kilosilli

Morsian
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

About kilosilli

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu

Recent Profile Visitors

808 profile views
 1. Ootteko käyny kattomassa Turusensahaa? Mun mielestä ois ihana, mutta kun oli vaan meille sitten liian pieni.
 2. loreen, ihan totta kyllä. Nyt täytyy sitten miettiä, laitettaisko mekin jo vähän aiemmin.
 3. Laitatte kutsut hirveän aikaisin! Ajateltiin, jos laitettaisiin 3 kuukautta ennemmin, vaikka meillä on hääpäivä vieläpä perjantai. Pitäisiköhän meidänkin laittaa jo aikaisemmin?
 4. Minua pelottaa myös, kun hääpukuani pitää muokata aika paljonkin ja ompelijalle on varattu aika noin kuukautta ennen hääpäivää. Entä jos se onkin sitten ihan kamala muokkauksien jälkeen. Mutta kun tässä on laihdutusprosessi menossa niin ei sitä oikein voi vieläkään muokata
 5. laurapauliina- teillähän on melkein sama tilanne kuin meillä. Häiden järjestämisestä ja hääpäivä päätettiin vasta tammikuun alussa. Ja hääpäivä on nyt sitten päivää ennen teitä, 11.9.2015. Ja itse asiassa ihan samassa tilanteessakin ollaan, paitsi mulla on puku jo löytynyt. Ja bändi ja valokuvaaja varattiin ulkopuolisina. Kyllä mä uskon, että puoli vuotta riittää ihan hyvin yhtien juhlien järjestämiseen. Ei siihen tarvitse useampaa vuotta käyttää aikaa.
 6. Minä soitin Ynnin taloon ja sanottiin, että sitä ei vuokrata enää kesän jälkeen (en muista tarkkaa kuukautta). Kun se hotellihan myytiin ja ilmeisesti siinä sivussa toi Ynninkulmakin. Ei kun hetkonen, tarkoititko edes tuota Ynninkulmaa?
 7. Ninahi, tehän olette tavanneet netissä yhtä nuorina kuin mekin Minä olin 14-vuotias ja mies 16. Nyt sitten kun häät tänä vuonna, minä 25 ja mies melkein 27.
 8. Ei olla vielä paikkaa löydetty, mutta nyt käyty jo useampaa katsomassa. Nyt mietitään sitten vaihtoehtoja. Uusi Seurahuone olisi muuten varmasti hieno, mutta halutaan viedä omat juomat.
 9. Paljon onnea teille! Menikö kaikki hyvin?
 10. Minä pyysin tänään kaasoa ja sain suostumuksen! Ihanaa!
 11. Nannukka, ei olla käyty katsomassa kuin Villa Onnelaa. Se olisi ihan täydellinen, mutta epäröidään, että onko kuitenkin vähän liian pieni. Noin 50 vierasta olisi tulossa. Näköjään ne on kaikki aika kalliita, minä kun ajattelin, että sitä olisi päässyt jollain 500 eurolla! Ja se vielä, että olen kyllä varmaan kaikki paikat kysellyt läpi, että tiedän vähän hintatasoa ja montako vierasta mahtuu.
 12. Voi ei! Jos sitä jännittää niin paljon, että ei oikein jännitykseltään saa tehtyä mitään?
 13. Voi että stressaa, kun ei ole juhlapaikkaa vielä varattuna. Olen kai liian nirso, kun mikään ei kelpaa.
 14. Millaista hintatasoa muuten näissä Oulun liikkeissä on? Eli jos budjettina pitää 500 euroa, löytyykö kaikista myös sen hintaluokan pukuja?
 15. Kiitoksia hyvistä vinkeistä! Katselin tuota puolimerenneitoa ja se ei välttämättä olisi ollenkaan huono.. Tuntuukohan tuollaisessa sitten, että koko ajan pitäisi mahaa vetää sisään, ettei pömpötä