Jump to content
Naimisiin.info

mmmirkku

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän mmmirkku kaikki viestit

  1. Löytyykö ideoita miten ilmaista rahalahjatoive häämatkalle, kun häämatka on jo varattu (ja maksettu) aiemmin. Tarkoituksena on pyytää rahaa, jonka vieraat voisivat halutessaan korvamerkitä esimerkiksi ruokailuun ravintolassa, retkeen tai vaikka hemmotteluhoitoon. Ajatuksena on, että ottaisimme kuvan kyseisesta hetkestä/tapahtumasta ja lähettäisimme kiitoskortin mukana lahjan antajalle.
  2. Onko Lappeenrannan seudun morsiammet saaneet tarjouspyyntöihin vastauksia? Tuntuu olevan tarpeeksi hommia pitopalveluilla niin Lappeenrannassa kuin Imatrallakin, kun eivät tarjouspyyntöihin vastaa. Olen häiden puitteissa ja työhöni liityvissä asioissa pyytänyt tarjousta seitsemästä pitopalvelusta ja vaih kahdesta olen saanut vastauksen. Kaipaisinkin tuoreita kokemuksia ja suosituksia pitopalveluista alueen morsiamilta.
  3. mmmirkku

    Häät 2017

    Me sovittiin, että pidetään talvihäät vuonna 2017 ja päiväksi suunniteltiin 11.2. Kihloihin mentiin tämän kuun alussa ja alusta asti oli selvää, että muutaman vuoden sisällä mennään naimisiin. Nyt on jo hirmuinen suunnittelu ja eri juhlapaikkojen listaus ja vertailu käynnissä.
  4. Koitin sulhaselta kysellä, että minkälainen se kesähäiden auto sitten olisi, niin eipä tuo osannut vastata siihenkään
  5. En ainakaan löytänyt aiheesta omaa keskustelua, joten aloitin uuden ketjun. Me pohdimme vaihtoehdoksi talvihäitä, mutta sulhaselle tärkeä asia on mieleinen hääauto. Suurin osa yhtään enempi sulhasta miellyttävistä autoista on ajossa vain kesäisin. Itse haaveilen hevoskyydistä, mutta matkaa kirkosta juhlapaikalle tulee olemaan hevoskyydillä liikaa ja limusiinit tai siistimmät ns. perusautot eivät sytytä kumpaakaan meistä. Millaisia hääautoja olette suunnitelleet talvihäihin? Tai millainen auto talvihäissänne oli?
×
×
  • Create New...