tulips

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About tulips

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Ennalta hieman pelkäsin vanhempieni reaktiota (etenkin isäni, sillä hän on aika tuliluontoinen ja ajattelin, etteivät hääuutiset saa välttämättä häntä hyppimään riemusta). Mutta päästiin sulhon kanssa yllättymään positiivisesti. Äitini kuuli uutisen ensin ja oli rauhallinen - kuin olisi uutista odottanutkin - ja onnitteli tms. Sulhon äiti taas lähes itki onnesta. Kun lopulta kerroin uutiset isälleni, hän otti uutisen todella hyvin ja oli kiinnostunut asiasta. Sulhon isä taas sanoi jo arvanneessa, millaisia uutisia on luvassa. Olen todella onnellinen, että molempien vanhemmat suhtautuivat hääuutiseen näin hyvin. Sillä onhan se helpotus, jos lähipiiri suhtautuu asiaan positiivisesti, vaikkei meidän avioituminen heistä riipukkaan.
 2. Haluamme että lapset syntyvät avioliittoon ja koko perhe jakaa saman sukunimen, vaikkei muuten kovin perinteisiä ihmisiä ollakaan. Lisäksi halutaan turvata toistemme taloudellinen toimeentulo kuolemantapauksen sattuessa - siis periä toisemme avio-oikeuden merkeissä (toki lasten lakiosat ym. astuu peliin sitten kun noita pieniä siunaantuu, mutta niin sen pitää mennäkin). Koemme myös, että avioparina on sitten paljon helpompi lähteä hakemaan asuntolainoja ja sen semmoisia. En toki tiedä olisiko homma kovin paljon mutkikkaampaa avoparille. Sitten on vielä tämä monen jo mainitsema lähiomaisen rooli. Se on todella tärkeä, jos jotain sattuu. Mutta kaiken takana on tietenkin rakkaus
 3. Täälläkin on kesämorsion tulppaaniahdistusta meneillään Häät 3.6, ja pelkästään valkoisista tulppaaneista koostuva kimppu pitäisi saada ): En ole oikein kukka-ihminen, kotiinikaan en oo yhtään kasvia kelpuuttanut. Valkoinen tulppaani on ainoa kukka mistä pidän. Jos ei aitoja irtoa mistään, niin pitänee hankkia vaikkapa silkkisiä Saakohan noita tuohon vuodenaikaan ilman suurempia vaikeuksia tilattua sieltä Hollannista?
 4. Meillä hääpäivä tulee olemaan se juhlapäivä, sillä kyseessä on päivämäärä, jonka halusimme hääpäiväksemme. Koska tuo päivä kuitenkin sattuu olemaan lauantai, ei siviilivihkimistä voi silloin suorittaa (ilman lisäkustannuksia). Marssimme siis maistraattiin jo perjantaina, mutta hääpäivä on sitten tuo lauantai - ja sitä päivämäärää tulevina vuosina juhlistellaan
 5. Täälläkin yksi 2017 häitään viettävä! Päiväksi on jo valittu 3.6.2017, ainoa miinus siinä on vaan, että se taitaa olla koulujen päätöspäivä (?) kun kesäkuun eka lauantai on, mutta eipä oo suvuissa esim. lakkiaisia ym. tuollon 2017 tulossa, joten ei pitäisi kuitenkaan vaikuttaa (: Pitää varmaan alkaa heti vuodenvaihteen jälkeen katselemaan juhlapaikkaa ihan todenteolla. Ihanaa, että löysin tänne keskustelemaan, kun ei ole oikein ollut ketään muita kuin mies, kelle höpöttää näitä hääjuttuja, kun ei olla vielä julkistettu tietoa sukulaisille ja ystäville (: