Jump to content
Naimisiin.info

wend

Rouva
  • Viestit

    63
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän wend kaikki viestit

  1. wend

    Helsinki

    @Mirmuliini Juhlimmekin jo viime vuonna, ja Soutupaviljonki oli kiinni heinäkuun, niin emme voineet siellä juhlia pitää. Toivottavasti teille tulee upea päivä siellä!
  2. Meillä kaikki suhtautuivat kihlausuutisiin ihanasti. Ainoa outo kommentti tuli pomoltani, kun töissä viimein paljastin meneväni kesällä naimisiin. Hän kysyi: "Ootko säkin sellainen, jonka on pakko päästä naimisiin?" Ja mainitsi, että "Monet mun kaverit on 'pakotettu' naimisiin".. Nää kommentit tuli työpaikan afterworkeissa ja kaikki oli jonkin verran juoneet alkoholia, mutta jäi kyllä huono fiilis. Sanoin vaan, että en ole sellainen, ja sulholla oli hääpäiväkin mietittynä jo kosiessaan, joten ei tosiaan ole häntä mihinkään pakotettu. Mutta miksi ihmeessä mun edes piti selitellä naimisiinmenon syitä mun pomolle..? Tuntuu ihmeelliseltä, että joku voi edes alkaa pohtia tuollaista heti, kun mainitsee menevänsä naimisiin.
  3. Me ei laitettu kutsuun edes mitään pukukoodia. Mainittiin paikka, jossa juhlat pidetään, joten toivotaan, että ihmiset osaa pukeutua sen mukaan. Meillä on rennot häät tosiaan tulossa, ja uskon, että se käy selväksi myös kutsusta. Toisaalta meidän häissä ei kyllä haittaakaan, jos pukeutuu "liian hienosti" - mulla on kuitenkin juhlan ajan (ennen jatkoja) iltapuku ja sulholla tumma puku.
  4. Käytän kesäisin ja juhlissa yleensä piilolinssejä, joten teen niin myös meidän kesähäissä. Suurin osa tutuistani onkin nähnyt minut sekä silmälaseilla että piilolinsseillä, niin ei tunnu siltä, että laittaisi piilarit vain häitä varten. Jos en olisi niitä oppinut käyttämään, en luultavasti käyttäisi myöskään häissä.
  5. Meillä on iltavihkiminen klo 17, mutta kesällä valoa kyllä riittää vielä. Ei haluttu liian pitkiä juhlia ja väkinäistä ohjelmaa, joten näin on meille hyvä. (:
  6. wend

    Häät 2016

    Meillä meni kutsut tänään postiin, apua. Tuntuu nyt ihan eri tavalla todelta Jännittävää.
  7. wend

    Häät 2016

    Onnea päivän morsiamille
  8. wend

    Häät 2016

    Pakko tulla vähän hehkuttamaan. Kolme viikkoa suunnittelua takana, ja nyt on jo valmiina: kirkko ja pappi, juhlapaikka (jonka kautta catering), bändi, kakku, vieraslista ja kutsut sekä mekko (joka löytyi ihan vaan vahingossa). Kuvaajakin alustavasti varattuna. Täähän tuntuu jo todelliselta! Häiden suunnittelu, työt, gradu ja sivuaineen seminaarityö on aika väsyttävä yhdistelmä, mutta eipä tuu varmasti tylsää koko keväänä. Onneksi ensi viikolla pääsee hetkeksi matkalle tuulettumaan.
  9. wend

    Häät 2016

    Kiitos vertaistuesta, Morsmemma ja Niittipyssy (niin ja onnittelut Niittipyssylle!) (: Just tuota mietittiin että ehkä yritetään tosiaan pitää ne häät vaan omanlaisina. Tuntuu kuin olisi nyt ikuisuuden jo suunnitellut tuota hääpäivää, vaikka kaksi päiväähän tässä on vasta mennyt Odottelen nyt innoissani tarjouksia juhlapaikoista (yksi tuli jo maanantaina!) ja varausvahvistusta kirkosta (jonka piti tulla eilen, apuaaa). Eilen tehtiin vieraslista viimeistelyä vaille valmiiksi ja varattiin häämatkalennot ♥
  10. wend

    Häät 2016

    Taidankin hypätä tänne tuolta 2017-ketjusta, sillä viikonloppuna alettiin puhua häiden ajankohdasta uudelleen ja pohdittiin, mikäköhän syy meillä olikaan mennä naimisiin vasta seuraavana vuonna. Eipä mitään järkevää keksitty, joten tänä aamuna varattiin kirkko ja aloitettiin hurja juhlapaikan metsästys. Minusta tuleekin siis näillä näkymin vaimo 23.7.2016 (Toivottavasti ainakin, sillä miehen oli pakko saada kertoa äidilleen tästä muutoksesta heti, ja kuulemma innostus siellä ei ollut suuri, mikä kuulemma kivasti vei fiilikset. "Kun kaikille on mainittu jo ensi vuodesta" ....kenelle kaikille? Eipä taida olla mun vika, jos sulhon äiti alkaa päivämääriä ilman lupaa jakaa. No mutta, yritän olla itse antamatta tän häiritä ja pitää tän ihanan päivämäärän itselläni.)
  11. wend

    Häät 2017

    Joo, luvat tarvitsee vain musiikin julkiseen esittämiseen, ei koske häitä yms. yksityistilaisuuksia.
  12. wend

    Mistä rahat häihin?

    Minua alkoi jossain vaiheessa ahdistaa häiden kohdalla kamalasti tuo rahanmeno, mutta olen kuitenkin todennut, etten anna vähän pienemmän budjetin olla este naimisiin menemiselle ja hääjuhlan järjestämiselle. On minullekin iso asia mennä naimisiin, mutta en silti ymmärrä, miten joku voi kuluttaa siihen älyttömästi rahaa - itse käyttäisin suurimman osan säästöistäni mieluiten hääpäivän jälkeiseen elämään, kuten häämatkaan ja matkusteluun yleensäkin. Asuntokin tulee mitä luultavimmin hankittua ennen häitä, joten budjetti häihin on vielä epävarma. Kumpikaan meistä ei kaipaa mitään överijuhlia, ainoastaan hyvää ruokaa ja musiikkia ja läheisten seuraa, enkä usko, että vieraammekaan mitään vuosisadan hääjuhlia odottavat. Meille siis pieni budjetti on aivan sopiva.
  13. wend

    Häät 2017

    Meille on luultavasti livebändi tulossa, sillä saamme sellaisen suhteilla paljon normaalia edullisemmin. Jos normaalihinnan joutuisi maksamaan, pitäisi asiaa tietty pohtia hieman tarkemmin.. Ei soittolistakaan mitenkään pahalta kuulosta, mutta tuleehan livemusiikilla aivan erilainen tunnelma, ja bändiä on mukava katsella, vaikka kaikki eivät haluaisi tanssiakaan.
  14. Minulla on kihlasormuksessa molempien etunimien alkukirjaimet sekä teksti "forever and a day", miehellä tämän lisäksi vielä päivämäärä. Vihkisormukseen haluaisin jotain kaunista ja yksinkertaista - ehkä päivämäärän ja toisen etunimen.
  15. Helsingin Vanha kirkko on vaan se oma lemppari, ja erityisesti talvella se nousee oikeuksiinsa, kuten kuvasta näkyy. ♥ Ei ole liian silmiinpistävä tai ylellinen kuten esimerkiksi Tuomiokirkko.
  16. Olen ollut pitkään varma siitä, että pitäisin oman nimeni, sillä se on erittäin harvinainen enkä haluisi "jättää" sitä. Toisaalta kaikkein mieluisin vaihtoehto olisi kehitellä meille ihan oma sukunimi tai ottaa jommankumman suvusta jokin vanha nimi, mistä olemmekin jonkin verran puhuneet. En kuitenkaan tiedä, olisimmeko käytännössä siihen ryhtymässä... Pikkuhiljaa olen kyllä alkanut miehenkin sukunimestä oman nimeni perässä tykätä, kun olen sitä hetken aikaa maistellut. En kuitenkaan ottaisi mieheni sukunimeä vain siksi, että se on se perinteinen tapa - ehkä jos nyt oikeasti alan siihen kasvaa, niin voin sitä vaihtoehtoa harkita. Itse en tosin häntä osaisi minun sukunimeni kanssa kuvitella, vaikka olisihan se ihana yllätys, jos hän yhtäkkiä sen haluaisi ottaa. Minusta tuntuu, ettemme kumpikaan odota toisiltamme tämän asian kanssa mitään sen kummempaa, joten päätöksen pitää lähteä ihan omasta itsestä.
  17. Tällä hetkellä olemme molemmat vielä yliopisto-opiskelijoita, mutta vuoden sisällä olisi kummankin tarkoitus valmistua. Häiden aikaan siis (toivottavasti) työelämässä.
  18. wend

    Helsinki

    Onko kellään mitään viimeaikaisia kokemuksia Soutupaviljongista? Edes yhteydenottojen tiimoilta? Se olisi ykkösenä meidän listalla kesäksi 2017 ja ainoa, mistä on suostuttu antamaan edes jonkinlaista hinta-arviota tässä vaiheessa. Aiemmat kommentit täällä ovat vain olleet sen suuntaisia, etten uskalla luottaa siihen, että meidän 50 hengen juhlallemme suostuttaisiin antamaan edes tarjousta (vaikka sille määrälle ko. paikka vaikuttaakin juuri sopivalta).. Olisi mukava kuulla, onko toiminta tuolla vielä samanlaista.
  19. Molempien kotipaikkakunnalla, joka on myös asuinpaikkakuntamme.
  20. Meilläkin häät vietetään vuoden 2017 puolella, mutta häätanssiin biisi on jo suunnilleen valittu. Ei ajateltu myöskään valssata kun ei ole ihan se meidän juttu, joten biisiksi ollaan mietitty meille tärkeän bändin, Bon Jovin, kappaletta Thank You for Loving Me. Se on sopivan hidas ja sopivan pituinen, ja lyriikoiltaan juuri täydellinen häihin.
  21. Meillä ei sinänsä mitään suurempaa syytä hääpäivän valintaan ole - heinäkuun lauantai kun halutaan niin pitää pystyä joustamaankin. Lisäksi heinäkuun alkupuoli on toiveena, jotta pystyy parin viikon häämatkan pitämään vielä loma-aikaan. 8.7.2017 on tämän vuoksi ensisijainen valintamme.
  22. Tietää ainakin lukevan muttei välttämättä kirjoittelevan, vaikka eipä siinä mitään salailtavaa olekaan
  23. Häät heinäkuussa 2017 ja aikalailla kaksi vuotta etukäteen alettiin suunnitella. Ensi vuoden alussa tosin aloitetaan vasta kunnollinen suunnittelu, siihen yritetään lähinnä kerätä ideoita.
  24. Alustavasti ollaan ajateltu, että 50 vierasta olisi sopiva määrä. Läheisimmät ystävät ja vain läheinen suku (vaikka läheisen suvun määrittelyssä saattaa kyllä tulla ongelmia..) Lisäksi tuo vierasmäärä on juuri sopiva myös toivomaamme juhlapaikkaan, vaikka listan paisuminen noin kymmenellä nimellä ei välttämättä haittaisikaan.
  25. Minä tulen olemaan 26, sulhanen paria kuukautta vaille sama.
×
×
  • Create New...