Sammakkoprinsessa

Aktiivijäsen
 • Content count

  126
 • Joined

 • Last visited

About Sammakkoprinsessa

 • Rank
  Vakkari
 1. Nyt vuoden häitä "suunnitelleena" uskallan vastata tuohon, miksi haluaa paljon aikaa suunnitteluun. Ensinnäkin, tämän on tarkoitus olla hauskaa eikä tästä halua ottaa stressiä, joten suunnittelemme vain kun tuntuu siltä, ei pakolla. Välillä työt ja muut kiireet ryysäävät alleen häähaaveet ja silloin on mukava tietää että aikaa on vielä vaikka kuinka paljon. Toiseksi, halusin häät kesällä ja mennessämme vuosi sitten vuodenvaihteessa kihloihin olivat jo melkein kaikki viikonloput viime kesälle haluamaamme juhlapaikkaan varattuja. En sano etteikö häitä saa ihan hyvin järjestetyksi muutamassa kuukaudessa mutta itselle tämä pitkä aika on ainakin ollut juuri oikea ratkaisu.
 2. Matkatoimistolla työskentelevän kaverin suosituksesta matka varattu Hanialle heinäkuussa. Edelleen olisi kiva kuulla matkavinkkejä.
 3. Mulle ehdoton ei olisi rahan kerjääminen vierailta ihmisiltä ja onneksi tiedän että kaaso on tässä täysin samoilla linjoilla. Periaatteessa toivon että osallistujiltakaan ei menisi kauheasti rahaa johonkin jonka vain minä saan tehdä.
 4. Mulla on haaveena vaellusloma Teneriffalla. En tykkää kaupustelijoista joten majoituksen haluaisin jonnekin vähän syrjäisempään paikkaan. Parinkymmenen asteen lämpötilat sopisivat mulle oikein hyvin, kun en kauheasti meressä tykkää uida meduusojen yms pelossa.
 5. Paria vuotta edellisen keskustelun jälkeen nostan tätä Kreeta keskustelua. Kellään lähiajan kokemuksia, missä kannattaisi majoittua jos auton vuokraa vain osaksi aikaa?
 6. Vastauksena tähän heinäkuussa tuntuu olevan alennusmyynnit parhaimmillaan koska tilaa tehdään syksyksi seuraavan kauden mallistolle. Tosin alet 20-30% luokkaa. Poistomyynnissä tuntuu olevan parhaat tarjoukset mutta on tuurista kiinni onko juuri se oikea puku oikeassa koossa myynnissä poistohinnoin.
 7. Onneksi meikkaamisen ja kampaamisen voi tehdä itse, sushipaikat on kohtuuhintaisia ja monet aktiviteetit on edullisia. Ja tärkeintä asiaa eli hyviä ystäviä polttareissa ei rahalla edes saa
 8. Minusta nuo kaikki kuulostavat aivan toteuttamiskelpoisilta (ja ihanilta) haaveilta. Luulin jo ekan rivin jälkeen että haaveissa on 20 hengen porukan lennättäminen Havajille, Bratt Pitt tarjoilemaan drinkkejä jne!
 9. Vähän ot, mutta pakko kertoa! Meillä on avomiehen kanssa ollut tää kimpun ja sukkanauhan heitto sellainen vitsi. Molemmat seisovat kuin patsaat, mies toinen käsi ylhäällä etusormi pystyssä ja minä molemmat kädet edessä nyrkit auki, idealla että jos nyt syliin putoaa niin sitten putoaa, emme lähde näitä palkintoja metsästämään. Meistä on saanut hauskoja kuvia vuosien varrella kun muut rynnivät ottamaan aarteita kiinni ja me kaksi toljotetaan siellä keskellä. Kukaan ei ole kiusannut naimisiin menemisellä kun olemme lyöneet tilanteen itse leikiksi. Tosin hiukka on pilkka osunut omaan nilkkaan kun peräti kaksi kertaa vuosien varrella kukkapuska on pudonnut suoraan niihin paikallaan oleviin käsiin!
 10. Monet kavereiden polttarit kokeneena ja yhdet kaason roolissa järjestäneenä on itsellekin tullut joitain haaveita. Perjantaina alkavat polttarit, joissa pe ollaan vaikka vaan kaason kanssa ja la sitten koko kaveriporukalla, olisivat kivat. Jos jotain extremeä olisi (jos vaikka vanhemmat olusivat halunneet maksaa laskuvarjohypyn) tämä extreme olisi hyvä tehdä jo perjantaina jolloin voi olla selvinpäin ja jos illan olisi rauhassa ehtisi palautua, nukkua hyvin ja pitkään. Lauantaina jaksaisi sitten riekkua yömyöhään. Joku teema-asu on ihan must. Esim yksissä polttareissa oltiin urheiluasuissa ja hiuksissa/kaulassa oli salibandypalloja kun morsian harrasti pelejä. Jotain kivaa mutta ei rankkaa tekemistä lauantaille ja hyvää ruokaa+juomaa. Lauantaina polttarit voisivat päättyä mökille, ei kuitenkaan omalle. Morsiustaiat jees, vieraiden ihmisten häiriköinti nounou mutta muuten ei haittaa nolailukaan.
 11. Liikuntakiellossa voi aikaa viettää vaikka lukemalla häälehtiä. Olisiko teillä vinkkejä, mitä löytyisi ihan kivijalkakirjakaupoista? Tilaamisessa varsinkin ulkomailta tuppaa joskus menemään tovi ja tovin päästä on liikuntakielto (toivottavasti) ohi.. Nykymorsiot eivät taida joko lukea lehtiä tai kirjoitella täällä joten vastaan omaan kysymykseeni. "You &your wedding" vakuutti ulkoasullaan. Suomalainen "Mennään naimisiin" oli jutuiltaan kiva mutta olisin kaivannut enemmän lyhyitä inspiraatiojuttuja esim puvuista, kengistä, laukuista, koristeista. "Wedding" oli tosi sekava ja kaikki jutut olivatmainosmaisia.
 12. Yritän esisijaisesti pysyä alle nelinumeroisessa puvussa, mikä taitaa kohdallani tarkoittaa käytettyä pukua. Vaatimukset täyspitkä, tukiluitettu, nyöritetty ja helma vannehameelle sopiva rajaa pois paljon.
 13. Samoilla linjoilla ollaan. Meillä ainakin on töissäkin ihan hirveä hässäkkä juhannukseen asti kun ihmiset jää lomille. Heinäkuun alusta eteenpäin saa sitten jo tehdä normaalipituista päivää ja iltaisin on aikaa ja energiaa hoitaa hääasioita.
 14. Aloin jo kirjoittaa miten minulle on jäänyt mieleen häiden sää mutta sitä ei taideta laskea koristeluksi vaikka vaikuttaakin tunnelmaan Kukkien ystävänä katson tarkkaan morsiamen kimpun ja muut kasvikoristeet ja erityisesti ne kimput (ja yksi rannekoriste) jotka ovat pudonneet syliini ovat jääneet mieleen. Kutsut ovat tärkeät koska niitä katselee monta kuukautta, samoin kiitoskortti koska siitä voi katsoa mitä morsiusparilla oli päällä (kun ei kuitenkaan enää parin kuukauden päästä muista). Noin muuten olen samoilla linjoilla kuin edelliset kirjoittajat: istumajärjestys, ruoka, musiikki ovat tärkeitä ja niistä toki osin tulee se aina toivottu hyvä tunnelma.
 15. Olen varmaan omituinen morsian kun aion säästää sormuksessa (kaiverrutan kihlaan vain toisenkin päivämäärän). Puvun haluaisin ostaa käytettynä. Pidämme häät muualla kuin pk-seudulla ja osa palveluntarjoajista on tuttuja, joten niissä säästyy rahaa. Valokuvaajan ei tarvitse olla se paras eikä bändin/dj:n se tunnetuin. Hääyöksi riittää kun johonkin päänsä kallistaa ja autoksi sellainen joka kuskaa luotettavasti paikasta toiseen. Juhlapaikasta, ruuasta, vieraiden määrästä ja häämatkasta emme ainakaan tingi.