bulli

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About bulli

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me vertailimme paljon hintoja ja eroa oli jopa 1700 euroa matkatoimistojen välillä samaan hotellin, eri lentoyhtiöillä tosin!!! Halvin tarjous oli Arealta, josta sai tiettyihin hotelleihin häämatka-alennuksen. Se alennus kannattaa käyttää jos kyse on häämatkasta!
 2. Neidonkukka Trion alakerrassa on hyvä! Itse olin oikein tyytyväinen ja palvelu oli hyvää eikä hintakaan mielestäni kallis!
 3. Pihlajanmarjojen kanssa sopisi villiviini! Muratti on kallista ostaa, villiviinin saa ilmaiseksi.
 4. Pukujen vuokran olisin maksanut ehdottomasti itse, mutta päädyimme teettämään puvut. Niinpä sovimme että kulut menevät puoliksi ja tytöt saavat pitää sitten puvut.
 5. Clinique deodorantti on ehdottomasti paras mitä olen kokeillut.
 6. Legendsissä saunan ja porealtaan käyttö oli ilmaista, samoin kuntosali, tennis, lasipohjavene ajelut, snorklaus ( vene vei koralliriutoille) , polkuveneily ja vesihiihto. Me otettiin hieronnasta puolen tunnin niskahieronta, olimme samassa huoneessa. Tämä taisi olla halvin vaihtoehto, hintaa en muista enää tarkalleen mutta taisi se 100 euron paikkeilla olla yhteensä! Ja tunnin, puolentoista hieronnat paljon enemmin... Juomat eivät kuulu puolihoitoon illallisella, esim. 2 cokista ja vesipullo maksoi noin 10 euroa. Illallinen oli vuorotellen buffet ja pöytiin tarjoiltu. Hotellissa on useampi ravintola ja sanottiin että voi syödä missä vaan puolihoidolla. Me sitten kokeilimme kerran muuta kuin sitä " pääravintolaa", oli yllätys että puolihoidossa on hintaraja ja kun se ylittyy pitää itse maksaa! Tämä raja ylittyi jo alkuruoan kohdalla! Mutta hyvää oli silti vaikka sadan euron lasku tulikin. Hotelli olisi tarjonnut hääparille illallisen, joka oli ilmainen, mutta tarjoilu olisi maksanut. ( Hinta määräytyi paikan mukaan missä olisi halunnut syödä). Mutta tiedossahan oli että Mauritiuksen hotellit ovat kalliit ja tähän oli varauduttu, joten se ei tullut yllätyksenä. Kyllä kaikki sitten toimikin viimeisen päälle hienosti, olimme oikein tyytyväisiä kaikkeen hinnoista huolimatta!
 7. Me olimme Mauritiuksella Legends hotellissa lokakuussa. Hotelli alueineen oli aivan upea!!! Huoneet olivat todella tasokkaat, henkilökunta ystävällistä, ruoka hyvää ( ja aamupalat mielettömiä...). Näiltä osin voin suositella hotellia. On varmasti pohjoisosan paras hotelli. Tosin sieltä oli pitkä matka lähteä ostoksille ja nähtävyyksiä katselemaan, taksikyydit tulivat maksamaan aika lailla. Hotellilta on lyhyt kävelymatka lähimpään kylään, josta löytyy muutama pieni kauppa. Kävimme sieltä ostamassa juomista.Hotellin juomat maksavat nimittäin moninkertaisesti enemmin. Ja muutenkin hotelli oli todella kallis. Siellä oli tarjolla hierontaa yms. mutta olivat niin kalliita että ihmettelen jos jollain on niihin varaa! Sauna oli ilmainen ja sen yhteydessä olevat porealtaat, siellä olikin mukava rentoutua päivän jälkeen! Ihana matka ...
 8. Stenvallin ankkakoriste löytyi Lahdesta kaupasta nimeltä Pikku Paketti. Koriste on iso kokoinen ( korkeus noin 18 cm, leveys 10 cm ). Tyttö ankka istuu tuolissa ja poika-ankka seisoo takana. AIVAN IHANA !