heinärouva

Morsian
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About heinärouva

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 1. Täällä kans pohdin, kuinka monelle joutuu soittelemaan perään. Meillä loppuu ilmoittautuminen 2 viikon päästä ja nyt on noin 60% ilmoittautuneet. Kukaan ei ole vielä ilmoittanut ettei tulisi. Istumajärjestyksen miettimisestä taitaa tulla tosi hankalaa. Se on päätetty että meille tulee oma pöytä ja sitten kaaso, bestman ja seremoniamestari tulevat lähettyville. Mutta kaikki muu vielä aivan auki. Täytynee mennä vielä juhlapaikalle mittailemaan, miten pöydät olisi järkevää sinne sijoittaa. Kesäkuun kalenteri alkaa olla jo aika täynnä monenmoista merkintää, joten nyt on vielä rauhallista. Katsotaan muutaman viikon päästä
 2. Me on ajateltu varata aikaa miljöökuvaukseen noin tunti - puolitoistatuntia. Meidätkin kuvataan ennen kirkkoa
 3. Meidän juomat on tällä hetkellä tulleet maksamaan 600€. Haettiin Tallinnasta kuohuviinit, ruualle puna- ja valkoviiniä, illaksi siideriä, lonkeroa ja olutta. Sekä kahville likööriä ja konjakkia ja vielä booliin liköörit. Vielä puuttuu alkoholittomat limut ja vissyt. Häihin on kutsuttu 75 henkilöä.
 4. Kutsut menivät perille viime viikolla. Nyt ilmoittautuneita on 30/75. Yhtään kieltävää vastausta ei olla saatu. VP on vasta 7.6. että vielä on aikaa
 5. Iiks! Nyt on kutsut postitettu Lauantaina olisi vuorossa juomien haku Tallinnasta. Asiat ratkeaa yksi kerrallaan. Jossakin vaiheessa pitäisi päättää karkkipuffan karkit.. Niissä onkin pähkäämistä Ensi viikolla pääsen taas sovittamaan pukua, kun menen hakemaan sen ompelijalta. Samalla saan siis sekä maistraattimekon että THE mekon
 6. Uutta: Puku, kengät, sormus Vanhaa: laukku Lainattua: äidin huntu (samalla myös vanhaa) jotain sinistä: Sukkanauhan sininen rusetti
 7. Me käytiin viime viikolla vahvistamassa maistraatin varaus ihan paikan päällä. Täytettiin samalla jo sukunimen vaihtamislomake ja päästiin myös kurkistamaan vihkihuoneeseen. Onhan se aika karua meininkiä kirkkoon verrattuna. Tuumattiin molemmat, että onneksi on sitten avioliiton siunaaminen vielä edessä ja itse hääjuhla sitten reilun viikon päästä. Käytiin jättämässä esteiden tutkintapyyntö kirkkoherranvirastoon myös samalla reissulla ja valittiin kuulutuspäivä. Meidät kuulutetaan kirkossa 21.6. Pääsiäisen jälkeen kuulemma voi odotella sitten postia sieltä. Huomenna olis tarkoitus väsätä kutsun väliin tuleva hääinfo loppuun ja taitella se nätisti kirjeeseen mukaan. Sitten kutsut olisi valmiina postitettavaksi! Ihanaa. Sitten päästään odottelemaan ilmoittautumisia seuraavaksi. Saankin huomenna kaason mun kanssa häähömppäilemään ja maistelemaan viinejä.
 8. Minä varasin meille maistraatti ajan helmikuussa heinäkuulle ja silloin kyllä onnistui varata ihan ilman mitään ongelmia. Kävin kuitenkin vielä paikan päällä varmistamassa asian viime viikolla ja kyllä siellä varauskirjassakin ihan oikea päivämäärä oli meille laitettu https://www.ajanvaraus.fi/isl/customerfreetimescalendar.do?customer.view=true&id=0 Tuosta linkistä pitäisi onnistua?
 9. Pidän enemmän siroista sormuksista. Aikaisemmin olisin valinnut aivan toisin. Kihlani on 2,5mm leveä keltakultainen 7 timantin sormus ja vihki tulee olemaan 2,5mm leveä 9 timantin sormus. Ihana siro yhdistelmä.
 10. Me tehtiin niin että minä ostin kihlan miehelle ja hän minulle. Vihkisormukseni osti mies. Mutta kokonaishääbudjetissa laitetaan kaikki puoliksi, eli oikeastaan ostettiin se yhdessä
 11. Juhlapaikan ja kirkon välillä on matkaa n. 14 km. Ajoaika n. 15 minuuttia. Se ei kuitenkaan tuota ongelmia, koska lähes kaikki vieraat tulevat juhliin kuitenkin omalla autolla.
 12. Mun vihki kotiutui tänään ja häihin on aikaa vähän päälle 3kk. Mietin ihan samaa muin midwinter että kuinka te muut olette malttaneet antaa sormuksen olla rasiassa?
 13. Mun alusvaatteet on vielä harkinnassa, puku siis jo löytyy. Täytyy jutella ompelijan kanssa ensi viikolla asiasta, kun menen pukua lyhennyttämään. En millään malttaisi odottaa että pääsen taas pukua sovittelemaan On se vaan niin ihana. Mun pukuun kuuluu lyhythihainen bolero ja ajattelin sitä käyttää ainakin kirkossa. Alkuperäisenä ajatuksena mietin että olisin halunnut hunnun. Mutta tuleeko sitten liikaa jos on sekä bolero että huntu? Tänään sain mun vihkin kotiin! Kuinkahan maltan olla hiplaamatta sitä joka päivä ennen häitä.
 14. Minulle tulee myös maistraattiin kimppu. Mun äiti tekee morsiuskimpun ja saa näin tehdä "harjoituskimpun" vihkipäiväksi ja toisen sitten hääjuhlapäiväksi.
 15. Meidän kanssa maistraattiin tulee molempien vanhemmat ja sisarukset puolisoineen (ja perheineen) ja heidän lisäksi kaaso perheineen. Siinä on meille riittävästi väkeä. Tärkeimmät ja läheisimmät paikalla. Vihkimisen jälkeen kahvitellaan meillä kotona ja sitten illalla jotakin pientä juhlintaa Viikon päästä vihkimisestä pidetään sitten avioliiton siunaus kirkossa ja isompi hääjuhla.