Jump to content
Naimisiin.info

TITALA

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

TITALA's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Heipä hei! Kyselkääpäs siitä Anttilan/Forumin aulassa olevasta kukkakaupasta hintoja/tarjouksia! Kävimme siellä yhtenä päivänä ja yllätyin positiivisesti hinnoista. Morsiuskimpun hinnaksi arvioitiin n. 35 euroa (gerberoita, punaisia ja oransseja ruusuja, murattia sekä jotain muutakin vihreetä, kimppu pienehkö ja hieman roikkuva), morsiusneitojen kimput + heittokimppu (samanlaiset), maksavat n. 5e/kpl, vieheet n. 7e/kpl ja tarjoilupöydän kimppu ois 20-30 euroa riippuen maljakosta. Kertoilkaahan muutkin hääkimppunne malleja (mitä kukkia tulee), hintaesimerkkejä ja mainitkaa samalla kukkakaupan nimi.
  2. TITALA

    Häätanssi / häähidas

    JA YKS HYVÄ BIISI ON BARBARA STREISAND: Woman in love SUOMEKSI SEN ON LAULANUT JA LEVYTTÄNYT ARJA KORISEVA: Rakastunut nainen "On hetki elämää vain unen kaltainen, retki yksinäisten. Kun aamun hyvästelen, yö varjoillan sulkee pois eilisen. Mä löysin tien huomiseen sun katseestas, tähän paikkani teen. Jää taakse unienmaat, luon yöt loistokkaat, sinä kaiken sen saat." KERTO: "... Näät naisen rakastuneen ja mä teen mitä vaan sut saadaksein uskomaan, sen kauneuteen. Puolustaa haluan oikeutta rakastavan, tänään sen teen." "Jos maailmaani sut saan, ei kellot käy ei oo aikaakaan. Me kerran niin sovittiin, me kahdestaan jäämme avaruuksiin. Ja vaikka kauaksikin veis tiesi sun, mä odottaisin. On sopimus rakkauden tää niin ikuinen, allekirjoitan sen." KERTO: "...Näät naisen rakastuneen, ja mä teen mitä vaan..."
  3. TITALA

    Erilainen häämarssi

    MEILLE TULEE SISÄÄNTULO MUSIIKIKSI JOKO PIANOLLA , ALTTO-VIULULLA TAI KUMMALLAKIN SOITETTUNA KAPPALE LOVE-STORY, SUOMEKSI SEN ON LEVYTTÄNY FREDI. KIRKOSTA POISTUMIS MUSIIKKI ON VIEL HAKUSESSA, YHTENÄ VAIHTOEHTONA ON JOKO MARI RANTASILAN: Vain rakkaus TAI FREDIN: Puhu hiljaa rakkaudesta. OLIN JO VUOSIA AIEMMIN PÄÄTTÄNYT MITKÄ MARSSIT SOITETTAISIIN HÄISSÄMME, KUNNES KÄVIMME MIEHENI KANSSA KIRKOSSAMME JÄRJESTETYSSÄ HÄÄMUSIIKKI-ILLASSA KUUNTELEMASSA KUN (tunnetuimmat ja yleisimmät) HÄÄMARSSIT SOITETTIIN URUILLA. SE OLI VALTAVA PETTYMYS MILTÄ NE KAPPALEET KUULOSTIVAT. TOKI OLEN OLLUT USEISSÄ HÄISSÄ, MYÖS TÄSSÄ KIRKOSSA JOSSA KYSEINEN MUSIIKKI-ILTA JÄRJESTETTIIN, JOKA ON MYÖS MEIDÄN VIHKI-KIRKKO, MUTTA EN MUISTA AIEMMIN JÄRKYTTYNEENI SAMOIN KUIN SEN "KONSERTIN" JÄLKEEN. JOKO EN OLE AIEMMIN KIINNITTÄNYT LIIKUTUKSELTANI HUOMIOTA NIIHIN URKUJEN ÄÄNENVOIMAKKUUTEEN TAI SIT EN TIÄ, MUTTA NE KAPPALEET KUULOSTIVAT AIVAN SILTÄ, KUIN KANTTORI OIS SOITTANUT (lue paukuttanut) NIITÄ URKUJA NIIN KOVAA KUIN IKINÄ OIS JAKSANU. ELI SE MUSIIKKI SOI TOSI LUJALLA, JA SILLOIN NE KAPPALEET KUULOSTIVAT MUN MIELESTÄ NIIN KYLMILTÄ JA KOVILTA, JOTEN PÄÄTIMME, ETTÄ HÄISSÄMME EI TULISI URKU-MUSIIKKIÄ OLLENKAA JA JOS MAHDOLLISTA, NIIN EI EDES VIRSIÄ (vaikka tiedän kyllä, että virretkin voidaan myös soittaa pianolla). HÄIHIMME TULEE PALJON LAPSIA, JOTEN RATKAISU ON VARMASTI HEITÄKIN (heidän korviaan) AJATELLEN HYVÄ-JUTTU.
  4. Hei! Oiskohan kellään kokemusta tai tietoa sellaisista puutarhoista kuin Kerkelän puutarha ja Kuhankosken puutarha, kummatkin sijaitsevat Laukaassa. Hinta/laatusuhde eli ovatko ammattitaitoisia esim. hääkimpun sidonnassa?
  5. TITALA

    Kaunein rakkauslaulu? Listatkaa!

    HEI !! MUN MIELESTÄ EHDOTTOMASTI KAUNEIN RAKKAUSLAULU ON Barbara Straisand: Woman in Love SUOMEKSI SEN ON LAULANUT Arja Koriseva: Rakastunut Nainen SE TULEE OLEMAAN MEIDÄN "HÄÄVALSSI" (6.8.2005) :-X :-X "On hetki elämää vain, unen kaltainen, retki yksinäisten. Kun aamun hyvästelen, yö varjoillaan sulkee pois eilisen. Mä löysin tien huomiseen sun katseestas, tähän paikkani teen. Jää taakse unienmaat, luon yöt loistokkaat, sinä kaiken sen saat..." "Näät naisen rakastuneen, ja mä teen mitä vaan, sut saadaksein uskomaan, sen kauneuteen. Puolustaa haluan, oikeutta rakastavan. Tänään sen teen..." "Jos maailmaani sut saan, ei kellot käy, ei oo aikaakaan. Me kerran niin sovittiin, me kahdestaan jäämme avaruuksiin. Ja vaikka kauaksikin veis tiesi sun, mä odottaisin. On sopimus rakkauden tää niin ikuinen, allekirjoitan sen..." "Näät naisen rakastuneen, ja mä teen mitä vaan, sut saadaksein uskomaan, sen kauneuteen. Puolustaa haluan, oikeutta rakastavan. Tänään sen teen... OOOOOOO... Näät naisen rakastuneen, ja mä teen mitä vain, sut saadaksein uskomaan, sen kauneuteen. Puolustaa haluan oikeutta rakastavan..." :-X :-X TEKSTISSÄ SAATTAA OLLA KIRJOTUSVIRHEITÄ, KUN KIRJOTIN SEN ULKOMUISTISTA :-X :-X :-X nii, siis tää Arja Korisevan versio tulee olemaa sit se meidän "häävalssi" :-X :-X :-X :-X
×
×
  • Create New...