Jump to content
Naimisiin.info

1NAR1

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Rauma

1NAR1's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei, täällä olikin jo listaa Vammalan ja Mouhijärven juhlapaikoista, mutta nyt kaivattaisiin tietoa myös Huittisten suunnalla sijaitsevista juhlapaikoista. Onko kenelläkään ehdotuksia? Tässä on listaa joistakin Sastamalan ja Huittisten alueella sijaitsevista paikoista: Knuutilan tila Kutalassa (Vammala) www.knuutilantila.net Vähä-Hisson tila Kutalassa (Vammala) www.vahahissontila.com Kutalan nuorisoseurantalo (Vammala) www.kutala.net Haapaniemen pidot Kärppälässä (Vammala) www.haapaniemenpidot.net Virrin tila Stormissa (Vammala) www.virrintila.fi Vehmaan tila (Vammala) www.vehmaantila.fi Heinoon yhteistalo (Vammala) www.kopteri.net/koti/heinoonyhteistalo Illon nuorisoseurantalo (Vammala) Vammalan Seuratalo Hotelli Ellivuori (Vammala) www.ellivuori.fi Vammalan Seurahuone www.kopteri.net/koti/wwwseurahuone http://www.koivistonkestikievari.fi/ Sastamalan Wanha Pappila (Vammala) http://www.wanha-pappila.fi/index.html Pirjon Pirtti (Äetsä) http://www.juhlatilasastamala.fi/ Keikyän vanha pappila (Äetsä) http://www.pappila.com/ Karhiniemen Kyläkartano (Huittinen) http://www.karhiniemi.fi/index.php?p=1_2_kylakartano Kivirannan Kartano (Huittinen) http://www.kivirannankartano.fi/
  2. 1NAR1

    Häät 2016

    Me kyseltiin sieltä, mutta heinäkuu oli jo kokonaan varattu. Muutenkin oli ehkä meidän pienelle budjetille vähän liian tyyris. :/ Muita paikkoja ollaan nyt silmäilty, mutta vieläkään ei ole sitä hyvää löytynyt.
  3. 1NAR1

    Häät 2016

    Meillä päätettiin, että kesällä 2016 on häät Hääpäivä tulee olemaan mitä luultavammin 16.7 jos vain hääpaikka löydetään kyseiselle päivälle.
×
×
  • Create New...