Talvimorsian

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Talvimorsian

 1. Minne kannattaisi mennä Hämeenlinnassa valokuvaan? Paikkojahan ei taida enään olla kovin montaa, Raatikuva ja Luoma? Apua, kertokaan kokemuksia kun itselläni ei ole kokemusta kummastakaan.
 2. Myös meidän häämatka oli järjestetty Helinmatkojen kautta (Langkawi & Kuala Lumpur) enkä todellakaan voi heistä nitään negatiivista sanoa. Kaikki toimi hyvin.
 3. Meillä piti jo viime viikonloppuna koekampauksen ja meikin yhteydessä ottaa ulkokuvat, ulkovaatteissa tosin. Mutta sitä jouduttiin siirtämään ja nyt ulkokuvat on tarkoitus ottaa juuri ennen jouluaattoa 23 päivä, jolloin menen koekampaukseen ja meikkiin. Tietty jos pakkasta on -30 niin punainen nenä saattaa olla todellisuutta ;D. Mutta kuvia voi aina retusoida.
 4. Jos mun kaasojen keski-ikälasketaan siittä tulee 30v. Toinen on alle ja toinen päälle, ja itse olen siltä väliltä .
 5. Mekin olemme varaamassa sitä Malesian matkaa, tosin edelleen se hotelli puuttuu koska emme osaa päättää. Lennot on jo varattu. Suosittelen lämpimästi todella tuota Helin matkojen Jaana, on hoitanut hommat todella reippaalla otteella.
 6. Eipä tämä kai mikään salaisuus ole. Kun muruni kosi niin lupasin ottaa hänen sukunimensä. Eipä ollut paljoa miettimistä kun oma sukunimeni ei ole mikään erikoinen eikä myöskään tulevan puolisoni. Siis meistä tulee pariskunta Heikkinen