Jenniiiii

Jäsen
 • Viestit

  3
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Jenniiiii

 • Taso
  Untuvikko

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

160 profiilin katselua
 1. Ajattelin tulostaa itse kutsukortit ja minulla on ajatuksissa sellainen kultainen kortti missä on musta ruusu ja meidän nimet. Tiedättekö onko tulostinmusteita olemassa kullan ja hopean väreissä? Tai muita erikoisvärisiä musteita? Näistä suomalaisista mustekaupoista en sellasta löytäny http://www.tulostinmusteet.fi/ Vai pitääkö tuo tehdä niin että ostaa kullan väristä kartonkia ja tulostaa siihen kuvan? Ois makee jos kaikki vois suunnitella eka koneella ja tehdä sitten tulosteen.
 2. Mietin että ostaisin tälläsen designvalaisimen, nuo on niin ihania! Ite ainaki halausin tuollasen. Vähän tuo hinta vaan arveluttaa. Onko teistä sen arvoinen? Vaikka sais kyllä hyvällä alennuksella. Joku edullinen designtuote vois olla myös hyvä, ehdottakaapa.
 3. Itse painin myös saman ongelman kanssa. Tapasin ihanan tyypin deittisivustoja.fi -palvelun kautta ja haluaisin kovasti ottaa hänet mukaan häihin. En vain tiedä uskaltaako? Se olisi ensimmäinen kerta kun sukuni saisi tietää. Veisinkö kaiken huomion? Oletteko te muut tehneet koskaan näin? Miten neuvoisitte toimimaan?