Jump to content
Naimisiin.info

sode

Rouva
  • Viestit

    62
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sode kaikki viestit

  1. sode

    tuliko rakkulat varpaisiin ?

    Mulla oli kahdet hääkengät varattuna (halpikset ja kalliimmat), mutta pidin niitä yksiä ja samoja kuitenkin koko ajan (kalliimmat hääliikkeestä hankitut siis), ne oli paremmat jalassa, ei hiertäneet ja jalat oli ihan ok päivän jälkeen, ehkä hiukan turvoksissa vaan.
  2. Meillä meni varmaan puoleen yöhän hääpaikalla järjestelyissä, joten sen jälkeen kun tultiin kotiin, nukuin todella hyvin, tosin aamulla olin kyl sitten aikasin jo hereillä.
  3. Meillä oli silloin viitisen vuotta seurustelua takana ja oltiin kyllä puhuttu kihloista moneen otteeseen.. sulhaseni kuitenkin kosi mua tavallaan yllätyksenä ollessamme matkalla kesäisessä Virossa.
  4. Mä annoin sulhaselle huomenlahjaksi rannekellon.. Vaikka ensin yritin miettiä ties mitä, halusin kuitenki sitten antaa jotain käytännöllistä ja kuulemma se ihan tarpeeseen tulikin.
  5. Mä varasin sekä kampauksen että meikin noin 6kk ennen häitä ja sain ne siihen paikkaan kun halusinkin..vaikka tosin aikoja ei montaa enää jälellä ollut.. näiden kanssa tosiaan täytyy pitää kiirettä, jos haluaa kunnon paikkaan.
  6. Mä en naimisiin mennessäni ottanut miehen nimeä, eikä hän minun. Elikkäs meillä omat sukunimet ja nyt kun vauva tulossa, saa hän isänsä nimen..mutta edelleen minä pidän omani. Mulla ei mielestäni ole mitään syytä vaihtaa,enkä edes halua. Jos joku ei ymmärrä että lapsi on minun, on se sen häpeä.
  7. Meillä molempien vanhemmat oli tosi innoissaan ja valmiina auttamaan sekä rahallisesti että muuteskin. Se oli mahtavaa!
  8. Meillä oli elokuussa häät, elikkäs siis kesähäät..toisin sanoen sain mitä halusinkin.Kesähäät siksi, että todella rakastan lämpöä ja aurinkoa. Mutta harkinnassa oli myös talvihäät, juuri sen päinvastaisuuden takia...mutta sitten aateltiin että jos onkin ihan loskakelit eikä todellakaan kaunista pakkaspäivää..ja juhlapaikan saaminen täältä oli talvella aika hankalaa. Kesällä kun voi olla sekä sisällä että ulkona. Elikkäs olen siis tyytyväinen saamiini aurinkoisiin kesähäihin.
  9. Vanteen kanssa istuminen kyllä onnistui juhlapaikalla suhteellisen hyvin ja vessassakin oppi sen kanssa käymään kun vanteen nosti korviin.. Mutta vaikeinta oli istua autossa..etenkin hääautossamme pienessä kuplassa
  10. sode

    Teemana Viivi ja Wagner

    Meillä viivi&wagner näkyivät vain karkkilaatikoissa seuraavalla tavalla :
  11. sode

    Itkitkö häissäsi?

    Ajattelin ennen häitä että itken varmasti kirkossa, mutta yllättäen en itkenyt, eikä kovin moni muukaan..pappimme piti aikas hauskan vihkimisosuuden nimittäin Mutta sitten kun isäni piti maljapuhetta hääpaikalla, en pystynyt olemaan itkemättä...ja heti perään vollotti äitini ja moni muukin pyyhki silmäkulmiaan..mutta sulhanen pysyi tiukkana. heh. Kaikenkaikkiaanhan itkeminenhän on vain tunteiden purkausta.
  12. sode

    Mitä annoitte huomenlahjaksi?

    Annoin miehelleni huomenlahjaksi rannekellon. Ja tarpeeseen tuli.
  13. sode

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Minä sain huomenlahjaksi ihanan valkokultaisen sydän/timantti riipuksen kaulaketjuineen.
  14. sode

    ABC-Saaret

    Kiitos tiedoista Citronella. Ollaan nyt aika pitkälti taivuttu tuohon Bucutiin..ja Tamarjin on kakkosvaihtoehtona.
  15. sode

    Irlantiin?

    Heh. Nauroin itsekin sanahirviölleni. ;D Tarkotin lähinnä sitä, että ovat niin erityyppisiä kuin suomen kuppilat..ja tietty parastahan oli että niissä ei tupakoitu! ;D Ja voi tosiaan olla että lähdenkin vielä Irlantiin joskus!
  16. Meidän häämatka kohde Karibialla on molemmille tuntematon..ja varmasti ainutkertanen elämys!
  17. sode

    Irlantiin?

    Huomasin tälläsen Irlanti ketjun, ja ajattelin muutaman sanan tulla kertomaan.. Olin siis Irlannissa viime keväänä noin viikon. Irlanti on ihana ja kaunis paikka. Hyvin maaseutumainen ja puuton. Siellä siis tuulee lähes aina ja sataakin melko usein. Mun lomalle sattui yksi sateeton päivä. : Kevät ja syksy eivät siis ole parhaita matkustusaikoja ehkäpä. Dublinissa kaikki toimii mielestäni hyvin, siellä on ihania pieniä kuppiloita, hyvää ruokaa ja paljon shoppailumahdollisuuksia, ja ihan suht halpaakin. Dublinissä mä siis vietin vain yhden päivän ja loppuajan olin sellaisessa paikassa kuin Dandulk. Ihana paikka kaikkine maaseutuineen ja siellä välissä olevine kylineen. Siellä oli vielä halvempaa kuin Dublinissa. Miinuksena sanoisin, sen että talot ja huoneet olivat kylmiä, kosteita ja vetoisia.Ja taksit ei osanneet kyllä välttämättä reittejään, tai eivät tulleet tilattaessa. : Pubi-kulttuuri on kokeilemisen arvoista! ;D Ja ihanaa kun ne lähes sijaitsevat ulkoilmassa. Suosittelen kyllä Irlantia, se on kaikenkaikkiaan ihan kiinnostava maa!
  18. Me mennään Aruba-Curacao yhdistelmälomalle kahdeksi viikoksi. Ajankohta tosin on vasta joulukuu 2007. Siksi valitsimme tämän kohteen, koska haluamme aurinkovarman löhöilyloman palveluineen, ja paikan jonne ei todennäkösesti tule enään mentyä muuten.
  19. sode

    ABC-Saaret

    Me oltas nyt viimein päätetty matkastamme.. eli tarkoitus olis lähteä 30.11-15.12 Aruba - Curacao yhdistelmälle. Curacaolla hotellimme olisi Avila Beach Resort ja Aruban hotelli on vielä vähän kysymysmerkki! : Se olisi joko Tamarjin tai Bucuti tai Renaissance.. Osaisiko joku suositella/kertoa näiden plussia? Luin ketjun läpi, ja ilmeisesti Bucuti on aika suosittu.. mutta onko esim Tamarjin ollenkaan hyvä vaihtoehto?
  20. sode

    Aruban kokemuksia?

    nosto! [smiley=smiley_up.gif]
  21. Itse joudun tähän nyt sanomaan, että en ottaisi akryylikynsiä enään itselleni.. ne eivät olleet kestävät, eivätkä muutenkaan kovin laadukkaat. Toisin taas kun minulla on ollut nyt noin 4kk LCN-geelikynnet, en voi kuin ylistää!!hoito on ollut helppoa, ja itse ei oikeastaan ole tarvinnut niiden eteen tehdä juuri mitään. Tämäkin varmasti riippuu niin kosmetologista kuka ne laittaa, mutta akryyleihin en minä enään vaihtaisi.
  22. sode

    Aruban kokemuksia?

    Okei..eli ei siis ihan huono vaihtoehto lähteä joulukuusta. Hienoa. 8-)
  23. joo ei oo noi kasaripuvut miunkaan makuun. yöks.
  24. Meillä minä varasin kirkon. Olis sulhokin kuulemma voinut.
  25. sode

    Aruban kokemuksia?

    Onko kukaan ollut Aruballa joulukuussa? Onko sinne silloin järkeä lähteä edes?
×
×
  • Create New...