Jump to content
Naimisiin.info

Daenerys

Morsian
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Daenerys

  • Syntymäpäivä 05/15/1990

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Espoo

Daenerys's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Daenerys

    Häät 2016

    Joko muitakin alkaa jännittää? Mä olen ihan fiiliksissä, kun kesä (ja loma!) sekä tietysti The Day lähestyy. Vähän reilut 2kk enää. Eilen käytiin hääpaikalla sopimassa menusta, alustavasta aikatauluista ja muista käytännön asioista. Pääruoaksi tulee lammasta, hääkakuksi valittiin suklaamoussekakku päärynätäytteellä. Nam! Mitä teillä tarjotaan?
  2. Daenerys

    Häät 2016

    Jee, kutsut ovat perillä! Muutaman viikon päästä hääpaikalle juttelemaan menusta. Seremoniamestari ja dj lähtee mukaan niin näkevät paikan. Jokos muut morsiamet ovat päättäneet lomansa? Saatteko lomat hyvin yksiin häiden kanssa? Mun työpaikka on onneksi sellainen, että ollaan melkeinpä kiinni koko heinäkuu, kun asiakkaatkin ovat lomalla. Itse oon kesälomalla juhannuksesta 5 viikkoa eteenpäin. Jää yksi "palautumisviikkokin" vielä häiden jälkeen.
  3. Daenerys

    Häät 2016

    Juu varmaan on hyvä jotain laittaa paperillekin vanhempaa väkeä varten. Meille tulee kaikki info pelkästään nettisivuille, koska ainoa vieras, joka ei osaa käyttää tietokonetta, on mummoni. Miehen isovanhemmat eivät ole enää elossa, ja minun vaari on sen verran huonossa kunnossa, ettei todennäköisesti tule paikalle. Minullakin siis äidin puolen isovanhemmat jo kuolleet. Minä varmaan siis juttelen mummon kanssa henk.koht. hääinfon asioista sitten.
  4. Minun kimpulle floristi arvioi hinnaksi 70-90 €. Siihen on tulossa valkoista neilikkaa, vaaleanpunaista ruusua sekä morsiusharsoa. Kooltaan joku 25cm halkaisija. Mun mielestä oli hyvä hinta, odotin itseasiassa vähän kalliimpaa. Vieheet meillä 12€/kpl, rannekukat 25€/kpl. Molempiin neilikkaa.
  5. Daenerys

    Häät 2016

    Ei hääsivusto ole mikään pakollinen! Mutta ehkä se on siinä mielessä kätevämpi, että sinne on helpompi päivitellä infoa, kuin tulostella paperille. Meidän hääsivustolle tulee mm. ilmoittautumislomake, lahjalista, kuvagalleria häiden jälkeen, ajo-ohjeet yms. Me haluttiin tehdä kaikki netissä, kun ollaan miehen kanssa vähän "nörttejä"
  6. Hieno kuulla! Jukka tuleekin nyt kuvaamaan meidän häät ensi kesänä, odotan innolla! Blogiin laitetut kuvat on ainakin tosi hienoja.
  7. Daenerys

    Häät 2016

    Kuinka paljon aiotte käyttää teknologiaa (kuva-slideshowt jne.) ja/tai somea? Tietyn hashtagin käyttö lienee aika yleistä nykyään. Entä miten suhtaudutte ylipäänsä someen: haittaisiko teitä jos joku lisäisi häistä otetun kuvan Facebookiin tai Instagramiin? Me aiotaan rohkaista vieraita ottamaan ja jakamaan paljon kuvia jo hääpäivän aikana jollakin ennalta määrätyllä hashtagilla. Sen lisäksi lisätään varmaan hashtagilla varustetut kuvat myös meidän hääsivustolle. Siis niin, että päivittyvät sinne automaattisesti. Näin hääsivustolla olisi heti seuraavana päivänä jo paljon (toivottavasti!) kuvia, joiden avulla pääsee jälkifiilistelemään. Täytyy tosin vielä selvittää, että tarvitseeko profiilin olla julkinen vai ei, hmm.. Toisaalta jos profiili ei ole julkinen, voi olla "eettisesti" vähän hyvän maun rajoissa nappaista sieltä postaus hääsivustolle. En edes vielä tiedä, mikä kaikki on teknisesti mahdollista, täytyy selvitellä. Kaikesta on tietysti tarkoitus kysyä/infota etukäteen.
  8. Daenerys

    Häät 2016

    Minunkin pitäisi alkaa miettiä tuota kukka-asiaa.. täytyy vaan mennä hääpaikkakunnalle käymään ja kiertelemään. Kampauksen ja meikin varasinkin jo, jee
  9. Kihloissa ehditään olla vähän vajaa vuosi. Kihlat 15.8.2015 ja häät 23.7.2016. Sen verran, että just ehtii häät suunnitella. Yhdessäoloa tulee hääpäivään mennessä 4 ja puoli vuotta.
  10. Minusta tulee Luoto. Oma sukunimi on Niemi, joten ei tunnu isolta muutokselta!
  11. Daenerys

    Häät 2016

    Suklaasuihkulähde tosiaan kuulostaa hienolta! Tosin en ehkä itse morsiamena uskaltaisi mennä lähellekään, koska oon niin sählä ja sotkisin puvun kuitenkin. Ja silti kaavailen suklaakakkua omiin häihini, heh..
  12. Minä tein Facebookiin polttariryhmän, jonne kutsuin kaikki, jotka haluaisin osallistuvan. Kirjoitin sinne yhden viestin, jossa kerroin kuka on "vetovastuussa" järjestämisestä ja esitin myös pari toivomusta, eli ei mitään kortsujen/tikkarien/whatever myymistä kaupungilla, eikä mielellään mitään hirveän kallista, ettei kenenkään osallistuminen jää ainakaan rahasta kiinni. Lopuksi lähdin ryhmästä ja tämän enempää en aio puuttua.
  13. Tämä on aika vanha viesti, mutta kysyn silti: oliko Jukka Kinnunen sinun häissä kuvaamassa/kuulitko kokemuksia muualta?
  14. Daenerys

    Häät 2016

    Hah, joo. Joka ilta ennen nukkumaan menoa pitää tehdä koekierros. Meillä on elokuvateema. Näkyy päivässä, kutsuissa & infolapussa, paikkakorteissa, karkissa ja valssissa nyt ainakin. Suunnitelmat on edelleen suuret, katsotaan kuka murtuu ensin. Elokuvateema kuulostaa ihanalta! Onko teema tehty jonkin tietyn leffan ympärille vai yleisesti elokuvamaailmaan? Mekin mietittiin ensin teemoja, mutta lopulta päädyimme vain menemään tietyillä teemaväreillä. Meillä laivastonsininen, vaaleanpunainen ja vaalea beige/kerma. Väritkin ehti jo vaihtua pariin otteeseen, niin ehkä ihan hyvä, ettei meille tule varsinaista aihepiiriteemaa (jos vaikka taas mieli muuttuu)
  15. Daenerys

    Häät 2016

    Ja ei niin mitään hajua. vasta maaliskuussa saa tietää kesälle. Näin siis Tampereella. Koska teillä häät ja missä päin suomea, jos saa kysyä noin vertailun vuoksi? Meillä on 23. heinäkuuta Kouvolassa. Kyselin aiemmin Kvlan maistraatista, mutta sieltä sanoivat heti, että ei löydy heiltä vihkijää meille.. käräjäoikeudesta sanottiin, että ota yhteyttä tammikuussa, ja nyt siis tärppäsi. Olin positiivisesti yllättynyt, koska olin kuullut, että saattaa mennä joskus myöhäänkin, ennen kuin tietävät kesästä mitään. Toivottavasti tekin saatte pian tietää vihkijästä!
×
×
  • Create New...