Jump to content
Naimisiin.info

kilosilli

Morsian
  • Viestit

    58
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän kilosilli kaikki viestit

  1. Ootteko käyny kattomassa Turusensahaa? Mun mielestä ois ihana, mutta kun oli vaan meille sitten liian pieni.
  2. kilosilli

    Häät 2015 vol.2

    loreen, ihan totta kyllä. Nyt täytyy sitten miettiä, laitettaisko mekin jo vähän aiemmin.
  3. kilosilli

    Häät 2015 vol.2

    Laitatte kutsut hirveän aikaisin! Ajateltiin, jos laitettaisiin 3 kuukautta ennemmin, vaikka meillä on hääpäivä vieläpä perjantai. Pitäisiköhän meidänkin laittaa jo aikaisemmin?
  4. kilosilli

    Syyskuu 2015

    Minua pelottaa myös, kun hääpukuani pitää muokata aika paljonkin ja ompelijalle on varattu aika noin kuukautta ennen hääpäivää. Entä jos se onkin sitten ihan kamala muokkauksien jälkeen. Mutta kun tässä on laihdutusprosessi menossa niin ei sitä oikein voi vieläkään muokata
  5. kilosilli

    Syyskuu 2015

    laurapauliina- teillähän on melkein sama tilanne kuin meillä. Häiden järjestämisestä ja hääpäivä päätettiin vasta tammikuun alussa. Ja hääpäivä on nyt sitten päivää ennen teitä, 11.9.2015. Ja itse asiassa ihan samassa tilanteessakin ollaan, paitsi mulla on puku jo löytynyt. Ja bändi ja valokuvaaja varattiin ulkopuolisina. Kyllä mä uskon, että puoli vuotta riittää ihan hyvin yhtien juhlien järjestämiseen. Ei siihen tarvitse useampaa vuotta käyttää aikaa.
  6. Minä soitin Ynnin taloon ja sanottiin, että sitä ei vuokrata enää kesän jälkeen (en muista tarkkaa kuukautta). Kun se hotellihan myytiin ja ilmeisesti siinä sivussa toi Ynninkulmakin. Ei kun hetkonen, tarkoititko edes tuota Ynninkulmaa?
  7. Ninahi, tehän olette tavanneet netissä yhtä nuorina kuin mekin Minä olin 14-vuotias ja mies 16. Nyt sitten kun häät tänä vuonna, minä 25 ja mies melkein 27.
  8. kilosilli

    Ouluttaret 3

    Ei olla vielä paikkaa löydetty, mutta nyt käyty jo useampaa katsomassa. Nyt mietitään sitten vaihtoehtoja. Uusi Seurahuone olisi muuten varmasti hieno, mutta halutaan viedä omat juomat.
  9. kilosilli

    Häät 2015 vol.2

    Paljon onnea teille! Menikö kaikki hyvin?
  10. kilosilli

    Häät 2015 vol.2

    Minä pyysin tänään kaasoa ja sain suostumuksen! Ihanaa!
  11. kilosilli

    Ouluttaret 3

    Nannukka, ei olla käyty katsomassa kuin Villa Onnelaa. Se olisi ihan täydellinen, mutta epäröidään, että onko kuitenkin vähän liian pieni. Noin 50 vierasta olisi tulossa. Näköjään ne on kaikki aika kalliita, minä kun ajattelin, että sitä olisi päässyt jollain 500 eurolla! Ja se vielä, että olen kyllä varmaan kaikki paikat kysellyt läpi, että tiedän vähän hintatasoa ja montako vierasta mahtuu.
  12. kilosilli

    Häät 2015 vol.2

    Voi ei! Jos sitä jännittää niin paljon, että ei oikein jännitykseltään saa tehtyä mitään?
  13. kilosilli

    Ouluttaret 3

    Voi että stressaa, kun ei ole juhlapaikkaa vielä varattuna. Olen kai liian nirso, kun mikään ei kelpaa.
  14. Millaista hintatasoa muuten näissä Oulun liikkeissä on? Eli jos budjettina pitää 500 euroa, löytyykö kaikista myös sen hintaluokan pukuja?
  15. Kiitoksia hyvistä vinkeistä! Katselin tuota puolimerenneitoa ja se ei välttämättä olisi ollenkaan huono.. Tuntuukohan tuollaisessa sitten, että koko ajan pitäisi mahaa vetää sisään, ettei pömpötä
  16. nilmenlwen, kiitos vastauksesta! Ehkä aloitan tuolla A-linjaisten katselemisella.Merenneito-malliset ovat ihania, mutta tuntuvat, että ne sopivat vain jos on pitkä.
  17. Olen nyt alkanut katselemaan hääpukua ja olen ihan hukassa! Olen vain n. 155cm pitkä ja minulla on sellainen tiimalasi-vartalo. Lantio löytyy ja rinnatkin on liiankin isot Minkä mallista pukua kannattaisi lähteä katselemaan? A-linjaiset miellyttävät ehkä eniten silmää. Olkaimettomista pelkään, että käsivarret korostuvat liikaa, ne kun on mielestäni aika paksut. Mutta lähinnä tätä pohdin, kun lyhyt olen, että mikä se näyttäisi parhaimmalta. Pitkän puvun kuitenkin ehdottomasti haluan.
  18. kilosilli

    Sulhasten suusta

    Tämä nyt on vähän tämän tontun morsiamenkin suusta. Meillä hääpäivä siis syyskuussa perjantaina. Eräs pitopalvelu oli jo varattu, mitä kysyttiin. Totesin miehelle sitten että "Onpas jännä että näkn aikasin jo varattu perjantaille. Varmaan hautajaisiin sitten." Mies totesi, että "tuskinpa sitä kukaan pitopalvelua varaa hautajaisiin 8 kuukautta etukäteen.."
  19. Missäs olette viettäneet hääyönne nyt viime aikoina?
  20. kilosilli

    Ouluttaret 3

    Mulla tuli äsken ihan hirveä stressi! Nyt tiedän, kun puhutaan häästressistä. Häitä on suunniteltu vasta kaksi viikkoa ja vielä on 8 kuukautta jäljellä, mutta meinasin jo saada hermoromahduksen. Kuvaajaa etsin tässä ja tuntuu, ettei tiedä mistä valitsee ja sijoittaisiko sittenkin vähän enemmän. Jos olisi vain rahaa rajattomasti, olisi tämä paljon helpompaa!
  21. En ole aiemmin asiaa hirveästi ajatellut. Olen kai vain ajatellut, että miehen sukunimen otan. Nyt tosipaikan tullen tuntuu jotenkin haikealta luopua omasta sukunimestäni, onhan se ollut oma nimi kuitenkin kohta 25 vuotta. Toisaalta, oma sukunimi on aika tavallinen ja miehellä vähän erikoisempi. Kaksiosaista en halua, kun on pitkä etunimi, muuten voisin harkita.
  22. kilosilli

    Ouluttaret 3

    OoK, mikä paikka teillä on Pikisaaressa? Tässä kun etsiskelen juhlapaikkoja. Tuntuu ettei löydy mitään hyvää. Villa Onnela oli aivan ihana, se olisi täydellinen. Mutta kun olisi hieman isompi!
  23. Mun piti kans tehä nyt toi sähköposti..
  24. Tietää. Äsken sanoin, että "haluaisin tänne mun hääfoorumille.." Sain vastaukseks "onko sulla oma hääfoorumi!?" Kun piti sanoa, että tänne mun profiiliin hääfoorumille.
  25. Veeruskainen, kiitos pitkästä viestistä! Tuon perusteella kyllä lähden itsekin ensimmäisenä sitten Katariinaan
×
×
  • Create New...