Mim0sa

Aktiivijäsen
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mim0sa

 1. Ääh. En osaa kyllä yhtää sanoo. Meillä Miska kuvasi potretit, vihkimisen ja oli juhlapaikalla kuvaamassa ja koko setille tuli hintaa 500 euroo, eli ei tosiaan paha. (monet velottaa yli tonnia tollasesta kuvaussetistä). Ite laitoin eri valokuvaajille spostia ja kyselin hintoja.
 2. Kyllähän tuota sillon udeltiin. Onneksi oli just tulossa koira niin sain täräytellä kaikille että "juu koiravauva tulee ihan pian jahka on luovutusikäinen"
 3. Ei kutsuttu. Oli häät vielä niin kaukanakin työpaikasta ettei senkään takia viitsinyt kutsua ketään kaveria/työkaveria.
 4. Meillä oli samalla tavalla kuin monilla muilla. Kutsussa luki että jos haluaa avustaa häämatkakassan kertymistä ja tilinumero.
 5. Oltiin oltu yhdessä 4 vuotta joista 2 vuotta kihloissa ja 2 vuotta asuttu yhdessä.
 6. No näitähän riittää - Jouduttiin reissaa juhlapaikalle jo viikkoo aiemmin, jotta saadaan kaikki tehtyä (asuttiin siis 400km päässä juhlapaikasta). Nooh meinasi tämä yöpaikka peruuntua monet kerrat. - Koiranhoitopaikka peru vähän ennen, onneksi löydettiin uusi - Kanttori soitti häitä edeltävänä iltana ettei pääse koska on kipeä. Piti valita halutaanko joku ihan muu hääkappale vai soittaako joku sijainen pianolla häämarssimme. Valitsimme pianon. Vähän oli kuulemma soittanut vääriä nuotteja väliin, mutta eipähän se haittaa. Onneksi saatiin edes joku soittamaan jotain. - Pappi meinasi tulla myöhässä - Tosi monta vierasta peru tulonsa. En oikeestaan ees muista kaikkee mikä meni pieleen. Mutta hyvin ne häät lopulta kuitenkin suju
 7. En oikeastaan mitään. Kaikki meni niin hyvin ja osasin onneksi ottaa aika rennosti. Pelkäsin että hössötän tai hätäilen mutta nääh hyvin kaikki meni.
 8. Tosi huonosti. Jännitti niin paljon etten nukkunu juuri yhtään. Oli vielä aikanen herätys, joten sitäkin murehdin.
 9. Oonhan mä. Tosi kyllä sitä joskus pohtii, että oisko sittenkin pitänyt haluta joku timangisormus.
 10. Meillä kävi sillee huono tuuri, että tuli paljon peruutuksia ihan viime tingassa. Oisko joku 10 ihmistä, jotka ei sitten loppuviimein päässyt tulemaan.
 11. Olin ajatellut etten itke, mutta kyllähän sitä tuli itkettyä.
 12. Häämatkaan meni suurin osa. Osa laitettiin säästöön.
 13. Suosittelen kukkakauppa Leinikkiä. Oli todella hyvää palvelua ja tekivät mulle aivan ihanan violetin clamelie kimpun. Osasivat muutenkin hyvin neuvoa millaiset hääkukat sopivat meidän teemaan jne. Kävin aluksi kyselemässä kukkia Kukkatalo (tai joku sellainen), mutta sieltä sai niin huonoa palvelua, että skippasin koko paikan. Ja onneksi niin. Meidän vakkarikukkakaupaksi onkin Joensuussa tullut Leinikki.
 14. Mä halusin clamelie kimpun, eli violeteista ruusunlehdistä "rakennetun" ison kukkasen. Oli kyllä joka pennin arvoinen.
 15. 4 häissä, joista 3 ovat olleet viimeisen 3vuoden aikana.
 16. Mä olin 22 ja mies oli 26. Oltiin oltu yhessä jo 4 vuotta ennen häitä.
 17. Meillä kaaso ja bestman hankkivat itse asunsa. Meillä ei ollut mitään erityistoiveita niitten suhteen.
 18. Valittiin lähelle sitä päivää, kun ekan kerran nähtiin.
 19. Me pidettiin Teatteriravintolassa (lasiterassilla) häät ja suosittelen. Siellä oli aivan mahtavan ystävällinen henkilökunta, joka oli tosi avulias. Saatiin tuoda koristeet jo etukäteen ja henkilökunta pisti kukkasetkin meille valmiiksi. Saatiin myös lainata karkkibuffa kipot ja kauhat. Ruoka oli erinomaista ja palvelu pelasi koko ajan. Suosittelen.
 20. Meillä oli Miska Korpelainen (http://www.miska.fi/) ja oli aivan paras. Juuri sellainen kuvaaja josta tykkään. Ei tehnyt hälyä tai melua kuvaamisesta, vaan otti tosi huomaamattomasti kuvia juhlissa. Oli ottanut kaikista pienistäkin yksityiskohdista kuvia. Oli myös tallentanut aivan mahtavia tilannekuvia joita oli hauska katsoa jälkikäteen. Potreteista tuli todella hyviä ja otettiin niitä useammassa paikassa. Miska kuvasi meillä potretit, vihkimisen ja juhlapaikalla. Miskan ehdotuksesta otettiin juhlapaikalla myös kivoja "potrettikuvia" perheenjäsenistämme meidän kanssa. Eli täysi kymppi kyllä Miskalle ja hänen kuvilleen! Suosittelen!
 21. Me pidettiin häät miehen kotipaikkakunnalla, koska suurin osa vieraista oli sieltä ja olisivat muuten joutuneet ajamaan yli 400 km, jos oltais pidetty meijän asuinkaupungissa. Kyseisen paikkakunnan kirkko ja juhlapaikka oli myös merkityksellisiä meille, joten paikkakunnan valinta oli helppo.
 22. Me alotettiin noin vuotta ennen. Häät pidettiin eri paikkakunnalla joten oli aika paljon säätöä noitten häätavaroiden yms. kuljetusten kanssa.