Jump to content
Naimisiin.info

Sepe

Jäsen
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sepe

 1. Port Douglas on tosiaan hyvin pieni kylä. Siellä on oikeastaan n. kolme tietä ristissä ja upealle rannalle ei ole mistään pitkä matka. Palvelut siellä on ihan perusmeininkiä; ravintoloita ja muutama kauppa. Mikään varsinainen shoppailupaikka se ei ole. Turisteja siellä on varmasti suurin osa ihmisistä, mutta vanhempia ja varakkaampia kuin Cairnsissa, joka siis oli minun mielestäni täynnä 20-kymppisiä reppumatkaajia. Tosin jos bilettämistä haluaa, Cairnsissa on siihen huomattavasti paremmat mahdollisuudet. Port Douglasissa on sellaista pubi meininkiä ainoastaan, ja sitäkään ei ihan loputtomasti. Port Douglasista käytiin Cairnsissa kerran bussilla ja kerran vuokrattiin auto. Port Douglasin hotellit ovat hieman tyyriimmästä päästä, joten sekin houkuttelee erilaista porukkaa kuin Cairns. Me tehtiin niin, että oltiin ensin viikko Sydneyssa ja 9 päivää Port Douglasissa, ja kun kotiin lähdettiin, ei menty enää Sydneyyn, vaan lennettiin Cairnsista Darwinin ja Singaporen kautta kotiin.
 2. Karibian risteilylle sen vuoksi että oltiin viime vuonna myös ja oli aivan mahtavaa !! Nyt on samanlainen laiva mutta eri reitti, joten näkee taas pari uutta maata ainakin vilaukselta ! Meilläkin oli matka varattu ennenkuin häistä oli edes puhetta, joten matkasta tuli idea tehdä siitä samalla häämatka, kun on kuitenkin aika hieno ja hieman hintava reissu tulossa ;D.
 3. Siis Honeymooniksi. Hoyneymoon kuulostaa hieman epäilyttävältä 8-)
 4. Meillä on samansuuntaiset suunnitelmat kuin Morsmaikulla. Eli puolisalahäät pidetään kuukauden päästä, ainoastaan molempien vanhemmat ja miehen sisar miehineen on kutsuttu. Kokonaista kuusi vierasta siis. Mihinkään suurimuotoisiin, kaiken kansan edessä järjestettäviin juhliin meistä ei olisi ollut, tämä tuntuu just oikealta meille. Muuten on kaikki niin kuin isommissakin juhlissa; kirkko, asut, valokuvaus ja illanvietto hyvän ravintolan kabinetissa. Kellekkään muille ei ole kerrottu, ainoastaan mieheltä on pari kertaa lipsahtanut, koska on niin innoissaan ... ;D Sukulaisten reaktioista ei ole tietoakaan, eikä niin hirveästi se jännitäkään. Ollaan oltu niin kauan yhdessä, ettei tämä voi olla mikään suuri yllätys loppujen lopuksi. Seuraavana aamuna lähdetään häämatkalle Karibian risteilylle, siitä tämä hääajatus oikeastaan lähtikin. Matka oli nimittäin varattu ennen kuin häistä päätettiin. Saadaan siis mahtavan matkan kruunaukseksi kutsua sitä myös hoyneymooniksi !!
 5. Meillä lähenee toinen Karibian risteily kanssa pikavauhtia vaikka elokuussa tuntui ettei joulukuu tule ikinä ;D ! Viime joulukuussa oltiin 5 päivää South Beachilla Miamissa ja 7 päivää Navigator of the Seas:illa jonka pysähdyspaikat oli Labadee, Haiti; Ocho Rios, Jamaica; Georgetown, Grand Cayman ja poikkeuksellisesti Nassau, Bahamas hurrikaanin takia. Cozumel oli silloin vielä kohtalaisen hajalla ja vain pienemmät laivat päästettiin sinne. Labadee oli tosiaan mahtava, Jamaicalla vasta ne törkeät ihmiset olikin, Caymansaaret on mun uusi suosikki, ja Bahamalla iski jo turtuminen, oltiin ihan että "A-ha, tässä on Bahama. Viittiiks edes lähtee maihin ?" Tuntuu ihan uskomattomalta näin jälkikäteen, mutta silloin oli nähnyt jo niin paljon että sitä oli yllin kyllin viimeisen kohteen saapuessa. Sää oli koko ajan täydellinen, ja oltiin kotiin tullessa aivan tummanruskeita. Yksi suomalainen pari nähtiin siellä, sekä laivan päällystössä oli suomalaisia. Reissu oli niin mahtava, että pakko oli päästä pian uudestaan. Siispä nyt joulukuussa mennään samanlainen reissu, 5 päivää South Beachilla ja 7 pv:n risteily Explorer of the Seasilla. Samanlainen laiva, reitti eri: Belize City, Belize; Costa Maya, Meksiko; Cozumel, Meksiko; Georgetown, Grand Cayman. Tämän reitin valitsin siksi, että päästään isolle laivalle, ja tarpeeksi eri paikkoihin kuin viimeksi. Caymansaarille halusin tarkoituksella, meidän mielestä siellä oli aivan mahtavaa. Freedom of the seas:ille en halunnut siksi, että sen kohteet oli liian samanlaisia kun ed. matkan. Sitten kaiken lisäksi pääsi käymään niin, että päätettiin tehdä tästä reissusta samalla häämatka, joten tunnelma on senkin puolesta ihan katossa ;D.
 6. Jos mahdollista, tehkää Sydneystä päivän retki Blue Mountains-alueelle. En nyt muista tarkkaan, paljonko sinne on matkaa, mutta koko päivä siinä meni. Aivan mahtavat maisemat !! Sanoisin myös siitä pohjoiseen menosta, että Cairns oli mielestäni ihan ok, mutta aika tavallinen kaupunki täynnä 20-vuotiaita englantilaisia reppumatkaajia. Itse olin viikon Port Douglasissa, joka on Cairnista hieman pohjoiseen (n. 70 km ?? En ole ihan varma matkasta, olin koko ajan niin täpinöissäni että tollaset asiat on unohtunut ). Se on pieni ja sievä paikka, jossa on aivan mahtava 4 mile beach ja sieltä oli helppo tehdä retkiä Great barrier reefille.
×
×
 • Create New...