Vammala) Vammalan Seuratalo Hotelli Ellivuori (Vammala) www.ellivuori.fi Vammalan Seurahuone www.kopteri.net/koti/wwwseurahuone http://www.koivistonkestikievari.fi/ Sastamalan Wanha Pappila (Vammala) http://www.wanha-pappila.fi/index.html Pirjon Pirtti (Äetsä) http://www.juhlatilasastamala.fi/ Keikyän vanha pappila (Äetsä) http://www.pappila.com/ Karhiniemen Kyläkartano (Huittinen) http://www.karhiniemi.fi/index.php?p=1_2_kylakartano Kivirannan Kartano (Huittinen) http://www.kivirannankartano.fi/
 2. Me kyseltiin sieltä, mutta heinäkuu oli jo kokonaan varattu. Muutenkin oli ehkä meidän pienelle budjetille vähän liian tyyris. :/ Muita paikkoja ollaan nyt silmäilty, mutta vieläkään ei ole sitä hyvää löytynyt.
 3. Meillä päätettiin, että kesällä 2016 on häät Hääpäivä tulee olemaan mitä luultavammin 16.7 jos vain hääpaikka löydetään kyseiselle päivälle.