-Veera-

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere

-Veera-'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ei varsinaisesti ole kokemusta lomameijeristä tai kalkkisten kirkosta, mutta olivat jo meille varattu kun jouduttiin siirtämään häät toiselle paikkakunnalle. Hinta lomameijeristä ainakin oli tosi pieni, koko viikonloppu mökkeineen ja huoneineen 380 €! Ja pitopalvelukaan ei ollut kallis. Siellä saa varmasti pidettyä ihanat häät, saa rauhassa olla ja vaikka saunoa yms.. Ja vieraitakin mahtuu yöksi ettei tarvi kaikkien lähtä pois. Aamulla sitten voi vileä jatkaa juhlia!
  2. Mulle tulee vihkiin viisi mustaa timanttia! Mäkin ihastuin niihin ensi silmäyksellä enkä oikein itselleni osaa muuta kuvitella.
  3. Minun vihki teetetään korupaja kultaisessa kuussa ja ainakin tähän asti saanut Petriltä hyvää palvelua. Kuvat hänen tekemistään sormuksista ovat olleet lupaavia ja tykästyin siihen, että hän osasi jo ensimmäisellä käyntikerralla näyttää ihan minun näköisiä juttuja, esim. timantin, joka ei ole kovin yleinen.. Yhdessä ollaan suuniteltu sormusta ja siitä on tulossa ihan omanlaisensa. Kannattaa tututsua kyseiseen paikkaan!
  4. Tampereella Reija Vilmi Ammattikuvasta ottaa kyseisiä kuvia! Meillä hääkuvaus hänelle varattu ja lupasi samaan hintaan ottaa nuo toiset kuvat! Ja häntä on ainakin kehuttu ja itsekin todennut, että ottaa hyviä kuvia!
  5. Jostakin olen tämmösen löytäny, ei ihan aja sun asiaa, mutta jos olis vähän apuja.. Tässä ois sitä kutsu-osiota. Tekstiähän voi muokatkain, jos ei ole omantyylistä. Varmaan googlettamalla löydät morsiusneidon tehtävistä juttua! TAHDON Aina valitetaan sitä, että nykyään ihmiset tahtovat liikaa. Mitä pahaa siinä on? Tahdon nimittäin, että tiedät, kuinka tärkeä olet minulle. Tahdon, ettet lähde luotani pois mitään sanomatta. Tahdon, että voimme pitää hauskaa ja nauraa. Tahdon, että löydät onnen elämääsi. Tahdon, ettei kukaan särje sydäntäsi. Tahdon, että löydät rakkauden. Tahdon, että olet onnellinen. Tahdon, ettei kukaan puukota sinua selkään. Tahdon, ettei tiemme koskaan eroa. Pyydän tätä, koska olet ystävä vuosien takaa. Olet tärkeä minulle tänään, huomenna ja aina. Tahdon jakaa kanssasi elämän ilot ja surut, arjen ja juhlan. Tahdon tarjota apua, kun sinä sitä minulta pyydät. Auttaisitko sinä minua nyt? Kulkisitko läpi kanssani päivän, jolloin minä sanon TAHDON ja lupaan rakastaa sekä hyvinä, että pahoina päivinä joulukuun 31. päivänä 2007? Tulisitko kaasokseni?
  6. -Veera-

    Lahti ja lähialueet

    Meillä häät 31.12.2007. Kirkosta ei vielä tietoa, muuta juhlapaikka jo varattu. Eli häitä vietetään Kalkkisten lomameijerissä. Suosittelen tutustumaan, juhlapaikka & mökit, yöpaikkoja n.50 henkilölle, yhteensä 380€! Aivan mahtava paikka, järven rannalla ja rantasaunakin kuuluu hintaan. Kannattaa käydä vilkasemassa!!
  7. Meillä maksaa noin 400 €. Hintaan kuuluu juhlapaikka, neljä mökkiä ja muistaakseni viisi huonetta eli yöpaikkoja suunnilleen 40 henkilölle. Ja rantasauna! Luultavasti siis kaikki halukkaat mahtuvat yöpymään. Mielestäni ei kauhean kallis, paikka on mahtava, järven rannassa!