salmrj

Aktiivijäsen
 • Content count

  75
 • Joined

 • Last visited

About salmrj

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

647 profile views
 1. Luumu ja valkoinen. Tehostevärinä hopea, jos tarvitaan
 2. En halua polttareita. En ole kauhean perinteinen enkä muutenkaan halua tehdä häistä isoa asiaa. Polttariperinnettä en ymmärrä, jos haluan viettää aikaa ystävieni kanssa niin teen niin.
 3. 5kk ennen häitä. Ei ollut siinä vaiheessa kiire, mutta löytyi hyvä alennus
 4. Täälläkin on kaksi opiskelijaa (minä tosin käyn jonkun verran töissä), ikää siis vähemmän kun suurella osalla naimisiin menijöistä Meillä tosin vanhemmilla on mahdollisuus avustaa, joten yli puolet tulee sitä kautta, mutta mennään silti pienemmällä budjetilla. Koruista sanoisin, että jos niitä kerran on enemmän, niin hyvin voit myydä osan ja jättää osan itsellesi. Vähän turhaa niitä on säilyttää jos et aio ikinä käyttää, mutta silti katumisen varalle kannattaa jotain jättää. Itse en ole yhtään keräilijäihminen niin en ymmärrä tunnearvoa, hankkiudun kaikesta eroon mitä en tarvitse tai muuten vaan halua Näihin on paha antaa vinkkiä, kun ei yhtään tiedä mitä itse haluatte. Jos haluatte isot ja näyttävät häät niin silloin ei kannata tyytyä pienellä budjetilla tehtyihin, vaan säästää vielä hetken. Jos haluatte rennommin naimisiin niin pienellä budjetilla on kyllä paljon keinoja, miten voi saada kivat häät. Tutuilla voi tilata palveluja (meille tulee ruoka puoliksi suhteilla ja sulhasen valokuvaajaystävä tulee halvemmalla) ja Facebookin hääkirppiksiltä löytyy paljon tavaraa halvemmalla.
 5. Olin pienissä ja muuten onnistuneissa häissä, joissa tila oli sellainen, että meidän pöydästä ei nähnyt hääparia käytännössä ollenkaan seinän takia. Oli vähän nihkeää istua ohjelmien läpi, kun ei nähnyt oikein mitään..
 6. Olin vieraana viime talvena isossa, keskiaikaisessa kirkossa. Vieraita ei ollut paljon ja oli erittäin tunnelmallinen vihkiminen Ei sitä huomaa miten isossa kirkossa on, upeita kirkkoja nyt ihastellaan ennen tilaisuuden alkamista ja kun se alkaa niin keskitytään vain tilaisuuteen eikä katsota montako tyhjää penkkiriviä takana on. Melkein parempi jos on vähän väljempää, ei täyteen ahdettu kirkkokaan kiva ole.
 7. Meidän vihkikirkon kanttori on soittanut sähkökitaraa monissa häissä, ja ehdotti sitä meillekin. Kannattaa kokeilla! Aika harvinaistahan se on, lähinnä kai siksi, että yleensä kirkoissa on töissä kanttoreita jotka soittavat vain urkuja/pianoa. Mutta kyllähän normaaleissa jumalanpalveluksissa on välillä ties mitä bändiä siellä edessä. Meillä oli ajatus jos tulisi oma sukulainen soittamaan kirkkoon, ja mielestäni se menee vain niin että ilmotetaan seurakunnalle ettei tarvita kirkon puolesta kanttoria. Silloin kai siihen on vapaat kädet miten sen toteuttaa, vaikka uskon että musiikkivalinnat pitää hyväksyttää vihkipapilla Meillä on oma pappi ja silloinkin vain kirkkoa varatessa sanottiin ettei tarvita pappia, ja kysyttiin että tarvitaanko kanttoria.
 8. Olen ollut Mallorcalla, kiva paikka, aika turistientäyteinen ja varsinkin saksalaisten suosima Mutta olen kuullut että Menorca olisi hyvä kohde, rauhallisempi ja luonnonläheisempi kuin Mallorca ja Ibiza.. En tiedä miten paljon sinne tehdään matkoja, mutta saattaisi löytyä. Pakettimatka on varmaan se paras. Sieltä pitää vaan valikoida joku hyvä, yleensä matkatoimistot tarjoavat näitä Turkki/Kypros-kohteita jotka ei ihan nappaa, mutta kai siellä kesäsesonkina muitakin paikkoja löytyy.
 9. Meillä on Toivakan kirkossa ja vieressä olevassa seurakuntakodissa. Haluttiin ehdottomasti Toivakan kirkossa naimisiin koska se on miehen kotipaikkakunta (minun perheeni on laajemmin Keski-Suomesta kotoisin) ja mielestäni kaunis kirkko kattomaalauksineen Juhlapaikkoja näin isolle porukalle ei noin pienessä kunnassa ole, niin seurakuntakoti oli käytännössä ainoa vaihtoehto ilman pitkää ajomatkaa Ja kyllä se omaa silmää miellyttää! Missä teidän juhlat on?
 10. Vähän sama ongelma, tekeminen jää kesken.. Alussa oli kauhea kiire, mutta sitten kun melkein vuotta etukäteen oli kirkko, juhlapaikka, ruoka, kuvaaja ja mekko, niin ei ole enää mitään mietittävää. Sitten pitää vaan fiilistellä Pinterestiä ja miettiä pöytäkoristeita, tosin nekin on jo oikeastaan valmiit..
 11. Sulhasella ja bestmaneilla on. Kaasoille voisi tulla samat kukat hiuksiin.
 12. Vieläkö ehtii? Laittaisin vain veljelle ja serkulle, mutta kuoreen toki molempien nimet vaikka menisi vain toisen osoitteeseen. En ajattele että aveceille tarvitsee lähettää erikseen
 13. Me yritetään saada läpi, että kirkossa ei olisi virsiä, vaan laulettaisiin uudempia hengellisiä lauluja (Pekka Simojokea yms). Ei pitäisi olla ongelmaa ja olen nähnyt näin tehtävän. Itselleni virret ei sovi lainkaan tyyliltään, ja kaikki yleensä häissä laulettavat virret tuntuu lastenlauluilta
 14. Pikkuhiljaa tuntuu, että pitäisi varata häämatka ensi kesälle, mutta aivot lyö tyhjää.. Vaikka olen matkustanut suht paljon, en tiedä yhtään mistä pitäisi lähteä häämatkaa miettiessä. Pakettimatka matkatoimistolta on tietenkin helppo vaihtoehto. Lento+hotelli olisi kaupunkimatkoilla helppo, mutta mistä lähteä kun ei ole mitään tiettyä kaupunkia mihin haluaisi, vaan haluaisi ihan yleisesti vaikka Italiaan johonkin kivaan paikkaan? Tällä hetkellä parhaalta vaihtoehdolta näyttää vuokrata viikoksi Homeawaylta loma-asunto jostain, saisi selailtua vähän erilaisia kohteita helpommin kuin vain hotels.comin haulla kaupungeittain. Miten teidän häämatkan suunnittelu meni ja millä perusteella valitsitte kohteen?
 15. Kihlasormuksessa ei ole mitään, vihkisormukseen tulee nimi ja päivämäärä