hali_2015

Aktiivijäsen
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About hali_2015

 • Rank
  Juniori
 1. Piilarit Jos vain satunnaisesti käyttää piilareita, niin kannattaa ennen häitä hieman treenailla silmien kanssa piilareiden käyttöä, että silmät tottuvat. Jos viimeisestä kerrasta on pitkä aika ja laitat sitten hääpäivän aamuna piilarit silmään, niin saattaa olla aika väsyneen tuntuiset silmät illan pikkutunneilla.
 2. Sinistä oli sukkanauhassa oleva ruusu, uutta oli suurin osa lainattua ei tainu olla ollenkaa
 3. Meillä tehtiin samanlailla. Iltaa kohden karkkibuffetissa kävi isokin kuhina
 4. Siro, koska sormuskoko itsellani on pieni, niin mitään massiivista en voisi edes kuvitella. Kihla 15 ja vihki 14,5
 5. Kihla sormus oli n. 600e alennuksen kanssa. Laadukas sormus on myös samalla sijoitus
 6. Kutsuttuja oli noin 100. Loppujen lopuksi vieraita tuli n. 70. Ja se oli oikeastaan ihan sopiva määrä, muuten olisi ollut aika ahdasta esim. ruokailun aikana.
 7. Minulla oli myös pienet polttarit minä+4 hlöä. Ja ihan hyvin selvittiin. Ei sitä aina tarvitse olla mitkään megapiletykset, vaan mukavaa ja hauskaa yhdessä oloa
 8. Sama itsellä. Että haluan aina varautua asioihin. Päädyttiinkin siihen kaasojen kanssa, että painotin heille, että haluan tietää etukäteen polttaripäivän, mutta muuten saavat järkätä sellaiset kun itse haluaa
 9. Pöytäliina, kattaus ja kukat (+mahdollinen ohjelma/menu "kolmio" yms.), varsinkaan kesähäissä pöydät ei muuta koristelua kaipaa.
 10. Kukat: valkoisia, hieman myös vihreää. Väri/teema: pitsi, luonnonvalkoinen, kulta,beige
 11. Jotenkin koko ajan oli ollut pieni toive/ajatus kartanohäistä, joten lähdin etsimään erilaisia vaihtoehtoja. Pk-seudulla monet paikat oli jo varattu/liian kalliita, vaikka oltiin 1,5v. etukäteen liikkeellä. Mutta lopulliseen päätökseen vaikutti, hinta/miljöö/ruoka ja vierailupaikan päällä.
 12. JUhlapaikka ensin. Sen perusteella lähin etsimään lähiseudun kirkkoja. Ei siis pidetty häitä omalla paikkakunnalla.
 13. Itse olen myös STD-korttien kannalla, jos on yhtään isommat häät ja häät sattuu lomakauteen. Nykyään lomamatkatkin yms. varataan tosi ajoissa. Me laitettiin joulukorttien yhteydessä STD:eet ja häät oli heinäkuussa.
 14. Meilläkään ei ollut kutsun kannessa "kutsu" sanaa.