laura/elokuu2016

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by laura/elokuu2016

 1. Onko kellään vähän tuoreempiä kokemuksia meikkaajista ja kampaajista Lappeenrannassa? Kävin tänään Sariannassa kyselemässä ja sanoivat, että ensi kesän aikoja saa varata vasta marraskuussa. Toki sekin olisi varmasti ihan riittävä aika mutta kova hinku olisi jo varailla aikoja, jotta voisi sitten tässä vuoden aikana käydä pari kertaa varaamassaan paikassa kampaajalla ja vähän testata kampaajien ammattitaitoa ja henkilökemioita ootteko mistä varanneet kampauksen ja meikin ja kuinka aikaisin varauksia otettiin vastaan? Kaverini varasi toisella paikkakunnalla jo vuotta aiemmin niin kaipa täälläkin jossain jo otettaisiin varauksia vastaan ?
 2. NniiNa. Kivaa että meitä Lappeenrantalaisia morsiamia on muitakin!! Välillä oon miettiny missä kaikki luuraa meillä juhlapaikkana Lappeen Ruustinna. Ihastuin heti paikkaan ja henkilökunta on vaikuttanut tosi mukavilta ja osaavilta! Missäs teidän häitä juhlitaan?
 3. Täälläkin yksi nuori morsian kirjoittelee! Naimisiin mennään elokuussa 2016 ja silloin olen 24 ja mies 29. Perhe ja sukulaiset ovat olleet pelkästään iloisia uutisesta. Parilta kaverilta on tullut outoja kuittailuja yksi kaveri vastasi mulle uutisen kuultuaan "vitsin aikuinen" ja toinen tuumasi, että mulla olisi kovat paineet mennä naimisiin koska mies on niin vanha noh musta on kumminkin ihanaa olla nuori morsian ja yhdessä ollaan oltu ja asuttu jo 4 vuotta. Välillä tuntuu ettei millään malttais oottaa hääpäivään asti!
 4. Elegantin nettisivuilla ei ole kuin viisi morsiuspukua. Onko liikkeessä kumminkin enemmän valikoimaa? Kätevintähän se olisi löytää puku mahdollisimman läheltä
 5. Minäkin olen yrittänyt googletella ja pitää silmiä auki kaupungilla pyöriessä, mutta Lappeenrannassa ei näyttäisi hääpukuliikkeitä olevan Kun googletin "hääpuvut Lappeenranta" niin hakutuloksiin tuli pari liikettä Kouvolasta pitänee varmaan lähteä sinne ostoksille... Netistä en taida uskaltaa tilata. Harmi juttu, että täällä Lappeenrannassa näin huono tilanne :s
 6. Täällä yksi morsian lisää ilmoittautuu! Häät on 20.8.2016 Lappeenrannan kirkossa. Nyt siis varattuna kirkko ja juhlapaikka. Naimisiin mentäessä itselläni ikää 24 vuotta ja miehellä 29 vuotta. Hääbudjettia ei ole lyöty lukkoon, mutta ehkä jotain 7000 euroa tulee maksamaan n. 80 hengen häitä kaavaillaan. Kumpikaan ei ole häitä aiemmin järjestänyt eikä ollut häissä montaa kertaa vieraanakaan niin tässä on viime aikoina huuli pyöreänä luettu kirjastosta lainattuja häälehtiä ja -kirjoja!