wend

Rouva
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

About wend

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. @Mirmuliini Juhlimmekin jo viime vuonna, ja Soutupaviljonki oli kiinni heinäkuun, niin emme voineet siellä juhlia pitää. Toivottavasti teille tulee upea päivä siellä!
 2. Meillä kaikki suhtautuivat kihlausuutisiin ihanasti. Ainoa outo kommentti tuli pomoltani, kun töissä viimein paljastin meneväni kesällä naimisiin. Hän kysyi: "Ootko säkin sellainen, jonka on pakko päästä naimisiin?" Ja mainitsi, että "Monet mun kaverit on 'pakotettu' naimisiin".. Nää kommentit tuli työpaikan afterworkeissa ja kaikki oli jonkin verran juoneet alkoholia, mutta jäi kyllä huono fiilis. Sanoin vaan, että en ole sellainen, ja sulholla oli hääpäiväkin mietittynä jo kosiessaan, joten ei tosiaan ole häntä mihinkään pakotettu. Mutta miksi ihmeessä mun edes piti selitellä naimisiinmenon syitä mun pomolle..? Tuntuu ihmeelliseltä, että joku voi edes alkaa pohtia tuollaista heti, kun mainitsee menevänsä naimisiin.
 3. Me ei laitettu kutsuun edes mitään pukukoodia. Mainittiin paikka, jossa juhlat pidetään, joten toivotaan, että ihmiset osaa pukeutua sen mukaan. Meillä on rennot häät tosiaan tulossa, ja uskon, että se käy selväksi myös kutsusta. Toisaalta meidän häissä ei kyllä haittaakaan, jos pukeutuu "liian hienosti" - mulla on kuitenkin juhlan ajan (ennen jatkoja) iltapuku ja sulholla tumma puku.
 4. Käytän kesäisin ja juhlissa yleensä piilolinssejä, joten teen niin myös meidän kesähäissä. Suurin osa tutuistani onkin nähnyt minut sekä silmälaseilla että piilolinsseillä, niin ei tunnu siltä, että laittaisi piilarit vain häitä varten. Jos en olisi niitä oppinut käyttämään, en luultavasti käyttäisi myöskään häissä.
 5. Meillä on iltavihkiminen klo 17, mutta kesällä valoa kyllä riittää vielä. Ei haluttu liian pitkiä juhlia ja väkinäistä ohjelmaa, joten näin on meille hyvä. (:
 6. Meillä meni kutsut tänään postiin, apua. Tuntuu nyt ihan eri tavalla todelta Jännittävää.
 7. Onnea päivän morsiamille
 8. Pakko tulla vähän hehkuttamaan. Kolme viikkoa suunnittelua takana, ja nyt on jo valmiina: kirkko ja pappi, juhlapaikka (jonka kautta catering), bändi, kakku, vieraslista ja kutsut sekä mekko (joka löytyi ihan vaan vahingossa). Kuvaajakin alustavasti varattuna. Täähän tuntuu jo todelliselta! Häiden suunnittelu, työt, gradu ja sivuaineen seminaarityö on aika väsyttävä yhdistelmä, mutta eipä tuu varmasti tylsää koko keväänä. Onneksi ensi viikolla pääsee hetkeksi matkalle tuulettumaan.
 9. Kiitos vertaistuesta, Morsmemma ja Niittipyssy (niin ja onnittelut Niittipyssylle!) (: Just tuota mietittiin että ehkä yritetään tosiaan pitää ne häät vaan omanlaisina. Tuntuu kuin olisi nyt ikuisuuden jo suunnitellut tuota hääpäivää, vaikka kaksi päiväähän tässä on vasta mennyt Odottelen nyt innoissani tarjouksia juhlapaikoista (yksi tuli jo maanantaina!) ja varausvahvistusta kirkosta (jonka piti tulla eilen, apuaaa). Eilen tehtiin vieraslista viimeistelyä vaille valmiiksi ja varattiin häämatkalennot ♥
 10. Taidankin hypätä tänne tuolta 2017-ketjusta, sillä viikonloppuna alettiin puhua häiden ajankohdasta uudelleen ja pohdittiin, mikäköhän syy meillä olikaan mennä naimisiin vasta seuraavana vuonna. Eipä mitään järkevää keksitty, joten tänä aamuna varattiin kirkko ja aloitettiin hurja juhlapaikan metsästys. Minusta tuleekin siis näillä näkymin vaimo 23.7.2016 (Toivottavasti ainakin, sillä miehen oli pakko saada kertoa äidilleen tästä muutoksesta heti, ja kuulemma innostus siellä ei ollut suuri, mikä kuulemma kivasti vei fiilikset. "Kun kaikille on mainittu jo ensi vuodesta" ....kenelle kaikille? Eipä taida olla mun vika, jos sulhon äiti alkaa päivämääriä ilman lupaa jakaa. No mutta, yritän olla itse antamatta tän häiritä ja pitää tän ihanan päivämäärän itselläni.)
 11. Joo, luvat tarvitsee vain musiikin julkiseen esittämiseen, ei koske häitä yms. yksityistilaisuuksia.
 12. Minua alkoi jossain vaiheessa ahdistaa häiden kohdalla kamalasti tuo rahanmeno, mutta olen kuitenkin todennut, etten anna vähän pienemmän budjetin olla este naimisiin menemiselle ja hääjuhlan järjestämiselle. On minullekin iso asia mennä naimisiin, mutta en silti ymmärrä, miten joku voi kuluttaa siihen älyttömästi rahaa - itse käyttäisin suurimman osan säästöistäni mieluiten hääpäivän jälkeiseen elämään, kuten häämatkaan ja matkusteluun yleensäkin. Asuntokin tulee mitä luultavimmin hankittua ennen häitä, joten budjetti häihin on vielä epävarma. Kumpikaan meistä ei kaipaa mitään överijuhlia, ainoastaan hyvää ruokaa ja musiikkia ja läheisten seuraa, enkä usko, että vieraammekaan mitään vuosisadan hääjuhlia odottavat. Meille siis pieni budjetti on aivan sopiva.
 13. Meille on luultavasti livebändi tulossa, sillä saamme sellaisen suhteilla paljon normaalia edullisemmin. Jos normaalihinnan joutuisi maksamaan, pitäisi asiaa tietty pohtia hieman tarkemmin.. Ei soittolistakaan mitenkään pahalta kuulosta, mutta tuleehan livemusiikilla aivan erilainen tunnelma, ja bändiä on mukava katsella, vaikka kaikki eivät haluaisi tanssiakaan.
 14. Minulla on kihlasormuksessa molempien etunimien alkukirjaimet sekä teksti "forever and a day", miehellä tämän lisäksi vielä päivämäärä. Vihkisormukseen haluaisin jotain kaunista ja yksinkertaista - ehkä päivämäärän ja toisen etunimen.
 15. Helsingin Vanha kirkko on vaan se oma lemppari, ja erityisesti talvella se nousee oikeuksiinsa, kuten kuvasta näkyy. ♥ Ei ole liian silmiinpistävä tai ylellinen kuten esimerkiksi Tuomiokirkko.