Jump to content
Naimisiin.info

johannanna

Aktiivijäsen
  • Viestit

    35
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän johannanna kaikki viestit

  1. Me oltiin heinäkuun lopulla hääyö Lapland Hotellissa. Huone, ja koko hotelli yleensä oli tosi siisti ja tyylikkäästi remontoitu. Otettiin mukaan hääpaketti, johon kuului aamiainen huoneeseen haluttuna aikana, myöhempi check out ja kuohuviiniä. Ei otettu sviittiä todella korkean hinnan takia (oli Qstock vkl), meillä taisi olla Premium king tai Premium Delux King, eli saunallinen ja parvekkeellinen huone. Ei mitään muuta moitittavaa kuin pieni huone. Tilaan ei juuri muuta mahtunut kuin sänky. Mennään kyllä ehdottomasti ketjun hotelliin uudelleenkin
  2. johannanna

    Häät 2016

    Täällä hääjärjestelyt seisoo lähes paikoillaan. Minulla on ollut aivan jäätävä loppurutistus opiskeluiden ja muiden kanssa tässä viimeiset pari kuukautta, eikä ole häitä juuri ehtinyt miettiä. Huomenna meillä on häätreffit suvun naisten kanssa, kun alamme urakoimaan vieraslahjoja kasaan. Tuleva anoppini on ostanut Viron reissultaan kuoharimaistiaisia, niitäkin siis vertaillaan. Miehelle tuli tällä viikolla sormus. Muuten täydellinen, mutta pähkää vielä, pitääkö kuitenkin vaihtaa kokoa pienempään. Eiköhän nämä kaikki tästä hiljalleen.. Onnea uusille rouville ja roppakaupalla tsemppejä meille muille vielä järjesteleville!
  3. johannanna

    Häät 2016

    Nyt minäkin sitten näin ensimmäisen hääpainajaiseni! Häitä seuraavana aamuna mietin edellistä päivää ja huomasin, että oltiin unohdettu vaihtaa sormukset ja ottaa hääkuvat. Ainoat muistot koko päivästä olivat yhteiskuvat muutamien sukulaisten kanssa, joissa näytin itse aivan hirveältä, mutta muut olivat tottakai kauneimmillaan Meillä oli keskiviikkona häätreffit lähisuvun naisten kanssa, jotka auttavat minua ja eilen mietiskelin to do-listaa melko kauan. Tänään lähdetään vielä äitini kanssa ostamaan kankaita hääkimppuun. Liekkö siinä syy ja merkki alkavasta stressistä. Löysin ihanan idean kankaisesta hääkimmpusta. Lähdetään tänään etsimään siis tätä varten kankaita ja katsotaan onnistutaanko saamaan aikaiseksi nättiä lopputulosta
  4. johannanna

    Häät 2016

    Kiitos vaan teille, nyt olen istunut kaksi päivää nenä kiinni ruudussa, kun en ole malttanut lopettaa sivujen tekoa Ajateltiin juuri näin, että niille muutamille, jotka eivät tieetokonetta käytä, niin laitetaan paperinen versio kutsun mukaan. Kutsut suunniteltiin eilen valmiiksi ja tänään tilataan. Hui, nyt se on sitten menoa!
  5. johannanna

    Häät 2016

    Kiitos selvennyksestä Daenerys! Mäkin kyllä tykkään tällaisesta sähköisestä systeemistä, mutta mietin millaisen vastaanoton saa vanhemmalta väeltä? Onko tarkoitus siis tämän nettisivun lisäksi laittaa mitään hääinfo-osiota kutsun mukaan? Mulla se hääinfo on tässä viime päivät aiheuttanut harmaita hiuksia ja tällähän siitä pääsis, heh.
  6. johannanna

    Häät 2016

    Siis apua voitteko auttaa mua? En oo yhtään perillä mistään häänettisivuista. Pitääkö sellainen olla, mitä siellä pitää olla, milloin se pitää olla ja miksi se pitää olla? Pääseekö jostain näkemään muiden sivuja, jotta sais vähän osviitaa? Oon joskus kuullut tästä, mutta ei oo nyt käynyt mielessäkään, eikä siis hajuakaan koko asiasta.
  7. johannanna

    Häät 2016

    wend:in kevät kuulostaa yhtä kiireiselta kuin omani. Vaihtelevasti tuntuu ahdistavan aikataulutetulta ja ihanan kiireiseltä. Me tehtiin perjantaina bändin kanssa alustavaa suunnitelmaa musisoinnista. Kakku pitäisi alkaa suunnittelemaan tekijän kanssa. Siskoni, joka on toinen kaasoni, palaa Ausseista kaksi viikkoa ennen häitä ja päätimme, että lähdemme etsimään heille mekkoja vasta sitten. Jaiks, toivottavasti löytyy sopivat niin viime tipassa. Ihanaa kun osalla alkaa jo häät kolkutella ovella ja osalla jo kolkutellutkin aika kuluu niin äkkiä, ettei aikaakaan, kun meidän heinäkuistenkin häitä juhlitaan, apua!
  8. johannanna

    Häät 2016

    Apua, kun oli tämä sivu muuttunut, ihan häkellyin Onnea Purmeliini kihlauksesta ja perheenlisäyksestä! Teille on jännittävä vuosi tulossa @Tinskulin teksti oli ihan kuin omasta näppäimistöstä. Lista tuntuu loputtomalta ja kaikkeen on vaikea tarttua. Tänään saatiin kuitenkin kakku varattua ja iltapala päätettyä. Meillä kun nämä häät siirtyivät käytännön syistä suunniteltua aiemmaksi, ei olla erikseen ostettu kihlasormuksia, eikä siis ole ollut mitään romanttista kosintaa ( ). Kävin itse tänään ostamassa sellaisesta kaupan aulassa olevasta karkkikoneesta lasten sormuksen ja töistä tullessa polvistuin miehen eteen. Sain onneksi myöntävän vastauksen!
  9. johannanna

    Häät 2016

    Ihanaa Niittipyssy! Onnea huomiselle, nauttikaa päivästänne
  10. johannanna

    Häät 2016

    maakaliina: Me taas katsottiin Häämessuilla Kanervan esimerkkikimppuja ja heidän omia kirjojaan, eikä oikein innostuttu. Siksi oikeastaan onkin tämä ongelma, kun ajattelin aluksi, että Kanerva olisi ollut helppo valinta. Taidan käydä myös Stockalla katselemassa ja kyselemässä hintoja. Minullekin tullee pyöreä kimppu ja pöytiin vain harsokukkaa. Ainakin vielä näillä näkymin..
  11. johannanna

    Häät 2016

    Kerrohan sitten Morsmemma millainen puku oli Tosi harmi Ninahi, ettei mekko ollutkaan sellainen kuin odotit Minkä tyylinen mekkosi on? Tuosta sinun profiilikuvan tennarista olen jotenkin ajatellut sinulle tulevan mekon olevan lyhyt ja kellohelmainen, en tiedä miksi Minun täytyisi kai tässä kukka-asiassa nyt sitten ryhdistäytyä ensi viikolla. Tuo vaan tosiaan, kun liikkeitä on niin mahdottoman paljon, että mistähän se löytyisi oma. Onko Oulun seudulla suosituksia? Etenkin idearikkaita floristeja kaivataan, kun olen itse ihan hukassa asian kanssa
  12. johannanna

    Häät 2016

    Olen miettinyt samaa, mutta empä silti ole asian eteen vielä mitään tehnyt En edes tiedä millaisia kukkia haluaisin. Ystävätkin ovat jo kovasti tiedustelleet millaiset kukat tulee, ja minä oon ihan huuli pyöreänä, ei niin mitään aavistusta vielä! Muutoin täällä pyyhkii hyvin. Kävin sovittamassa mekkoja uudelleen ja nyt löytyi SE oikea! Olen niin tohkeissani, että monta kertaa päivässä tarkistan puhelimesta, että olihan se yhtä ihana kuin muistelinkin Onneksi mekko piti tilata ja saapuu vasta kesäkuussa, niin en voi hipelöidä sitä puhki. Tätä mekkoa ei ollut liikkeessä vielä aiemmalla sovituskerralla, kohtalo.. Kutsujen malli on nyt päätetty. Tilataan Etsystä se mallipohja ja teetetään (onko oikea sana?) loput sitten esim. Vistaprintillä. Vieraslahjat päätetty, mutta lopullinen kokoaminen onnistuu vasta kesällä. Viikon verran olin suunnittelematta häitä ollenkaan, kun tuntui, että kaikki junnasi paikallaan eikä syntynyt mitään hyviä ideoita ja näköjään hyvä näin. Tauon jälkeen hommat on lähteneet rullaan kuin itsestään. Suosittelen siis pientä hengähdystaukoa, jos muillakin tuntuu, ettei mistään tule mitään!
  13. johannanna

    Häät 2016

    Mulla meni noin viikko kutsujen kanssa stressatessa ja eri vaihtoehtojen kanssa painiessa. Välillä tuntui ettei mistään tule mitään. sitten kun sitä asiaa oli tarpeekai kauan vatvonut, tutkinut malleja, fontteja, asettelua jne niin onnistuin saamaan aikaan sellaisen, mikä ei tuntunut "vääränlaiselta" ja siitähän se sitten lähti muotoutumaan. Meille siis tulee suunnitteluohjelmalla itse tehdyt Ja Vistaprintillä teetetyt kutsut.Kirjasintyyppi eli fontti tekee ihan huikeesti kutsun ulkoasulle. Suosittelen kokeilemaan jotain jo tekemääsi pohjaa eri fonteilla, katso vaikka pinterestistä "free wedding fonts", "font pairing", lataa uudet fontit, ja katso miltä sitten näyttää. Mulla ainakin nousi tyytyväisyys kutsuun heti kun sain siihen fontit joista tykkäsin ja jotka täydensivät toisiaan. Ainiin ja olethan katsonut etsyssä myytävänä olevat mallit? Siellä oli tosi kivoja tulostuspohjia, noin 15e niillä oli hintaa ja se tiedosto sit vaan ladattiin koneelle.. Mulla oli aloittaessa hyvin selkeä mielikuva millaiset kutsut haluan. Latasin netistä ilmaisia fonttejakin, ja tietokoneella näytti just siltä, miltä pitikin, mutta kun tulostin ne, niin oli jotenkin ihan mitäänsanomattoman näköiset. Etsystä olen katsonut vain niitä valmiita kortteja, joihin kuuluisi myös koko sarja, mutta useimmissa hinta on yli 300e (!!!), ei kiitos tällä budjetilla. Mutta noita pelkkiä malleja en olekaan hoksannut katsoa, kiitos vinkistä! Ninahi; hihi en yleensä tykkää käyttää tuollaisia lyhenteitä, mutta nyt laiskotti.
  14. johannanna

    Häät 2016

    radamsa; tuo VIP-banderolli olisi hauska, kannatan! Millaiset kutsut teille tulee? Teettekö itse, teetättekö, ostatteko valmiit? Mun ensimmäinen kunnon stressi näyttää aiheutuvan just kutsuista. Oon ajatellu tekeväni itse, taitoa löytyy kohtalaisesti, mutta kun tänään sain ensimmäisen melkolailla valmiiksi, niin ei kuitenkaan miellyttänyt silmää tarpeeksi. Olen etsinyt netistä niitä sellaisia valmiita pohjia, joihin voisi kirjoittaa oman tekstin ja olisi samassa sarjassa std-korteista kiitos-kortteihin kaikki tarvittava. Mutta joko niistä ei ole löytynyt mieleistä tai sitten kutsun tekeminen on ollut niin monimutkaista ja välillä mahdotonta, että olen luovuttanut niiden suhteen. Ajattelimme, että tämä olisi helppo säästökohde, kun itse suunnittelemalla ja tulostamalla saisi hyvät, mutta ei nyt tunnu onnistuvan..
  15. johannanna

    Häät 2016

    Ihanaa, kun on mietitty noin viimeistä piirua myöten! <3 Nuo Oscar-patsaat kuulostaa hauskoilta.
  16. johannanna

    Häät 2016

    Kiitos maakaliina Yksi vaihtoehto olisi, että suihkulähde olisi buffetin vieressä ja hedelmiä hakiessaan dippaisi kaikki haluamansa samalla. Mutta en tiedä onko se jotenkin epäkäytännöllinen näinkin? Olisi ihana dippailla vaahtokarkkejakin, mmm...
  17. johannanna

    Häät 2016

    Kannatti käydä messuilla pettymyksestä huolimatta. Tänään tuli soitto, että voitimme arvonnasta ilmaisen hotelliyön kahdelle! Meille tulee varmaan kanssa karkkibuffet, vaikka olen samaa miettinyt, että onko se jo liian nähty. Olen innostunut myös hedelmä- ja marjabuffetista. Olemme miettineet suklaasuihkulähdettä tai fonduepatoja, joissa saisi hedelmiä dippailla, mutta en tiedä miten käytäntö olisi fiksuin toteuttaa. Yhden suihkulähteen kanssa vieraat joutuisivat lähtemään pöydistään dippailemaan ja ehkä jonottelemaankin ja patoja taas pitäisi olla niin paljon, että tulisi turhan kalliiksi ja jäisi turhaan yli häiden jälkeen. Hmm..
  18. Minä olen aina haaveillut pappani saattavan minut, mutta valitettavasti ei ehtinytkään ennen kuolemaansa. Pyysin isoisoisääni, jolle asia oli suuri kunnia, mutta on valitettavasti mennyt huonompaan kuntoon, joten tulimme siihen tulokseen, että hän ei minua saatakkaan. Nyt olemme sopineet enoni kanssa, että hän saattaa. Yhtä hyvä vaihtoehto kuin aiemmatkin, kun äidin puolen suvun kanssa olemme kaikki hyvin läheisiä Isä ja isäpuoli eivät ole oikeastaan missään vaiheessa olleet vaihtoehtoina, mutta toinen saattaa ottaa nokkiinsa tästä. Kiinnostaisi myös, oletteko joutuneet perustelemaan muille valintojanne? Miten olette tilanteen hoitaneet? Tuo kuva medaljongissa oli ihana idea! Ajattelin sen röyhkeästi varastaa ja muuttaa ehkä erilaiseen muotoon. Minulle olisi tärkeää saada Pappa jollain tavalla mukaan päivään
  19. johannanna

    Häät 2016

    Tämän takia juuri pelottaisi lähettää kutsut vasta kesän aikana. Kyllä minäkin ne huhtikuussa taidan tiputtaa postiin Tänään oli Oulussa häämessut, mutta en kyllä saanut juuri mitään irti. Odotin hieman enemmän jotain, en edes tiedä mitä, heh. Kävikö täältä muita, mitä mieltä olitte?
  20. johannanna

    Häät 2016

    Kuulostaa hyvältä! Itsekin olen siis ajatellut lähettää kutsut huhtikuussa, kun häät on heinäkuussa, mutta olen saanut sitä hieman soraääniä, kun ne kuulemma "kuuluisi" lähettää vasta kuukautta-paria aiemmin. Se tuntuu hirveän myöhäiseltä.
  21. johannanna

    "Taustamusiikki" häissä

    Meille tulee ruokailun taustalle soimaan rauhallista musiikkia. Löysin Spotifysta sellaisen listan kuin Disney Fairytale Wedding, jossa on elokuvista rakkauslauluja hieman muunneltuna ja ilman lyriikoita. Tykkäsin kovasti.
  22. johannanna

    Häät 2016

    Kuinka paljon aiemmin aiotte muuten lähetellä kutsuja? Minä en oikein tiedä mikä aika ois sopiva. Kesälomien ja niiden samanaikaisten festareiden takia ois hyvä olla ajoissa, että vieraat ehtivät suunnitella menonsa, mutta ei aivan tolkuttoman aikaisin viitsi kuitenkaan olla liikenteessä..
  23. johannanna

    Häät 2016

    Mies on kaverilleen viestiä laittanut, mitä lie kirjoitellut, mutta puhuimme siis, että kysyisi, jos kuvaisi juuri juhlan (potreteista ei ollut vielä mitään puhetta), mutta kohteliaasti siitä kieltäytyi. Tänään sitten löysin pitkän etsinnän jälkeen juuri tyyliin sopivan kuvaajan. Laitoin tarjouspyynnön ja oli varsin kohtuuhintainen siihen nähden, että tulisi vähän kauempaa. Uskon, että päädymme lopulta häneen On taas todella helpottunut olo, kun yksi iso asia on saatu päätettyä. Onko täältä muita tulossa Oulun häämessuille 23.1.? En malttaisi millään odottaa paria viikkoa, että pääsisi sinne hypistelemään ja hykertelemään
  24. johannanna

    Häät 2016

    Kiitos maakaliina vinkistä, liityin itsekin ryhmään Miehen entinen joukkuekaveri on harrastelijakuvaaja, jota pyysimme, mutta sanoi, ettei vielä uskalla ihan häitä alkaa kuvaamaan. Harmi, hänen kuviensa tyyli oli sellainen mitä haemme.
  25. johannanna

    Häät 2016

    Tervetuloa meer! Täällä ei olla edistytty mihinkään päin. Loma loppui, niin loppui samalla energia suunnitellakin. Pitäisi miehelle ja mun veljelle lähtä sovittamaan pukuja. Se olisi kai seuraava mieluinen homma, jos näitä epämiellyttäviä välttelis hetken
×
×
  • Create New...