LuckyB

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About LuckyB

 • Rank
  Untuvikko

Recent Profile Visitors

455 profile views
 1. Kyllä se kesä ja varsinkin loppukesä on.
 2. Todennäköisesti tulen olemaan 40 ja mies 39.
 3. En muista haa veilleeni häistä pikkutyttönä. Teininä haaveilin, että löydän sen rakkaan ja menen naimisiin (hääjuhla ei ollut haaveilun kohde vaan rakkaus). Sitten elämä vähän opetti ja olin varma, etten tulisi ikinä löytämään sellaista ihmistä jonka kanssa haluan naimisiin. Häät tuntuivat tyhmältä hössötykseltä. Nykyisen rakkaan tavattuani kaikki tuntuu niin luontevalta ja kauniilta, olo on varma. Hääjuhlan miettiminen on ihanaa, ei turhaa, eikä hössötystä.
 4. Meillä häät on luultavasti vasta vuonna 2020. Suunnittelut ovat silti jo käynnissä. Kihloissa olimme olleet noin puoli vuotta, kun aloimme suunnitella häitämme.
 5. Me ollaan uusperhe ja meillä on yhteensä 4 lasta. Silti meiltäkin kyseltiin heti kihlautumisen jälkeen, milloin yhteisiä on tulossa. Vastasimme nauraen, että "kiitos vain, nämä neljä kullanmurua riittävät mainiosti" Aika vanhanaikaista kysellä lapsettomat parilta heti lapsista naimisiinmenon yhteydessä.
 6. Mies töissä ja minä jatko-opiskelen. Odottelemme valmistumistani ja työpaikkaa. Kihloissa kyllä ollaan. Kovasti jo häistä haaveillaan.
 7. Hei! Olisko kellään sisäkuvia Niemisten maamiesseurantalosta Orimattilassa? Käytiin katsomassa ja paikkana vaikuttaisi just sopivalta.
 8. Oltiin puhuttu naimisiinmenosta ja olimme käyneet yhdessä katsomassa sormuksiakin. Loppu jäi miehen toteutuksen varaan. En tiennyt missä, milloin tai miten. Tuli siis osittain yllätyksenä. Sormukset oli kosintatilanteessa mukana.
 9. Kulta oli suunnitellut muuta, mutta ei malttanut enää odottaa, joten kosi kotona. Romanttisesti kynttilöiden loisteessa. ♡
 10. Meillä maksetaan yhteisestä pussista. ♡ Muutta mieshän nämä kihlasormukset tavallaan maksoi, kun yllätyksenä kosi. Yhteinen talous kuitenkin, niin myös yhteiset rahat.
 11. 6kk seurusteltiin ennen kihlautumista. <3