sode

Rouva
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sode

 1. Mulla oli kahdet hääkengät varattuna (halpikset ja kalliimmat), mutta pidin niitä yksiä ja samoja kuitenkin koko ajan (kalliimmat hääliikkeestä hankitut siis), ne oli paremmat jalassa, ei hiertäneet ja jalat oli ihan ok päivän jälkeen, ehkä hiukan turvoksissa vaan.
 2. Meillä meni varmaan puoleen yöhän hääpaikalla järjestelyissä, joten sen jälkeen kun tultiin kotiin, nukuin todella hyvin, tosin aamulla olin kyl sitten aikasin jo hereillä.
 3. Häämme olivat kaikinpuolin onnistuneet. Muutama asia jäi jälkikäteen harmittamaan.. Eli kaaso astui hameeni päälle ja laahus "tipahti" kiinnityksistä alas ja häävalssi menis itten laahusta kantaen, eikä tanssista oikein tullut mitään. Myöhemmin kiinnike saatiin takaisin ja uusinta häävalssista tapahtui puolilta öin. Se sujui paljon paremmin. Lisäksi olisin halunnut ottaa enemmän kuvia ihmisten kanssa, joita harvemmin näen ja joiden kanssa ei ole yhteisiä kuvia..kuten mummini ja muorini..mutta nekin sitten jäi ottamatta.
 4. Meillä oli silloin viitisen vuotta seurustelua takana ja oltiin kyllä puhuttu kihloista moneen otteeseen.. sulhaseni kuitenkin kosi mua tavallaan yllätyksenä ollessamme matkalla kesäisessä Virossa.
 5. Mä annoin sulhaselle huomenlahjaksi rannekellon.. Vaikka ensin yritin miettiä ties mitä, halusin kuitenki sitten antaa jotain käytännöllistä ja kuulemma se ihan tarpeeseen tulikin.
 6. Mä varasin sekä kampauksen että meikin noin 6kk ennen häitä ja sain ne siihen paikkaan kun halusinkin..vaikka tosin aikoja ei montaa enää jälellä ollut.. näiden kanssa tosiaan täytyy pitää kiirettä, jos haluaa kunnon paikkaan.
 7. Mä en naimisiin mennessäni ottanut miehen nimeä, eikä hän minun. Elikkäs meillä omat sukunimet ja nyt kun vauva tulossa, saa hän isänsä nimen..mutta edelleen minä pidän omani. Mulla ei mielestäni ole mitään syytä vaihtaa,enkä edes halua. Jos joku ei ymmärrä että lapsi on minun, on se sen häpeä.
 8. Suurimmat yllätysten aiheet olivat: valtava rahanmenoa ja stressi! Lisäksi häissä on pirunmoinen järjesteleminen..ei sitä ennen uskonutkaan! Mutta niin ihanaa silti.
 9. Mä laihdutin jonkin verran ennen naimisiin menoa, ja jatkoin laihduttelua senkin jälkeen..että en lihonut häiden jälkeen..nyttemmin näitä raskauskiloja sitten on tullut ja laihduttelu on jäänyt.
 10. Meillä molempien vanhemmat oli tosi innoissaan ja valmiina auttamaan sekä rahallisesti että muuteskin. Se oli mahtavaa!
 11. Meillä oli elokuussa häät, elikkäs siis kesähäät..toisin sanoen sain mitä halusinkin.Kesähäät siksi, että todella rakastan lämpöä ja aurinkoa. Mutta harkinnassa oli myös talvihäät, juuri sen päinvastaisuuden takia...mutta sitten aateltiin että jos onkin ihan loskakelit eikä todellakaan kaunista pakkaspäivää..ja juhlapaikan saaminen täältä oli talvella aika hankalaa. Kesällä kun voi olla sekä sisällä että ulkona. Elikkäs olen siis tyytyväinen saamiini aurinkoisiin kesähäihin.
 12. Vanteen kanssa istuminen kyllä onnistui juhlapaikalla suhteellisen hyvin ja vessassakin oppi sen kanssa käymään kun vanteen nosti korviin.. Mutta vaikeinta oli istua autossa..etenkin hääautossamme pienessä kuplassa
 13. Kihlaijaisia juhlittiin minun ollessani 21v ja sulhoni 23v. Voi että miten aika rientääkään..tästäkin jo 6 vuotta..
 14. Meillä viivi&wagner näkyivät vain karkkilaatikoissa seuraavalla tavalla :
 15. Ajattelin ennen häitä että itken varmasti kirkossa, mutta yllättäen en itkenyt, eikä kovin moni muukaan..pappimme piti aikas hauskan vihkimisosuuden nimittäin Mutta sitten kun isäni piti maljapuhetta hääpaikalla, en pystynyt olemaan itkemättä...ja heti perään vollotti äitini ja moni muukin pyyhki silmäkulmiaan..mutta sulhanen pysyi tiukkana. heh. Kaikenkaikkiaanhan itkeminenhän on vain tunteiden purkausta.
 16. Annoin miehelleni huomenlahjaksi rannekellon. Ja tarpeeseen tuli.
 17. Minä sain huomenlahjaksi ihanan valkokultaisen sydän/timantti riipuksen kaulaketjuineen.
 18. Meiltäkin ollaan kyselty asiasta jo ennen häitä ja täytyy sanoa että etenkin häiden jälkeen! Meillä ei kuitenkaan asian suhteen ole ollut kiire, eikä tosiaan toisten tahtojen mukaan olla lisäydytty! Mutta siis naimisiin menimme 04.08.2007 ja nytten meille on sitten vauva tulossa 23.06.2009, mutta ilman kenenkään painostusta.
 19. Kiitos tiedoista Citronella. Ollaan nyt aika pitkälti taivuttu tuohon Bucutiin..ja Tamarjin on kakkosvaihtoehtona.
 20. Heh. Nauroin itsekin sanahirviölleni. ;D Tarkotin lähinnä sitä, että ovat niin erityyppisiä kuin suomen kuppilat..ja tietty parastahan oli että niissä ei tupakoitu! ;D Ja voi tosiaan olla että lähdenkin vielä Irlantiin joskus!
 21. Meidän häämatka kohde Karibialla on molemmille tuntematon..ja varmasti ainutkertanen elämys!
 22. Huomasin tälläsen Irlanti ketjun, ja ajattelin muutaman sanan tulla kertomaan.. Olin siis Irlannissa viime keväänä noin viikon. Irlanti on ihana ja kaunis paikka. Hyvin maaseutumainen ja puuton. Siellä siis tuulee lähes aina ja sataakin melko usein. Mun lomalle sattui yksi sateeton päivä. : Kevät ja syksy eivät siis ole parhaita matkustusaikoja ehkäpä. Dublinissa kaikki toimii mielestäni hyvin, siellä on ihania pieniä kuppiloita, hyvää ruokaa ja paljon shoppailumahdollisuuksia, ja ihan suht halpaakin. Dublinissä mä siis vietin vain yhden päivän ja loppuajan olin sellaisessa paikassa kuin Dandulk. Ihana paikka kaikkine maaseutuineen ja siellä välissä olevine kylineen. Siellä oli vielä halvempaa kuin Dublinissa. Miinuksena sanoisin, sen että talot ja huoneet olivat kylmiä, kosteita ja vetoisia.Ja taksit ei osanneet kyllä välttämättä reittejään, tai eivät tulleet tilattaessa. : Pubi-kulttuuri on kokeilemisen arvoista! ;D Ja ihanaa kun ne lähes sijaitsevat ulkoilmassa. Suosittelen kyllä Irlantia, se on kaikenkaikkiaan ihan kiinnostava maa!
 23. Me mennään Aruba-Curacao yhdistelmälomalle kahdeksi viikoksi. Ajankohta tosin on vasta joulukuu 2007. Siksi valitsimme tämän kohteen, koska haluamme aurinkovarman löhöilyloman palveluineen, ja paikan jonne ei todennäkösesti tule enään mentyä muuten.
 24. Me oltas nyt viimein päätetty matkastamme.. eli tarkoitus olis lähteä 30.11-15.12 Aruba - Curacao yhdistelmälle. Curacaolla hotellimme olisi Avila Beach Resort ja Aruban hotelli on vielä vähän kysymysmerkki! : Se olisi joko Tamarjin tai Bucuti tai Renaissance.. Osaisiko joku suositella/kertoa näiden plussia? Luin ketjun läpi, ja ilmeisesti Bucuti on aika suosittu.. mutta onko esim Tamarjin ollenkaan hyvä vaihtoehto?
 25. nosto! [smiley=smiley_up.gif]