AnnaPaloranta

Aktiivijäsen
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän AnnaPaloranta kaikki viestit

  1. - - - - Mainostaminen kielletty. Varoituksesta huolimatta, kun jatkaa, tili poistetaan. t. mode
  2. Tässä kun on vierestä saanut seurata useampaakin hääjärjestelijää, niin mut on yllättänyt se, miten moni haluaa elävää musiikkia juhliinsa. Itselleni riittää soittolista tai maksimissaan dj, jolle on annettu selkeät ohjeet. Enemmän taitaa olla neuvoteltavaa mulla ja miehellä musiikkimaun kanssa...
  3. Vanhemmille lähetettiin kuvaviesti käsistä ja sormuksista. Muut saivat huomata ihan itse. Facebook pysyi hiljaa.
  4. Entisiä työkavereita kutsutaan muutama. Ja opiskelukavereita pari.
  5. Syyshäät<3 Antaa vieraille paljon enemmän mahdollisuuksia pukeutumiseen. Olisi kauheaa juhlia häitä jossain helteessä.
  6. Miehen sisko on menossa tuolloin naimisiin. Lucky7, millä paikkakunnalla teidän häät on, kun kirkon olette jo saaneet? Turussa saa aikaisintaan vuotta ennen varata ja se aiheuttaa täällä harmaita hiuksia.
  7. Olin kerran häissä, joissa iltapalaksi oli kebabtarjoilu (mies turkkilainen ja omistaa kebab-ravintolan) ja salaattia (ja siis pelkkää salaattia, ei mitään kurkkua tai tomaattia edes seassa). Eikä ollut mitään ranskalaisia tai mitään tuon kebun kanssa. Siinä sit vegenä saat iltapalaksi pelkkää salaattia... Ei paljon naurattanut. Kiva huomata täältä, että ihmiset miettii nykyään myös kasvissyöjiä erikseen.
  8. Meilläkin leikkien sijaan panostetaan ohjelmaan. Inhoan muutenkin olla huomion keskipisteenä, joten muuta ohjelmaa kaivataan. Olen toivottavasti ollut tästä tarpeeksi selkeä, ettei kukaan keksi mitään ylläreitä...
  9. Paljonko sormuksen teettäminen maksaa? Tietenkään tarkkaa summaa ei kukaan voi sanoa, mutta jotain sinnepäin edes.
  10. Ihan sairaan hienoja! Ihastuin mustavalkoiseen, kirjan sivuista tehtyyn kukka-/ruusukimppuun. Myös nuo nappikimput on jotenkin todella sympaattisia. Samaa teemaa voisi sitten jatkaa kattauksen koristeissa.
  11. Itse oon varannut ystäväni laulamaan kirkossa. Kappaleesta ei ole vielä ollut puhetta.
  12. Mun ystävällä oli omissa häissään merenneitomallinen puku. Olihan se kaunis, mutta hankala. Hänen piti riisua mekko joka kerta vessakäyntejä varten (tarvitsi kaasojen apua joka kerta) ja mielestäni liikkuminenkin näytti hiukan hankalalta. Mulle tärkeintä mekossa on mukavuus ja haluan selviytyä esim vessareissuista itse. En siis ikinä ottaisi merenneitopukua.
  13. En usko, että minulla huntua nähdään. Tietty: never say never. Kyllä sellaista täytyy sovittaa, mutta sellainen tunne, että ei mulle kiitti.
  14. Luulen, että jos anopille antaisi luvan, niin hän kyllä hössöttäisi ja puuhastelisi häiden parissa. On sellainen luonteeltaan. Mutta ei tosiaan tule vaikuttamaan, kun ei anneta sitä mahdollisuutta. Miehen kanssa yhdessä päätetään.
  15. Mua huvittaa, kun joka toinen päivä haluan kunnon hääjuhlan. Sit joka toinen päivä kauhistuttaa työn määrä ja oon melkein perumassa häät, haaveillen pienestä intiimistä tilaisuudesta. Katsoo nyt sitten, mihin lopulta päädytään.
  16. Itse oon käynyt katselemassa Glitterissä ja Ninjassa ihan vaan. Törmäsin Turun Glitterissä aivan ihanaan myyjään, joka oli tosi osaava ja heitteli mulle kaikkia eri ideoita, miten koruja voisi kampauksessa hyödyntää. Tosin oon myös miettinyt hiuksiin ihan simppeliä linjaa, johon koruja ei tulisi ollenkaan. Pitänee sopia treffit kampaajan kanssa...
  17. Teillä on ollu hauskoja polttareita! Omiani vielä odotan!
  18. Meidän häihin on tulossa pari miehen lapsuuskaveria, joita en ole nähnyt aikaisemmin.