pululintu

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About pululintu

 • Rank
  Untuvikko
 1. Onko kellään kokemuksia Tampereelta Hatanpään soutupaviljongista / Takon soutajien saunalta? Lähinnä että kuinka kauhee meteli tähän tilaan kuuluu festarien aikana? Esim. Ratinassa tai Eteläpuistossa olevat tapahtumat? Entä käytetäänkö rantaa pussikaljapaikkana? Ja muutenkin tuoreet kokemukset kiinnostaa.
 2. Hei, hakuammunnalla koitan täällä: kuinka kauhee meteli tähän tilaan kuuluu festarien aikana? Esim. Ratinassa tai Eteläpuistossa olevat? Ja muutenkin tuoreet kokemukset kiinnostaa soutupaviljongilla.
 3. Onko kukaan löytänyt mistään blogeista kuvia Ankkurissa vietetyistä häistä? Kiinnostaisi nähdä minkänäköisen siitä saa sitten valmiina. Nimim. kesällä 2016.
 4. ^ Sama juttu, kiinnostaa Tilisanssi-kokemukset lähiajoilta ja mahdolliset kuvat tarjoiluista yms. Tavallisesti en edes harkitsisi koska sivuilla ei ole kuvia ruuista/kakuista juurikaan, maistiaishommia ei järjestetä jne, mutta niin paljon täällä kehuttu, että voisin uskoa että olisi hinta-laatu-suhde kohdallaan. Taannoisen kyselyni perusteella pöytään saa tuoda omaa syötävää, jos nyt oikein ymmärsin.
 5. Huh, nyt vihdoin kirjauduin tänne. Kai se on sitten menoa, vaikka "oikeaoppista" kosintaa vielä odottelenkin . Tajusin pari viikkoa sitten yhtäkkiä, että ollaan jo tosi myöhässä juhlapaikan suhteen kun 2016 kesälle on ollut suunnitelmana tähdätä. Nyt on sitten Nokian Ankkuri varattu. Edelliseen morsu2016:n viestiin liittyen: Vaikka en olekaan siis paikassa kokenut, niin mulle esittelijä ei ollut nihkeänä niistä lisätunneista ja antoi jotenkin ymmärtää, että paikka on ollut tuossa ja juhlakäytössäkin niin kauan että luulis naapurien tottuneen. Juu sanomista voi toki tulla, mutta ehkä jos ei soita ulkona musiikkia iltamyöhällä niin vois toimia kohtuullisesti. Ymmärsin, että sinne ei tule ketään sulkemaan paikkaa yöllä, vaan itse pitäisi se tehdä sovittuna aikana. Voin toki olla ymmärtänyt väärin, koska melkeinpä eniten kiinnosti paikkavalinnassa, että saisi olla johonkin aamukolmeen tai neljään, kun monessa paikassa olisi pitänyt häipyä jo puoliltaöin.