athella

Rouva
 • Content count

  304
 • Joined

 • Last visited

About athella

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

869 profile views
 1. Nyt tuli mieleen, että itsehän tosiaan pidin ne rillit päässä aamusta iltaan, seremoniassa ja kaikkialla. Ohessa kuva, että miltä näytin hääpäivänä. Missään vaiheessa en kokenut, että rilleistä olisi ollut haittaa enkä ainakaan omasta mielestäni näytä yhtään sihteeriltä. Edit. Huh, tulipa isona. Laitetaan spoileriin.
 2. Meillä oli nyt menneenä viikonloppuna häät (vajaat 70) Ravintola Nallikarissa enkä voi kuin kehua. Järjestelyvaiheessa kaikki kävi, mitä vaan keksittiin pyytää. Saatiin mm takahuone omaan käyttöön. Valittiin valmis menu, pienellä muutoksella. Otettiin siis toinen lämmimruoka mukaan. Kaikki ruoka oli gluteenitonta ja laktoositonta, jopa ceasarsalaatin krutongit olivat gluteenittomia! Ja se kakku... Mun toive oli tasoa mansikkaa ja suklaata. Tällä yksinkertaisella toiveella saatiin ihan mieletön ja todella herkullinen kakku. Maisemathan tuolla on itsestään jo huikeat, ja vieraat kehuivatkin niitä kovasti. Huono puolihan tuossa on se, että kahvila oli normaalisti auki muille, mutta eipä niitä muita pahemmin edes huomannut. Jos piti käydä takahuoneessa tai tiskillä, niin silloin saattoi törmätä muihin, mutta hyvin pysyivät poissa meille varatuista tiloista. Suosittelen kyllä todella lämpimästi Nallikaria juhlapaikaksi, toimi tosi hyvi. Edit. Lisätään vielä se, että meillä oli myös vihkiminen juhlapaikalla. Eli ihan kaikki onnistui tuolla.
 3. Meillä ois h-hetki nyt ihan käsillä. Eli lauantaina tahdotaan. Jännittää!
 4. Kävin tänään ostamassa korvakorut. Tarvitsen vielä punaista satiininauhaa vyöksi ja mun kokonaisuus on valmis. Mitä tästä vielä puuttuu on vihkijä (voi varata joulukuun alusta) sekä miehen puku. Pitää myös sopia puhelinpalaveri juhlapaikan kanssa, että saadaan sovittua viimeiset ykstiyiskohdat. Alkaa oikeasti jännittää, enää vähän alle kaksi kuukautta häihin.
 5. Esteettömyystodistus tuli eilen postissa. Avioliitolle ei ole esteitä. Täähän alkaa käymään jännäksi, alle kole kuukautta h-hetkeen ja musta tuntuu, että en ole tehnyt vielä mitään. Toisaalta, kutsut on laitettu, paikka on varattu, puku löytyy, korut löytyy, kampaus + meikki on varattu... Juhlapaikan kanssa pidetään jossain kohtaa palaveri, jolloin lyödään ruoat yms lukkoon. Mieheltä ja lapsilta puuttuu vielä puvut sekä vihkijä on varaamatta. Hissukseen, hissukseen.
 6. Oon ihan samaa mieltä! Kyllä silmälasit sopivat myös morsiamellekin, mutta niitä ei vaan haluta käyttää. Googlen kuvahaulla löytyy onneksi kuvia ja kaikki ovat upeita. Esimerkiksi täältä ja täältä löytyy hienoa häälookeja rilleillä varustettuna.
 7. Mulla on aika lailla sellainen mekko, kuin halusinkin. Fiftarityylinen kellohame, puoleen sääreen. En halunnut missään nimessä valkoista, tämä mun mekko onkin hopean värinen. Aluksi olin ajatellut tuota tyyliä, mutta pitsimekkoa, oma mekko on satiinia. En kierrellyt yhtään morsiuspukuliikkeitä vaan löysin omani verkkokaupasta ja vieläpä poistuvana tuotteena, eli halvalla lähti. Ideoita olin etsinyt Googlen kuvahaulla sekä Pinterestistä. Vähän kyllä harmittaa, ettei tullut kierreltyä, mutta lähinnä siitä näkökulmasta, että se jäi tekemättä. En usko, että olisin löytänyt parempaa mekkoa, jos olisin käynyt vaikka kymmenessä liikkeessä sovittamassa pukuja.
 8. Kutsut viety postiin. Ekat vieraat saavat kutsunsa huomenna, viimeiset ensi viikon puolella (ulkomaille menevät kutsut). Apua. Tämä tosiaan tapahtuu!
 9. Meillä on alle 4kk häihin! Kutsut lähtevät lokakuun alussa, niistä puuttuu enää tekstit. Vielä pitäisi varata vihkijä, kampaus+meikkaus sekä hoitaa esteettömyys. Miehen vaatteet on myös mysteeri, mutta ne kuulemma ehtii. Alkaa olla hissukseen sellainen olo, että "This is happening!"
 10. Oon omiin muistiinpanoihin kirjoittanut puvun hinnaksi noin 168e, mutta ei ole hajuakaan mitä tuo sisältää. Ostin mekon pari vuotta sitten Vivien of Hollowaylta, kun täydellinen oli poistumassa valikoimasta. Hintaa oli 55£, eli silloisen kurssin mukaan noin 70e. Alushame maksoi 59£. Bolero löytyy, mutta en muista sen hintaa. Ehkä olen laskenut sen tuohon 168e mukaan, ehkä en.. Jos tuohon lasketaan mukaan vielä alusvaatteet ja vyö, niin kokonaisuus tulee maksamaan noin 250e.
 11. ^ Olen ollut yksissä häissä siellä. Tosi kiva, tilava ja avara paikka. Hyvä valinta!
 12. Tasan puoli vuotta meidän häihin. Apua?
 13. Täytyy vastata tänne uudestaan. Minähän siis ostin hetken mielijohteesta upean puvun itselleni nettikaupan poistomyynnistä. Tuo ei silloin mahtunut päälle, vaikka mittailin pitkään ja totesin just tuon kokoisen olevan sopiva. Nyt olen tammikuusta asti treenannut ja välillä kokeillut pukua päälle. Tänään aamulla ekaa kertaa vetoketju meni ylös asti kiinni. Tuli just se "ah, tää on täydellinen!" olo. Mun tekisi mieli vain tanssahdella ympäriinsä se mekko päällä, niin ihana se on. Tiesin jo pukua ostaessa, että tämä on The Puku ja nyt sain viimein siihen varmistuksen.
 14. ^ Meillä oli myös paikka alustavasti varattuna, ennen kuin oltiin nähty sitä edes. Pitäisi askarrella kutsut jossain välissä. Mietittiin miehen kanssa, että marraskuun loppuun mennessä halutaan tietää vieraat, eli kutsut pitää laittaa syyskuussa matkaan. Tekstit olen kirjoittanut, mutta ne pitää tulostaa ja leikata. Sen jälkeen hirveästi näpräämistä kuitusilkin kanssa. Vaikka meidän kutsut ovat aika simppelit ulkoasultaa, niin kyllä silti vähän korpeaa kun esikoinen tuhosi sen prototyypin. Ensin piirsi siihen, sitten repi koristelut irti. Pitää keksiä hyvä jemma kutsuille, kunhan saadaan ne valmiiksi.
 15. Oon tykästynyt Kalevalan Pore-sarjaan. Pitkään arvoin tämän ja Naisen ääni-sarjan välillä, mutta Pore vei lopulta voiton. Mulla on jo kaulakoru vuorikristallilla hankittuna ja vielä pitää hankkia samaa sarjaa olevat korvikset. Ongelma on vaan se, että multa löytyy noita korviksia aikas paljon, joten noiden korujen lisäksi pitää vielä jotain hankkia. Mulla on siis oikeassa korvassa kolme korua alhaalla ja vasemmassa kolme alhaalla, yksi rustossa ja industrial-lävistys rustossa. Vasen korva näyttää siis tältä: Uusi lävistyskoru pitää saada tuohon industriaaliin sekä joko napit tai sirot renkaat tuohon kakkospaikalle.