Daenerys

Morsian
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Daenerys

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 05/15/90

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Joko muitakin alkaa jännittää? Mä olen ihan fiiliksissä, kun kesä (ja loma!) sekä tietysti The Day lähestyy. Vähän reilut 2kk enää. Eilen käytiin hääpaikalla sopimassa menusta, alustavasta aikatauluista ja muista käytännön asioista. Pääruoaksi tulee lammasta, hääkakuksi valittiin suklaamoussekakku päärynätäytteellä. Nam! Mitä teillä tarjotaan?
 2. Jee, kutsut ovat perillä! Muutaman viikon päästä hääpaikalle juttelemaan menusta. Seremoniamestari ja dj lähtee mukaan niin näkevät paikan. Jokos muut morsiamet ovat päättäneet lomansa? Saatteko lomat hyvin yksiin häiden kanssa? Mun työpaikka on onneksi sellainen, että ollaan melkeinpä kiinni koko heinäkuu, kun asiakkaatkin ovat lomalla. Itse oon kesälomalla juhannuksesta 5 viikkoa eteenpäin. Jää yksi "palautumisviikkokin" vielä häiden jälkeen.
 3. Juu varmaan on hyvä jotain laittaa paperillekin vanhempaa väkeä varten. Meille tulee kaikki info pelkästään nettisivuille, koska ainoa vieras, joka ei osaa käyttää tietokonetta, on mummoni. Miehen isovanhemmat eivät ole enää elossa, ja minun vaari on sen verran huonossa kunnossa, ettei todennäköisesti tule paikalle. Minullakin siis äidin puolen isovanhemmat jo kuolleet. Minä varmaan siis juttelen mummon kanssa henk.koht. hääinfon asioista sitten.
 4. Minun kimpulle floristi arvioi hinnaksi 70-90 €. Siihen on tulossa valkoista neilikkaa, vaaleanpunaista ruusua sekä morsiusharsoa. Kooltaan joku 25cm halkaisija. Mun mielestä oli hyvä hinta, odotin itseasiassa vähän kalliimpaa. Vieheet meillä 12€/kpl, rannekukat 25€/kpl. Molempiin neilikkaa.
 5. Ei hääsivusto ole mikään pakollinen! Mutta ehkä se on siinä mielessä kätevämpi, että sinne on helpompi päivitellä infoa, kuin tulostella paperille. Meidän hääsivustolle tulee mm. ilmoittautumislomake, lahjalista, kuvagalleria häiden jälkeen, ajo-ohjeet yms. Me haluttiin tehdä kaikki netissä, kun ollaan miehen kanssa vähän "nörttejä"
 6. Hieno kuulla! Jukka tuleekin nyt kuvaamaan meidän häät ensi kesänä, odotan innolla! Blogiin laitetut kuvat on ainakin tosi hienoja.
 7. Me käytiin katsomassa tuota Virtakiven saunaa viime syksynä, kun etsittiin hääpaikkoja. Tosi kiva paikka, mutta muistaakseni sinne ei saa viedä omia juomia. Heillä kun on A-oikeudet siinä konttibaarissa pihalla.
 8. Kuinka paljon aiotte käyttää teknologiaa (kuva-slideshowt jne.) ja/tai somea? Tietyn hashtagin käyttö lienee aika yleistä nykyään. Entä miten suhtaudutte ylipäänsä someen: haittaisiko teitä jos joku lisäisi häistä otetun kuvan Facebookiin tai Instagramiin? Me aiotaan rohkaista vieraita ottamaan ja jakamaan paljon kuvia jo hääpäivän aikana jollakin ennalta määrätyllä hashtagilla. Sen lisäksi lisätään varmaan hashtagilla varustetut kuvat myös meidän hääsivustolle. Siis niin, että päivittyvät sinne automaattisesti. Näin hääsivustolla olisi heti seuraavana päivänä jo paljon (toivottavasti!) kuvia, joiden avulla pääsee jälkifiilistelemään. Täytyy tosin vielä selvittää, että tarvitseeko profiilin olla julkinen vai ei, hmm.. Toisaalta jos profiili ei ole julkinen, voi olla "eettisesti" vähän hyvän maun rajoissa nappaista sieltä postaus hääsivustolle. En edes vielä tiedä, mikä kaikki on teknisesti mahdollista, täytyy selvitellä. Kaikesta on tietysti tarkoitus kysyä/infota etukäteen.
 9. Minunkin pitäisi alkaa miettiä tuota kukka-asiaa.. täytyy vaan mennä hääpaikkakunnalle käymään ja kiertelemään. Kampauksen ja meikin varasinkin jo, jee
 10. Kihloissa ehditään olla vähän vajaa vuosi. Kihlat 15.8.2015 ja häät 23.7.2016. Sen verran, että just ehtii häät suunnitella. Yhdessäoloa tulee hääpäivään mennessä 4 ja puoli vuotta.
 11. Minusta tulee Luoto. Oma sukunimi on Niemi, joten ei tunnu isolta muutokselta!
 12. Suklaasuihkulähde tosiaan kuulostaa hienolta! Tosin en ehkä itse morsiamena uskaltaisi mennä lähellekään, koska oon niin sählä ja sotkisin puvun kuitenkin. Ja silti kaavailen suklaakakkua omiin häihini, heh..
 13. Onko kenelläkään häitä Kouvolassa kesällä 2016?
 14. Minä tein Facebookiin polttariryhmän, jonne kutsuin kaikki, jotka haluaisin osallistuvan. Kirjoitin sinne yhden viestin, jossa kerroin kuka on "vetovastuussa" järjestämisestä ja esitin myös pari toivomusta, eli ei mitään kortsujen/tikkarien/whatever myymistä kaupungilla, eikä mielellään mitään hirveän kallista, ettei kenenkään osallistuminen jää ainakaan rahasta kiinni. Lopuksi lähdin ryhmästä ja tämän enempää en aio puuttua.
 15. Tämä on aika vanha viesti, mutta kysyn silti: oliko Jukka Kinnunen sinun häissä kuvaamassa/kuulitko kokemuksia muualta?