talvenprinsessa

Rouva
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by talvenprinsessa

 1. Oisko täällä ketään jolla olisi ollut tai tulossa häät tuolla? Itse olen kuvien perusteella menettänyt sydänmeni tälle täysin ja toivottavasti vloppuna pääsisi vähän katsomaankin paikkaa. Oisko kellään ajantasalla olevaa tietoa tilavuokrasta, kuinka kauan saa olla, onko astioita, keittiön taso, bändille tilaa.. Kaikkea mitä mieleen tulee! Meillä on talvihäät tiedossa joten kai paikka on talvellakin vuokralla? http://www.muuka.com/finnishpumpkin/manor/...r_mwkae_fi.html
 2. Mun työpaikalta saatiin mariskooli ja kivi tuikkukippo sekä kortti. Miehen työpaikalta taisi tulla kukkalähetys.
 3. Hymyilin ja itkin onnesta koko matkan + vihkimisen ajan
 4. Me pussailtiin sitten muidenkin edestä. Kysyttiin papilta aikaisemmin, että koska pusutellaan ja sanoi, että hänen puolestaan vaikka kokoajan. No ei me nyt niin meinattu tehdä, mutta kyllä me ihan useampaan kertaan pusuja vaihdeltiin siinä alttarilla ja taisi kyllä olla jopa ennen kuin julistettiin mieheksi ja vaimoksi tai sormuksia edes oltiin vaihdettu. Mies siis aina alkoi pussailemaan ja tuntui luonnolliselta siinä hetkessä. En tiedä oliko sitten vieraille kiusallista. Ei siis mitään limaisia kielareita vaan nopsia pieniä suukkoja pari kertaa sain sulholtani. Pidemmin sitten julistuksen jälkeen ja lisää ovella ja juhlissa ja ja.. Nojoo. Pusuteltua tuli siis kuitenkin, kun se vaan tuntui oikeelta siinä hetkessä.
 5. Auttakaa arvoisat naikkarit! Anoppi soitti, että perhetutulle olisi saatava häälahjaksi kakkukoriste. Menevät naimisiin ristiäisten yhteydessä ja anopin visio oli hääparista jonka edessä lastenvaunut. Myös hääpari jolla sitten sylissä lapsi kastemekossa tulisi varmasti hyvin kyseeseen. Mistä ihmeestä löydän osaavan tekijän?! Merjan marsipaanipuodin löysin, mutta hän on äitiyslomalla ja ei tee koristeita toistaiseksi. Tiedättekö muita?
 6. Itse meinasin ensin, että olisin vain ostanut valkoisia pitkävartisia ruusuja ja jotenkin nauhalla ne sitonut hieman paketiksi. Kuitenkin kukkakauppaan mennessä ihastuin yhteen kimppuun joka oli tehty jonkun häihin ja muutin sitä hieman omanlaiseksi. Siihen tulee valkoisia liljoja ja kallaa. Hintaa sille tulee huimat 70e kun 40e olin budjettiin varannut mutta onneksi monessa muussa alitettiin budjetti hinnat.
 7. Kivat ketjun löysin. Itse tosiaan myös häissä sitten raskaana. Kun viimein oli ensimmäinen mittojen otto ompelijallakin niin oli vähän suunnitelmat muuttunut: Olin viikolla 9 raskaana ja saanut juuri tietää tulokkaita olevan kaksi. Päätettiin sitten tuolloin marraskuussa (häät helmikuussa) lykätä puvun tekoa lähemmäksi häitä jotta istuu varmasti. Ensimmäiset mitat otettiin vasta vuoden vaihteessa ja kahden viikon päästä puku on valmis. Masu on todella valtava vaikka viikkoja nyt vasta 17! Siis oikeasti suurin osa luule mun odottavan viimeisillään yhtä lasta ja kauhistuvat kun kuulevat ettei olla edes puolessa välissä kahta. Tilaani ei yritetä mitenkään peitellä vaan se näkyy kyllä todella selkeästi. Rinnan alle tehtiin leikkaus josta masulle rypytys.
 8. Oisko lisää kokemus kertomuksia mahdollisuus saada? Ja jos jotkut vihitty ensin kirkossa niin missä kirkossa?
 9. Anteeski kun kesti. Laitan sulle yv.llä tulemaan.
 10. Kävimme katsastamassa ja tykkäsimme. Uudet tuolit tuli tällä viikolla. Hopean väriset metallirungot ja istuimet vaaleaa puuta. tosi kivat! mulla on tyhjästä paikasta kuvia jos jotakuta kiinnostaa!
 11. Saakohan siellä polttaa kynttilöitä?
 12. Hmm.. Tämä kyllä alkoi nyt kiinnostaa. Olisi vain iso kasa kysymyksiä.. Olisiko kellään kuvia sisältä? (vaikka privalla..) Montako ihmistä mahtuu siihen isoon tilaan talviolosuhteissa syömään? Montako vessaa siellä on? Onko kellään ollut talvella häitä, että kannattaako silloin ottaa koko kiinteistö vai riittäisikö alakerta?
 13. Kertoisiko joku kellokosken vuokrahintaa? Koska saa avaimet ja koska luovutus jne... Sieltä voi varmaan vuokrata myös pelkälle hääparille huoneen? Olisiko yhtään kuvaa sisältä tai muutenkaan muita kuvia kuin tuo joka on kunnan sivuilla? Kiitän jo etukäteen!