Tukkasotka

Aktiivijäsen
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Tukkasotka

 • Rank
  Juniori

Recent Profile Visitors

737 profile views
 1. Me skipataan kättely. Mennään vieraita vastaan jo ennen tilaisuutta.
 2. Meidän häihin on tulossa porukkaa ympäri Suomen. Suurin osa majoittuu tuttavien luona, mutta kysytään kyllä tietystä hotellista tarjousta. Vain muutama lähtee yöllä kotiin, mutta mikäpä siinä kesällä ajellessa, kun ei hämärääkään ole. Eli en kuuntelisi huhupuheita. Jos joku itse haluaa lähteä yöllä kotiin, niin se hänelle sallittakoon
 3. En meikkaa häihin. En meikkaa oikeastaan koskaan. Lisäksi mulla on autoimmuuninen perhosihottuma kasvoilla, tosin ei kauheen voimakkaana. Vois pahempikin olla. En silti meikkaa. En mä tarvii meikkiä ollakseni nätti tai täydellinen. Mä oon nätti näin.
 4. Meillä ei mennä perinteisen hääruuan mukaan ja Papa's onnistui menussa het kerrasta. Suosittelen ottamaan yhteyttä sinne.
 5. Tähän päivään mennessä seitsemään paikkaan olen lähettänyt postia, joka paikkaan tismalleen saman viestin. 3 vastasi. Yksi ei pääse. Yksi ei ymmärtänyt ei alkuunkaan, ettei me haluta perinteisiä häitä. Ehdotti "lisäpanostusta". Tuli sellainen olo, että meidän suunnitelmalla ei tule oikeita häitä. Papa's osui kohdalleen het kerrasta. Ollaan menossa käymään siellä ja sovitaan asiat vielä kasvotusten.
 6. Kihlauksellahan ei ole mitään muuta juridista merkitystä kuin ettei kihlakumppania vastaan tarvitse todistaa. Henkinen merkitys on sitä suurempi. Me ollaan Me. Meillä on tulevaisuus. Jos purat kihlauksen, miten miehesi siihen suhtautuu? Pitääkö hän sitä suhteen kokonaan lopettamisena? Itselleni kihlauksella ja naimisiin menolla ei ole henkisesti eroa, joten luottamus saisi todella suuren kolauksen, jos kumppanini purkaisi kihlauksen, vaikka silti haluaisi olla kanssani. En suoraan sanottuna tiedä miten pystyisin jatkamaan siinä suhteessa. Miten ois häät sulhasen tapaan? Mies tekisi budjetin, hankkisi valokuvaajan, juhlapaikan ja pitopalvelun, ohjelmaa, sormukset, kukat, kampaukset, puvut ja kengät koko perheelle. Eiköhän se jossain vaiheessa huomaa kuinka paljon kaikki maksaa ja mitä kaikkea pitää huomioida, kun lisäät listaan kutsukorttien teon, hääkarkit... Pystyisitkö jäämään taka-alalle? Pystyisitkö sanomaan miehelle, että kiitos mutta en jaksa järjestää, järjestä sinä kaikki. Yksi vaihtoehto on kompromissi. Vihkiminen ja ruoka lapsuuden perheiden kesken. Sit lapset isovanhemmille yökylään ja serkkujen ja ystävien kanssa kahvilaan/kuppilaan/kotiin jatkoille. Kotijatkoille tilaisitte leipomosta iltapalaa, niin ei tarvitse itse värkätä mitään.
 7. Ihan ekana teidän täytyy miettiä yhdessä, että millaiset häät te haluatte. Millaiset häät ovat teidän kahden näköiset, mitkä sopivat teidän elämäntyyliin? Ketä te todella haluatte kutsua? Mikä on teidän budjetti ja kuka maksaa?
 8. Me tavattiin nuorina kaverin luona ja meistä tuli kaverit, mutta ei oltu kiinnostuneita toisistamme siinä mielessä. Kumpikin perusti perheen ja lopulta myös erosi. Yksi kuulumisten vaihto venähti chatissa myöhään yöhön, sitten seuraava, sitten seuraava... Lopulta tajuttiin, että ollaan ihastuttu toisiimme - kumpikin tahollaan samana iltana. Onneksi hän uskalsi ottaa asian puheeksi <3
 9. Meillä tulee perusruoka vegaanisena (eli morsiamen allergioiden mukaan ) Erikseen on tarjolla lihaa ja kalaa.
 10. Viiteen paikkaan lähti sähköpostia kolme viikkoa sitten. Papa's vastasi seuraavana aamuna, muista ei ole kuulunut vielä mitään. Papa'sin vastaussähköposti oli jo vakuuttava ja jatketaan keskustelua vielä
 11. Me ajateltiin jättää kutsukortti (etenkin se askarteluosuus) ja kirjoitetaan vieraille kutsukirje. Meidän ajatuksena on lähettää tulevaisuudessa lähimmille joulukirje, jossa kerromme kaikkien meidän kuulumiset. Kutsu ois "meidän porukan" eka kirje.
 12. Meillä osuu jotakuinkin molempien lapsuudenkodin puoliväliin
 13. Mun mielestä naimisissa olo ei ole sitä, että pidetään häät ja hankitaan yhteinen hautapaikka. Mun mielestä se on sitä, että ollaan sovittu, että tässä ollaan lopun ikää ja piste. Mä en voi sanoa yhdessä asumista seurusteluksi. Kyllä se mun mielestä on jo sitoutumista, etenkin kun on jo 7 vuotta asunut yhdessä. Et sie ole ollenkaan vanha morsian, monet menee eläkkeelläkin naimisiin ekaa kertaa. Etkä ole mikään vanha äidiksi, monet saavat ensimmäisen lapsen noin 40v:na ja tekevät vielä muutaman samoilla tulilla. Talonkin ehditte ostaa vallan hyvin. Ei sitä loppuun saakka tarvitse maksaa ennen ku myy. Sitten ostaa uuden asunnon sillä, mitä kaupasta jää taskuun. Muuttaisiko nimi maistraatin paperissa tai papin aamen teidän elämää yhtään mitenkään? Koska sitähän se naimisissa olo on, että tässä ollaan lopun ikää ja piste.
 14. Mä haluaisin kans polttarit. Ekalla kierroksella ne oli sanalla sanottuna perseestä. Kesto kaksi tuntia. Että jos nyt sais sen tyttöjen illan, mitä jo silloin toivoi.
 15. Meillä on yhteiset rahat mutta omat tilit. Mies ei kuulema halua tietää paljon mun harrastusvälineet maksaa