Jump to content
Naimisiin.info

inca

Rouva
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän inca kaikki viestit

  1. inca

    Uusi kaaso ilmoittautuu II

    Uusi kaaso ilmoittautuu, häät 17.5. Innoissani olen!
  2. Bluebird, aivan ihastuttava , vau!
  3. inca

    Turun seutu

    Samppalinnaan mahtuu n 100 ihmistä, ilmeisesti hieman enemmänkin. 70 on täysin yhteneväisessä tilassa u-kirjaimen muotoisesti ja 30 samaan tilaan jatkuvissa lisäsiivekkeissä, jotka ovat lähes samaa tilaa. Keskelle jää lattia, jossa voi tanssia, nurkkaan mahtuu bändi. Koko ravintola piha-alueineen on varattu hääjuhlaa varten. Valomerkki on kait puoli kahdelta, mutta tiedän että tuttuni häitä juhlittiin siellä puoli neljään yöhön ilman mitään ongelmaa ja lisämaksua. Varsinaista vuokraa ei ole, tarjoiliat, kattaukset ja leikkokukat pöytiin tulee paikan puolesta ja tietysti siivous. Ruoka on se mikä siellä maksaa ja siitä se hinta tuleekin. Kallista se on n. 31 euroa/hlö, mutta menu on mahtava ja siinä on hurjasti ruokalajeja. Tietenkin kun se on ravintola, niin viiniä jos tarjoaa niin sekin on sitten ravintolahintaista, viinipullo s-etukortilla 16,30 euroa. Jos siellä juhlii talviaikana, niin pitää maksaa 200euroa starttimaksua. Mutta paika on hurjan kaunis ja ihana. Sinne on helppo mennä valmiiseen pöytää. Tuttuni häät olivat sujuneet oikein hienosti. He olivat todella tyytyväisiä. Vieraat olivat kehuneet, varsinkin ruokaa.
  4. inca

    Turun seutu

    Samppalinnan koko alue on hääjuhlaavarten varattu. Sinne ei siis sen puolesta pitäisi ulkopuolisten tulla.
  5. inca

    Turun seutu

    Samaa mieltä jeukka Samppalinnasta. Kun menimme katsomaan paikkaa tiesimme heti, että haluamme sen. Se on niin kaunis ja koristetelevatkin valmiiksi. Kuulemma laittavat paikkakortit ja karkitkin paikalleen ohjeiden mukaan. Juhlia saa yömyöhään. Sijainti on loistava, voi kavellä hääyötä viettämään hotelliin, eikä kenenkään tarvitse illalla enää olla kuskina. S-etukortilla saa alennusta viinipulloista mielestäni kohtuullisen paljon ja buffetistakin jonkin verran. Jos olet nähnyt buffetin listaa, se on maukkaan kuuloinen ja alkupaloja ja saalaatteja useita lajeja, ruokalajeja varmasti yli 20. Paikka on loistava! Ihanaa juhlia siellä häitä!
  6. inca

    Turun seutu

    Hei Mirkkuli! Enkeliravintolassa on ihana tunnelma ja kaunista ja ruoka todella hyvää . Tietenkin siellä on ravintolan hinnat. Ideaksi vain.
  7. inca

    Turun seutu

    Ravintola Samppalinnassa . Kaverini hääjuhlaa juhlittiin siellä nyt syksyllä ja kovasti kehui paikkaa ja oli tyytyväinen. Jos jollain on henkilökohtaisia kokemuksia paikasta niin mielelläni niitä lueskelen, koska tällä palstalla en ole vielä niitä onnistunut näkemään. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!
  8. inca

    Turun seutu

    Heippa! Ilmottaudin minäkin joukkoon iloiseen. Häät elokuussa 2005 Turussa, vihkiminen myös Maarian kirkossa ja juhlat keskustassa.
×
×
  • Create New...