Jump to content
Naimisiin.info

annaliisa007

Aktiivijäsen
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

annaliisa007's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. yllättävää ettei pkseudulle ole resurssoitu riittävästi viranomaisia passiasioihin, passin voimassaoloaika kun on entistä lyhyempi tietää sekin entistä enemmän ruuhkaa asian tiimoilta
 2. jenkkeihin en matkustaisi vanhoilla asiakirjoilla - ongelmia jos jostain syystä nimenvaihdos käykin jostain ilmi
 3. Kallein kimppu mitä Helsingissä olen liikkeessä kuullut oli 350€ kimpusta..
 4. floristiopiskelijoilta kannatta myös kysellä kimpuista
 5. Naimisiinmeno on myös perinteitä ylläpitävää joten miehen nimen ottamisen voi samalla tavalla katsoa olevan perinteiden ylläpitämistä.
 6. Eri asia tietysti jos halutaan eritellä omaisuuden eri osa-alueita eri oikeuksin. Yksiselitteinen kaiken avio-oikeuden poissulkeva avioehto on asioihin perehtyneelle hyvin mahdollinen tehdä myös itse.
 7. Avioehtoihin taitaa olla hyviä pohjia ladattavissa ihan netissä. Jos jaksaa tehdä itse taustatutkimusta tuskin juristin apu on ainakaan yksiselitteisiin avioehtoihin tarpeellinen.
 8. Pitkän häämekon alta ei tanssia lukuunottamatta kenkiä juuri näy lainkaan joten loppupeleissä melkein sama, mitkä kengät alla ovatkaan.
 9. hääkengät voivat olla minkä tahansa väriset, kunhan ovat itse hääpuvun kanssa "juhlavat".
 10. Mietin nopeuttaako kuvien saamista jos maksaa kuvauksesta vain osan etukäteen ja loput vasta kaikkien kuvien saavuttua
 11. Mielenkiintoista kuulla kuinka teidän kävi häämatka-alennuksen kanssa. Lienee eri käytäntöjä näissä eri kohteiden ja matkanjärjestäjien mukaan. Jenkkeihin tai Karibialle matkanneilta olen ymmärtänyt että virkatodistus voi olla edun saamisen vaatimus. Kysehän voi olla suuremmastakin alennussummasta ja ilman todistusta "hääpareja" voi ilmaantua eduille aiheettomasti.
 12. Olen kuullut eri käytäntöjä eri ihmisiltä heidän häämatkoistaan - jotkut matkantarjoajat antavat jopa matkasta hieman alennusta. Jos matkalle ottaa naimisiinmenosta virkatodistuksen mukaan, voi olla paremmat mahdollisuudet saada etuja matkan aikanakin. Onko minkälaisia kokemuksia asiasta?
 13. Polttarit maksaa Helsingissä nykyisin ihan liikaa.
×
×
 • Create New...