Jon_

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Jon_

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meidän kutsuun tulee minun ja sulhasen puhelinnumerot ja minun sähköposti. Tahdon pitää langat hyppysissäni ja vieraslistan ajantasalla. Sulhasenkin vannotin, että paras sitten olla huolellinen ja muistaa kysyä erityisruokavaliot ja tarkka ihmismäärä ilmoittautujilta.
 2. Uspenskista en tiedä, mutta olen ollut vuoden sisällä kaksissa häissä, joissa sai heitellä riisiä. Eli täysin kiellettyä se ei voi olla. Meillä on nyt puoli vuotta häihin ja täytyisi alkaa kirjoittamaan jotain infoa vieraille, joista suurin osa on luterilaisia, niin kuin minäkin. Kaikki edes sulhon perheestä ei ole ollut aiemmin ortodoksivihkimisessä! Kerta se lienee ensimmäinenkin sitten. Lisäksi täytyisi varmistaa meidän varaus (olen kuullut villejä jutuja kadonneista varauksista) ja sopia jonkun papin kanssa. Eniten minua kyllä jännittää, että mahdutaanko me kaikki sisälle, kun vieraita kutsutaan 100 ja kirkko ei ole mikään Uspenski. Ja häät siis helmikuussa, joten sisälle olisi syytä mahtua. Kutsutteko te muuten papin juhlaan?
 3. Aion ottaa miehen nimen, koska minulla ei ole omaani kovin suurta tunnesidosta, eikä sen puolen sukuun varsinkaan. Omani on vähän outo ja hankala ja kohtuullisen harvinainen, mutta niin on miehenikin nimi, ja se on kauniimpi mielestäni. On myös helpompaa, kun kummallakin on sama nimi. Hetken kyllä pohdin miten nimenvaihto voi hankaloittaa uraani, kun nimeni on työpiireissä kansainvälisesti tunnettu. Toki sen hetken pohdittuani totesin, että eiköhän se uusikin sitten tunnetuksi tule.
 4. Onko kellään meikkikokemuksia Tuusulan Redpointista? Olen itse käynyt siellä vain hiusten leikkauksessa ja laittamassa raitoja, mutta suunnittelin sinne tulevaa hääkampausta ja meikkiä. Kampauksista löytyy facebookista ihan hyvin kuvia, mutta meikeistä ei yhtään? Tuusulasta ei oikein näytä muita kauheasti edes löytyvän? Vinkkejä otetaan siis vastaan täälläkin.
 5. Meillä ei ollut eikä tule mitään, koska lähdin heti kosinnan jälkeen pois Suomesta, hääpäiväkin on tiedossa, niin eiköhän ne kekkerit riitä.
 6. Omille vanhemmille ja sisaruksille soitettiin seuraavana aamuna ja kerrottiin, että milloin on häät (päätettiin ajankohta heti samantien), kaasolle laitoin viestin. Muut sai sitten tietää parin päivän päästä facebookissa.
 7. Kyllä minä taisin todeta useampaankin otteeseen, kun tuli jotain viihde/hömppäuutisia ja muita lueskeltua, että ei mitään julkista kosimista, ei ystävänpäivä-, syntymäpäivä- tai joululahjasormusta myöskään, koska ei se mikään minulle annettava lahja ole, vaan molempien yhteinen sitoutuminen. Ihanasti mies sitten kosikin, ei turhia kliseitä ja muita, mutta aito ja romanttinen hetki kahdestaan. <3 Sormus haettiin jälkeenpäin, kosiessa sain muun korun. Olin varmaan myös sanonut ettei tarvitse olla.
 8. Nostanpa vähän tätä, onko muita ortodoksimorsiamia paikalla? Itsellä häät tulossa 2016.
 9. Helmikuussa 2016 on tarkoitus häitä juhlia. Eli uusi morsian ilmoittautuu. Valmistelut on aloitettu, mutta vielä ei ole varattu paikkaa, tms. Tarjoukset on kyllä, helmikuussa ei ole ruuhkaa.
 10. Onneksi minun tuleva mieheni tuntee minut riittävän hyvin, ettei kysynyt kättä isältäni. Olen itsenäinen, aikuinen nainen, eikä minun isälläni ole mitään sanottavaa siihen kenen kanssa menen tai en mene naimisiin. Ihan kaikella rakkaudella, vaikka hänen mielipidettään arvostankin ja olemme hyvissä väleissä. Ymmärrän, että toisille tämä tapa on tärkeä ja toiset eivät siitä tykkää, tärkeintähän on, että sulhanen tuntee morsiamen riittävän hyvin, että osaa tehdä oikean päätöksen.