Piuscis

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Piuscis

 • Rank
  Untuvikko

Recent Profile Visitors

454 profile views
 1. En äkkiseltään ainakaan huomannut vanhaa viestiä tästä aiheesta. Olemme kallistuneet nyt vaihtoehtoon, että meille tulisi DJ bändin sijaan. Itse olen innokas tanssija, mutta en juuri koskaan syty live-bändeistä vaan ryntään lavalle kun bändi on tauolla ja musiikki tulee laitteista Mutta mitä lisäarvoa ammatti dj tuo vs. joku tutun tuttu joka ollaan pyydetty pienellä korvauksella soittamaan biisejä valmiista listasta + juhlijoiden toiveet? Selittäkää, miksi dj:n pitäisi ehdottomasti olla palkattu ammattilainen?
 2. Haaveilen talvihäiden koristelusta led-valaistuksella. Toki kynttilöitä myös paljon, jos tila sallii. Jotain tämän kaltaista tunnelmaa toivon: http://pin.it/bxaMiqb mutta tuo vaatii niin hirveästi led-valoja, että mistä niitä kannattaa sitten ostaa/vuokrata? Mieluiten sitä olisi hukuttamatta omaisuutta tähän koristeluun. Vai Saisikohan tutuilta kaikki valkoiset jouluvalot lainaan tätä varten...? Meneekö liian hankalaksi toteuttaa sukulaisilta lainaten...? minulle saa siis myydä led-valoja, jos omissa häissä on ollut ja tahtoo niistä eroon Häät suunnitteilla loka-marraskuu 2017
 3. Noutopöytä on ollut ajatuksissa, mutta ei kyllä mikään ehdoton. Ja juuri kasvisgratiini, salaatit ja lämpimät juurekset on asia, mitä en missään nimessä toivoisi menun olevan Häät on Tampereella. Otan myös vastaan vinkkejä paikoista, jotka loihtii menun meidän kriteereillä
 4. Morsian kasvissyöjä - sulhanen sekaruokavalio. miten tälläinen tilanne ratkaistaan menun osalta? Omissa häissäni en tahdo tyytyä "korvike" ruokaan. Tyyliin "tässä menu ja tässä tämä morsiamen oma kasvislautanen" Kaikki vieraat kehuvat upeaa ruokaa ja itse sitten mussuttaisin väkisin väännettyjä lihattomia versioita tarjotusta menusta. Se on koska tahansa ok, jos olen vieraana häissä. Mutta omissa häissä tahtoisi syödä oikeasti hyvää ruokaa. Mitä pitäisi ottaa huomioon valitessa pitopalvelua? Pelkkään kasvismenuun ei tahdota lähteä, koska mies ei halua. Mutta toisaalta en tahdo että menun kasvisruokaa nostetaan esille "KASVIS" merkinnöillä (ne koetaan erityisruokavalioita tilanneiden ruoiksi, eikä niihin uskalla muut koskea) Toive olisi, että menu olisi erinomaisella kasvisruoalla rikastettu, ja se olisi kaikkia varten. Ei erityisruokaa lihattomille.
 5. 2017 tai 2018 (vuodenaikaa ei päätetty) olisi n. 100 vieraan häät päätetty järjestää. En tahdo stressata Suomen epävakaisen sään vuoksi, joten kaiken on oltava mahdollista järjestää sisätiloissa vihkimisestä alkaen. Muut kriteerit: - Tanssille ja ohjelmalle tila, johon kaikki mahtuu samalla kertaa. - omat juomat saa tuoda. - Jos pitopalvelu on paikan puolesta, on kasvisruoan oltava erinomaista! Itse olen häävieraana vähään tyytyväinen ja iloinen jos vain jollakin vatsan täyteen saa. Omissa häissäni en kuitenkaan tahdo tyytyä "johonkin väkisin väännettyyn erikoisruokavalioon" muiden vieraiden kehuessa erinomaista (liha)menua. - plussaa, jos saisi juhlia pitkälle aamuyöhön, mutta tästä voi ehkä tarvittaessa joustaa, jos on esim. helposti mahdollisuus siirtyä jatkamaan vaikka Tampereen keskustan yöelämään. - sijainti saisi siis olla kohtuullisen matkan päässä autottomillekin juhlijoille. - Tila itsessään kaunis. Ehdoton ei jumppasaleille ja puupaneeleille. Ulkonäöllisesti miellyttää mm. Kangasalan Ali-Mattila ja Haulitehdas pispalassa. Osa tämän ketjun viesteistä on monta vuotta vanhoja, joten kuulisin mielelläni esim. tänä vuonna juhlineiden kokemuksia (niin vieraana kuin järjestäjänäkin)