johannanna

Aktiivijäsen
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About johannanna

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Me oltiin heinäkuun lopulla hääyö Lapland Hotellissa. Huone, ja koko hotelli yleensä oli tosi siisti ja tyylikkäästi remontoitu. Otettiin mukaan hääpaketti, johon kuului aamiainen huoneeseen haluttuna aikana, myöhempi check out ja kuohuviiniä. Ei otettu sviittiä todella korkean hinnan takia (oli Qstock vkl), meillä taisi olla Premium king tai Premium Delux King, eli saunallinen ja parvekkeellinen huone. Ei mitään muuta moitittavaa kuin pieni huone. Tilaan ei juuri muuta mahtunut kuin sänky. Mennään kyllä ehdottomasti ketjun hotelliin uudelleenkin
 2. Täällä hääjärjestelyt seisoo lähes paikoillaan. Minulla on ollut aivan jäätävä loppurutistus opiskeluiden ja muiden kanssa tässä viimeiset pari kuukautta, eikä ole häitä juuri ehtinyt miettiä. Huomenna meillä on häätreffit suvun naisten kanssa, kun alamme urakoimaan vieraslahjoja kasaan. Tuleva anoppini on ostanut Viron reissultaan kuoharimaistiaisia, niitäkin siis vertaillaan. Miehelle tuli tällä viikolla sormus. Muuten täydellinen, mutta pähkää vielä, pitääkö kuitenkin vaihtaa kokoa pienempään. Eiköhän nämä kaikki tästä hiljalleen.. Onnea uusille rouville ja roppakaupalla tsemppejä meille muille vielä järjesteleville!
 3. Nyt minäkin sitten näin ensimmäisen hääpainajaiseni! Häitä seuraavana aamuna mietin edellistä päivää ja huomasin, että oltiin unohdettu vaihtaa sormukset ja ottaa hääkuvat. Ainoat muistot koko päivästä olivat yhteiskuvat muutamien sukulaisten kanssa, joissa näytin itse aivan hirveältä, mutta muut olivat tottakai kauneimmillaan Meillä oli keskiviikkona häätreffit lähisuvun naisten kanssa, jotka auttavat minua ja eilen mietiskelin to do-listaa melko kauan. Tänään lähdetään vielä äitini kanssa ostamaan kankaita hääkimppuun. Liekkö siinä syy ja merkki alkavasta stressistä. Löysin ihanan idean kankaisesta hääkimmpusta. Lähdetään tänään etsimään siis tätä varten kankaita ja katsotaan onnistutaanko saamaan aikaiseksi nättiä lopputulosta
 4. Kiitos vaan teille, nyt olen istunut kaksi päivää nenä kiinni ruudussa, kun en ole malttanut lopettaa sivujen tekoa Ajateltiin juuri näin, että niille muutamille, jotka eivät tieetokonetta käytä, niin laitetaan paperinen versio kutsun mukaan. Kutsut suunniteltiin eilen valmiiksi ja tänään tilataan. Hui, nyt se on sitten menoa!
 5. Kiitos selvennyksestä Daenerys! Mäkin kyllä tykkään tällaisesta sähköisestä systeemistä, mutta mietin millaisen vastaanoton saa vanhemmalta väeltä? Onko tarkoitus siis tämän nettisivun lisäksi laittaa mitään hääinfo-osiota kutsun mukaan? Mulla se hääinfo on tässä viime päivät aiheuttanut harmaita hiuksia ja tällähän siitä pääsis, heh.
 6. Siis apua voitteko auttaa mua? En oo yhtään perillä mistään häänettisivuista. Pitääkö sellainen olla, mitä siellä pitää olla, milloin se pitää olla ja miksi se pitää olla? Pääseekö jostain näkemään muiden sivuja, jotta sais vähän osviitaa? Oon joskus kuullut tästä, mutta ei oo nyt käynyt mielessäkään, eikä siis hajuakaan koko asiasta.
 7. wend:in kevät kuulostaa yhtä kiireiselta kuin omani. Vaihtelevasti tuntuu ahdistavan aikataulutetulta ja ihanan kiireiseltä. Me tehtiin perjantaina bändin kanssa alustavaa suunnitelmaa musisoinnista. Kakku pitäisi alkaa suunnittelemaan tekijän kanssa. Siskoni, joka on toinen kaasoni, palaa Ausseista kaksi viikkoa ennen häitä ja päätimme, että lähdemme etsimään heille mekkoja vasta sitten. Jaiks, toivottavasti löytyy sopivat niin viime tipassa. Ihanaa kun osalla alkaa jo häät kolkutella ovella ja osalla jo kolkutellutkin aika kuluu niin äkkiä, ettei aikaakaan, kun meidän heinäkuistenkin häitä juhlitaan, apua!
 8. Apua, kun oli tämä sivu muuttunut, ihan häkellyin Onnea Purmeliini kihlauksesta ja perheenlisäyksestä! Teille on jännittävä vuosi tulossa @Tinskulin teksti oli ihan kuin omasta näppäimistöstä. Lista tuntuu loputtomalta ja kaikkeen on vaikea tarttua. Tänään saatiin kuitenkin kakku varattua ja iltapala päätettyä. Meillä kun nämä häät siirtyivät käytännön syistä suunniteltua aiemmaksi, ei olla erikseen ostettu kihlasormuksia, eikä siis ole ollut mitään romanttista kosintaa ( ). Kävin itse tänään ostamassa sellaisesta kaupan aulassa olevasta karkkikoneesta lasten sormuksen ja töistä tullessa polvistuin miehen eteen. Sain onneksi myöntävän vastauksen!
 9. Ihanaa Niittipyssy! Onnea huomiselle, nauttikaa päivästänne
 10. maakaliina: Me taas katsottiin Häämessuilla Kanervan esimerkkikimppuja ja heidän omia kirjojaan, eikä oikein innostuttu. Siksi oikeastaan onkin tämä ongelma, kun ajattelin aluksi, että Kanerva olisi ollut helppo valinta. Taidan käydä myös Stockalla katselemassa ja kyselemässä hintoja. Minullekin tullee pyöreä kimppu ja pöytiin vain harsokukkaa. Ainakin vielä näillä näkymin..
 11. Kerrohan sitten Morsmemma millainen puku oli Tosi harmi Ninahi, ettei mekko ollutkaan sellainen kuin odotit Minkä tyylinen mekkosi on? Tuosta sinun profiilikuvan tennarista olen jotenkin ajatellut sinulle tulevan mekon olevan lyhyt ja kellohelmainen, en tiedä miksi Minun täytyisi kai tässä kukka-asiassa nyt sitten ryhdistäytyä ensi viikolla. Tuo vaan tosiaan, kun liikkeitä on niin mahdottoman paljon, että mistähän se löytyisi oma. Onko Oulun seudulla suosituksia? Etenkin idearikkaita floristeja kaivataan, kun olen itse ihan hukassa asian kanssa
 12. Olen miettinyt samaa, mutta empä silti ole asian eteen vielä mitään tehnyt En edes tiedä millaisia kukkia haluaisin. Ystävätkin ovat jo kovasti tiedustelleet millaiset kukat tulee, ja minä oon ihan huuli pyöreänä, ei niin mitään aavistusta vielä! Muutoin täällä pyyhkii hyvin. Kävin sovittamassa mekkoja uudelleen ja nyt löytyi SE oikea! Olen niin tohkeissani, että monta kertaa päivässä tarkistan puhelimesta, että olihan se yhtä ihana kuin muistelinkin Onneksi mekko piti tilata ja saapuu vasta kesäkuussa, niin en voi hipelöidä sitä puhki. Tätä mekkoa ei ollut liikkeessä vielä aiemmalla sovituskerralla, kohtalo.. Kutsujen malli on nyt päätetty. Tilataan Etsystä se mallipohja ja teetetään (onko oikea sana?) loput sitten esim. Vistaprintillä. Vieraslahjat päätetty, mutta lopullinen kokoaminen onnistuu vasta kesällä. Viikon verran olin suunnittelematta häitä ollenkaan, kun tuntui, että kaikki junnasi paikallaan eikä syntynyt mitään hyviä ideoita ja näköjään hyvä näin. Tauon jälkeen hommat on lähteneet rullaan kuin itsestään. Suosittelen siis pientä hengähdystaukoa, jos muillakin tuntuu, ettei mistään tule mitään!
 13. Mulla meni noin viikko kutsujen kanssa stressatessa ja eri vaihtoehtojen kanssa painiessa. Välillä tuntui ettei mistään tule mitään. sitten kun sitä asiaa oli tarpeekai kauan vatvonut, tutkinut malleja, fontteja, asettelua jne niin onnistuin saamaan aikaan sellaisen, mikä ei tuntunut "vääränlaiselta" ja siitähän se sitten lähti muotoutumaan. Meille siis tulee suunnitteluohjelmalla itse tehdyt Ja Vistaprintillä teetetyt kutsut.Kirjasintyyppi eli fontti tekee ihan huikeesti kutsun ulkoasulle. Suosittelen kokeilemaan jotain jo tekemääsi pohjaa eri fonteilla, katso vaikka pinterestistä "free wedding fonts", "font pairing", lataa uudet fontit, ja katso miltä sitten näyttää. Mulla ainakin nousi tyytyväisyys kutsuun heti kun sain siihen fontit joista tykkäsin ja jotka täydensivät toisiaan. Ainiin ja olethan katsonut etsyssä myytävänä olevat mallit? Siellä oli tosi kivoja tulostuspohjia, noin 15e niillä oli hintaa ja se tiedosto sit vaan ladattiin koneelle.. Mulla oli aloittaessa hyvin selkeä mielikuva millaiset kutsut haluan. Latasin netistä ilmaisia fonttejakin, ja tietokoneella näytti just siltä, miltä pitikin, mutta kun tulostin ne, niin oli jotenkin ihan mitäänsanomattoman näköiset. Etsystä olen katsonut vain niitä valmiita kortteja, joihin kuuluisi myös koko sarja, mutta useimmissa hinta on yli 300e (!!!), ei kiitos tällä budjetilla. Mutta noita pelkkiä malleja en olekaan hoksannut katsoa, kiitos vinkistä! Ninahi; hihi en yleensä tykkää käyttää tuollaisia lyhenteitä, mutta nyt laiskotti.
 14. radamsa; tuo VIP-banderolli olisi hauska, kannatan! Millaiset kutsut teille tulee? Teettekö itse, teetättekö, ostatteko valmiit? Mun ensimmäinen kunnon stressi näyttää aiheutuvan just kutsuista. Oon ajatellu tekeväni itse, taitoa löytyy kohtalaisesti, mutta kun tänään sain ensimmäisen melkolailla valmiiksi, niin ei kuitenkaan miellyttänyt silmää tarpeeksi. Olen etsinyt netistä niitä sellaisia valmiita pohjia, joihin voisi kirjoittaa oman tekstin ja olisi samassa sarjassa std-korteista kiitos-kortteihin kaikki tarvittava. Mutta joko niistä ei ole löytynyt mieleistä tai sitten kutsun tekeminen on ollut niin monimutkaista ja välillä mahdotonta, että olen luovuttanut niiden suhteen. Ajattelimme, että tämä olisi helppo säästökohde, kun itse suunnittelemalla ja tulostamalla saisi hyvät, mutta ei nyt tunnu onnistuvan..
 15. Ihanaa, kun on mietitty noin viimeistä piirua myöten! <3 Nuo Oscar-patsaat kuulostaa hauskoilta.