Jump to content
Naimisiin.info

Whitepionis

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Whitepionis's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tänään on vierailtu sekä Wanhassa Woimalassa että Tähtiniemen kartanossa. Vielä olisi vuorossa Liekkilä, ja sitten niistä kolmesta päätetään paras.
  2. Onko kenelläkään muuten kokemusta tuosta Tähtiniemen juhlakartanosta, joka sijaitsee Korpilahdella, lähellä satamaa? Se on Liekkilän jälkeen toinen vaihtoehtomme. Näyttää todella ihanalta, mutta miinuksena nuo A-oikeudet. Koska haluamme siis itse päättää juomat ja ruokajutuissakin olisi hyvä, jos saisi vähän liikkumisvaraa.
  3. Minä aion kasvattaa hääkukat itse! Ja ajatellut nimenomaan pionia. (omassa käyttäjätunnuksessa kirjoitettu väärin englanniksi ) Mutta joo, häitä juhlitaan vasta kesällä 2017, mutta meinaan jo tänä kesänä viherpeukalo-vanhempieni avulla istuttaa pionit, niin ehdin nähdä ensi kesänäkin vielä, että miten ne kukkivat, että saako niistä juhlakukkia. Kukkimisaika pitäisi olla erinomainen omaa päivää ajatellen. Mutta tosiaan tämän kesän osalta en tiedä, kerkeävätkö mitenkä menestyä, jos istutan ne parin viikon sisällä. Aion tässä luottaa "ammattilaisiin" ja konsultoida siis vanhempiani. Mutta ensi kesänä sitten näkee ainakin, kuinka paljon tulee kukkia jne. Ehtii vielä tehdä muutoksia suunnitelmiin. Ja voihan se olla, että just kesällä 2017 eivät kuki ollenkaan ja ovat paleltuneet kesän aikana tai jotain muuta kamalaa. Eli pitää olla plan B ja plan C:kin vielä.
  4. Kyllä vaan! Menin Liekkilän Facebook-sivustolle, jossa oli kaikenlaisia kuvia ko. juhlapaikasta, joten sain selkeämmän kuvan minkälaiset tilat on kyseessä. Ehdottomasti nyt potentiaalisin juhlapaikkavaihtoehto, mikä meillä on. Kyllä täytyy varmaan soitella sinne pian, ettei kukaan vie sitä meidän nenän edestä. Haha. Ja kuulostaapa kyl hyvältä, noin joustava meininki! Kiitos kun kerrot havaintojasi Liekkilästä Tosi valoisalta ja avaralta vaikuttaa, just sellainen mistä itse unelmoinut. Helppo koristella ku kaikki on vaaleaa ja huonekorkeus tuo avaruutta. Tilavaltakin vaikuttaa, et mahtuu varmasti hyvin.
  5. Oi näyttipä kivalta tuo Liekkilä! Siis oikeasti lupaava jo Internetissä, tietenkin paikan päällä saa paremman kuvan. Kiitos vinkistä! Pitääpä ottaa yhteyttä noihin muutamaan paikkaan nyt pikaisesti. Kun te etsitte juhlapaikkaa ja varailitte tuota Liekkilää, niin onko jo paljon varauksia vuodelle 2017? Huomasitteko/kuulitteko et olis jo varattua?
  6. Täällä ilmoittautuu tuleva morsio! Häät suunnitteilla kesälle 2017!
  7. Hyvä edellisen juttu ateistista ja agnostikosta! Meillä kanssa keskustelua tästä aiheesta. Minä haluan ehdottomasti kirkossa siunauksen, avomies ei kuulu kirkkoon ja haluaisi mieluummin vihkimisen juhlapaikan pihalla tmv. En tiedä minkälainen kompromissi me voidaan löytää tässä asiassa.
  8. Heissan kaikille! Täällä kanssa tuleva morsian ilmoittautuu keskusteluihin mukaan, vaikka häät tosin suunnitteilla vasta kesälle 2017. Juhlapaikan aiomme silti löytää tänä kesänä. Haluaisin vaalean ja valoisan juhlatilan: suosikeiksi ovat valikoituneet Wanha Woimala ja Juhlakartano Tähtiniemi (netin perusteella), mutta kumpaankaan ei saa omia juomia viedä. Omien juomien valitseminen on meille tärkeää, sillä olemme ns. viiniharrastajia. Olisi mahtavaa jos siis saisimme valikoida juomat itse. Minkäslaisia tiloja muut täällä ovat miettineet / varanneet? Mitkä ovat tärkeimmät kriteerit? Olisiko kenelläkään vinkkiä jostain valoisasta tilasta omien juomien mahdollisuudella? Jyvässeutu (noin 30km) Jyväskylän keskustasta tavoitteena.
×
×
  • Create New...