Jump to content
Naimisiin.info

Suvi Tuulikki

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Suvi Tuulikki's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kaasoille 60-80 euron lahjat (korut), en kylläkään maksanut kampauksia/meikkejä. Sulhasella ajatuksena viedä bestman jääkiekkomatsiin.
  2. Kimput saattavat vaihdella 50 eurosta useampaan sataseen. Itse maksoin 80 euroa. Rannekukat olivat vain 5 euroa (Lahdessa), vieheet ja morsiustytön kimppu 15-20 euroa / kpl.
  3. Me teimme häävideon vieraista, sitä kautta esittelimme vieraat toisilleen. Voin suositella!
  4. Meillä miehen ystävä, joka kokenut valokuvaaja, otti hääkuvamme ja joitakin kuvia vieraista. Jälkikäteen ajatellen olisi ollut parempi pestata ammattivalokuvaaja, koska hän olisi varmasti käyttänyt enemmän aikaa kuvaamiseen (potretit ja kuvat vieraista) - miehen ystävä käytti hääkuviemme ottamiseen ehkä 20-30 minuuttia. Ihan hyviä tuli ja kehystettävä hääkuvakin löytyi kuvien joukosta, mutta ei meillä ollut kovin monia hyviä vaihtoehtoja joiden kesken valita. Suosittelen myös sopimaan valokuvaajan kanssa tarkasti, millaisia ja mistä tilanteesta kuvia toivotte. Joskus sitä kuvittelee, että sehän on itsestään selvää että esim. kaikista ohjelmanumeroista ja puheista tulee ottaa kuvia, mutta nyt on häiden jälkeen pitänyt kissojen ja koirien kanssa metsästää kuvaa esim. vanhempieni juhlapuheesta. Onneksi meillä oli myös videokuvaaja!
  5. Otin kaksiosaisen nimen eli miehen sukunimi tuli oman sukunimeni perään väliviivalla. Miehellä on ruotsinkielinen sukunimi ja minulla perinteinen suomalainen etunimi. Jotenkin tuntui siltä että minun suomenkielinen sukunimeni siinä keskellä toi kivaa balanssia. Kiva kun meillä kuitenkin on osittain sama nimi, jos jonakin päivänä saisimme lapsia. Välillä pitkä nimi on vähän riesa (oman uuden työsähköpostiosoitteen kirjoittaminen, lentovarausten tekeminen jne.) mutta aika vähän sitä kuitenkaan tulee harmiteltua. Olen iloinen uudesta nimestä!
×
×
  • Create New...