Jump to content
Naimisiin.info

Sammakkoprinsessa

Aktiivijäsen
  • Viestit

    126
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Sammakkoprinsessa kaikki viestit

  1. Sammakkoprinsessa

    Vuonna 2018

    Nyt vuoden häitä "suunnitelleena" uskallan vastata tuohon, miksi haluaa paljon aikaa suunnitteluun. Ensinnäkin, tämän on tarkoitus olla hauskaa eikä tästä halua ottaa stressiä, joten suunnittelemme vain kun tuntuu siltä, ei pakolla. Välillä työt ja muut kiireet ryysäävät alleen häähaaveet ja silloin on mukava tietää että aikaa on vielä vaikka kuinka paljon. Toiseksi, halusin häät kesällä ja mennessämme vuosi sitten vuodenvaihteessa kihloihin olivat jo melkein kaikki viikonloput viime kesälle haluamaamme juhlapaikkaan varattuja. En sano etteikö häitä saa ihan hyvin järjestetyksi muutamassa kuukaudessa mutta itselle tämä pitkä aika on ainakin ollut juuri oikea ratkaisu.
  2. Matkatoimistolla työskentelevän kaverin suosituksesta matka varattu Hanialle heinäkuussa. Edelleen olisi kiva kuulla matkavinkkejä.
  3. Mulle ehdoton ei olisi rahan kerjääminen vierailta ihmisiltä ja onneksi tiedän että kaaso on tässä täysin samoilla linjoilla. Periaatteessa toivon että osallistujiltakaan ei menisi kauheasti rahaa johonkin jonka vain minä saan tehdä.
  4. Mulla on haaveena vaellusloma Teneriffalla. En tykkää kaupustelijoista joten majoituksen haluaisin jonnekin vähän syrjäisempään paikkaan. Parinkymmenen asteen lämpötilat sopisivat mulle oikein hyvin, kun en kauheasti meressä tykkää uida meduusojen yms pelossa.
  5. Paria vuotta edellisen keskustelun jälkeen nostan tätä Kreeta keskustelua. Kellään lähiajan kokemuksia, missä kannattaisi majoittua jos auton vuokraa vain osaksi aikaa?
  6. Vastauksena tähän heinäkuussa tuntuu olevan alennusmyynnit parhaimmillaan koska tilaa tehdään syksyksi seuraavan kauden mallistolle. Tosin alet 20-30% luokkaa. Poistomyynnissä tuntuu olevan parhaat tarjoukset mutta on tuurista kiinni onko juuri se oikea puku oikeassa koossa myynnissä poistohinnoin.
  7. Onneksi meikkaamisen ja kampaamisen voi tehdä itse, sushipaikat on kohtuuhintaisia ja monet aktiviteetit on edullisia. Ja tärkeintä asiaa eli hyviä ystäviä polttareissa ei rahalla edes saa
  8. Minusta nuo kaikki kuulostavat aivan toteuttamiskelpoisilta (ja ihanilta) haaveilta. Luulin jo ekan rivin jälkeen että haaveissa on 20 hengen porukan lennättäminen Havajille, Bratt Pitt tarjoilemaan drinkkejä jne!
  9. Vähän ot, mutta pakko kertoa! Meillä on avomiehen kanssa ollut tää kimpun ja sukkanauhan heitto sellainen vitsi. Molemmat seisovat kuin patsaat, mies toinen käsi ylhäällä etusormi pystyssä ja minä molemmat kädet edessä nyrkit auki, idealla että jos nyt syliin putoaa niin sitten putoaa, emme lähde näitä palkintoja metsästämään. Meistä on saanut hauskoja kuvia vuosien varrella kun muut rynnivät ottamaan aarteita kiinni ja me kaksi toljotetaan siellä keskellä. Kukaan ei ole kiusannut naimisiin menemisellä kun olemme lyöneet tilanteen itse leikiksi. Tosin hiukka on pilkka osunut omaan nilkkaan kun peräti kaksi kertaa vuosien varrella kukkapuska on pudonnut suoraan niihin paikallaan oleviin käsiin!
  10. Monet kavereiden polttarit kokeneena ja yhdet kaason roolissa järjestäneenä on itsellekin tullut joitain haaveita. Perjantaina alkavat polttarit, joissa pe ollaan vaikka vaan kaason kanssa ja la sitten koko kaveriporukalla, olisivat kivat. Jos jotain extremeä olisi (jos vaikka vanhemmat olusivat halunneet maksaa laskuvarjohypyn) tämä extreme olisi hyvä tehdä jo perjantaina jolloin voi olla selvinpäin ja jos illan olisi rauhassa ehtisi palautua, nukkua hyvin ja pitkään. Lauantaina jaksaisi sitten riekkua yömyöhään. Joku teema-asu on ihan must. Esim yksissä polttareissa oltiin urheiluasuissa ja hiuksissa/kaulassa oli salibandypalloja kun morsian harrasti pelejä. Jotain kivaa mutta ei rankkaa tekemistä lauantaille ja hyvää ruokaa+juomaa. Lauantaina polttarit voisivat päättyä mökille, ei kuitenkaan omalle. Morsiustaiat jees, vieraiden ihmisten häiriköinti nounou mutta muuten ei haittaa nolailukaan.
  11. Sammakkoprinsessa

    Häälehdet

    Liikuntakiellossa voi aikaa viettää vaikka lukemalla häälehtiä. Olisiko teillä vinkkejä, mitä löytyisi ihan kivijalkakirjakaupoista? Tilaamisessa varsinkin ulkomailta tuppaa joskus menemään tovi ja tovin päästä on liikuntakielto (toivottavasti) ohi.. Nykymorsiot eivät taida joko lukea lehtiä tai kirjoitella täällä joten vastaan omaan kysymykseeni. "You &your wedding" vakuutti ulkoasullaan. Suomalainen "Mennään naimisiin" oli jutuiltaan kiva mutta olisin kaivannut enemmän lyhyitä inspiraatiojuttuja esim puvuista, kengistä, laukuista, koristeista. "Wedding" oli tosi sekava ja kaikki jutut olivatmainosmaisia.
  12. Yritän esisijaisesti pysyä alle nelinumeroisessa puvussa, mikä taitaa kohdallani tarkoittaa käytettyä pukua. Vaatimukset täyspitkä, tukiluitettu, nyöritetty ja helma vannehameelle sopiva rajaa pois paljon.
  13. Sammakkoprinsessa

    Vuonna 2018

    Samoilla linjoilla ollaan. Meillä ainakin on töissäkin ihan hirveä hässäkkä juhannukseen asti kun ihmiset jää lomille. Heinäkuun alusta eteenpäin saa sitten jo tehdä normaalipituista päivää ja iltaisin on aikaa ja energiaa hoitaa hääasioita.
  14. Aloin jo kirjoittaa miten minulle on jäänyt mieleen häiden sää mutta sitä ei taideta laskea koristeluksi vaikka vaikuttaakin tunnelmaan Kukkien ystävänä katson tarkkaan morsiamen kimpun ja muut kasvikoristeet ja erityisesti ne kimput (ja yksi rannekoriste) jotka ovat pudonneet syliini ovat jääneet mieleen. Kutsut ovat tärkeät koska niitä katselee monta kuukautta, samoin kiitoskortti koska siitä voi katsoa mitä morsiusparilla oli päällä (kun ei kuitenkaan enää parin kuukauden päästä muista). Noin muuten olen samoilla linjoilla kuin edelliset kirjoittajat: istumajärjestys, ruoka, musiikki ovat tärkeitä ja niistä toki osin tulee se aina toivottu hyvä tunnelma.
  15. Olen varmaan omituinen morsian kun aion säästää sormuksessa (kaiverrutan kihlaan vain toisenkin päivämäärän). Puvun haluaisin ostaa käytettynä. Pidämme häät muualla kuin pk-seudulla ja osa palveluntarjoajista on tuttuja, joten niissä säästyy rahaa. Valokuvaajan ei tarvitse olla se paras eikä bändin/dj:n se tunnetuin. Hääyöksi riittää kun johonkin päänsä kallistaa ja autoksi sellainen joka kuskaa luotettavasti paikasta toiseen. Juhlapaikasta, ruuasta, vieraiden määrästä ja häämatkasta emme ainakaan tingi.
  16. Minun silmääni tuo minitikrun ensimmäinen kuva oli lähellä sitä mitä haluan näin ne mielipiteet menee ristiin. Vanhojentansseissa oli parasta patsastella vannehameella tuetussa leveässä helmassa ja minun kropalle about ainoa malli mikä istuu on tuo A-linja. Sen sijaan nounou ovat täysmerenneidot (sellaiset missä ei voi kävellä) ja muut mallia sukka, ampiaisvyötäröiset, jättihihalliset. Saan työssäni käyttää silloin tällöin värillisiä pitkiä iltapukuja joten häihin haluan valkoisen tai valkoiseen taitetun puvun joka ei muistuta työvelvollisuuksista. Täällä oli myös aika helmiä: http://www.idistracted.net/the-18-worst-wedding-dresses-ever/
  17. Muutamissa häissä mukana olleena tulee mieleen seuraavat: -puheet joissa vihjaillaan lisääntymisestä (meinasin yksissä häissä heittää jotakin enoa tai setää haarukalla silmään kun sanoi että heidän suvussaan on sitten aina lisäännytty ja paljon, liekö morsian jo itsekin raskaana) -leikit joissa "vapaaehtoiset" kiikutetaan lavalle esiintymään. Sen sijaan esim pöydissä olevat tietovisat hääparista ja sen sellaiset ovat kivoja -ruoka joka loppuu kesken jo ensimmäisen noutokierroksen puolivälissä -liian alkoholin aikaansaama huono käytös -jatkot yökerhossa
  18. Herätellään henkiin myös tämä aihe. Huomasin että vuosien varrella monella muullakin on ollut ongelmia kaason valinnan kanssa. Minulle yksi kaaso on itsestäänselvyys: oma siskoni. Hän on kuitenkin erittäin kiireinen tyyppi enkä hänelle kehtaa hehkuttaa häämietteitä (siksi roikunkin täällä naikkareissa ). Sisko haluaisi ettei olisi ainoa kaaso, mistä tulee pulmia. Olen ollut yhden kerran kaasona kaverini häissä. Tämän kaverini kanssa en vain ole ollut juuri tekemisissä, sillä asumme aika kaukana toisistamme emmekä oikein keksi mitään puhuttavaa jos emme tee jotain yhdessä. En tiedä odottaako tämä kaverini kutsua kaasoksi, mutta en usko että pyydän häntä. Olen aina ollut kaverisuhteissa "se kolmas" kaveri, eli minulla ei ole ollut koskaan parasta ystävää ja kaikilla ystävilläni on joku minua parempi kaveri vaikka näemmekin melko usein. Siispä selkeää valintaa siskoni rinnalle ei ole. Yksi ajatus olisi toisen topicin innoittamana pyytää joitain parhaimmista kavereistani morsiusneidoiksi/apukaasoiksi tai miksi heitä haluaa nimittää. Kuten muutkin tässä ketjussa, minäkin harmittelen ettei oikein ole ketään jonka kanssa voisi miettiä vaihtoehtoja, pitää juurikin niitä "tyttöjen skumpanmaisteluiltoja" jne
  19. Sammakkoprinsessa

    Erilainen häämarssi

    Uruilla soitettua instrumentaalia mietin mutta ehkä se tosiaan on vähän talvinen. "Everybody's free" jota alunperin mietin ei ole sovitettu instrumentaaliksi kuin jousisoittimille niin hylkäsin myös sen. Onneksi on aikaa löytää jokin vastaava sykäyttävä, klassinen ja kesäinen alkumarssi.
  20. Sammakkoprinsessa

    Erilainen häämarssi

    Mitä mieltä olette, onko Walking in the air liian talvinen heinäkuun häihin? Siinähän kyllä lauletaan jäätyneestä maasta mutta olisi niin kovin kaunis.. aikaa on miettiä sille vaihtoehtoja mutta harvat kappaleet kolahtavat kuten tuo.
  21. Nostan tätä samaa aihetta. Jos tavoitteena on mennä sovittelemaan edellisvuoden malliston alennettuja ihanuuksia, mihin aikaan kannattaa kaupoille tähdätä?
  22. Sammakkoprinsessa

    San Francisco

    Melkein kymmenen vuotta kulunut edellisestä kokemuksesta joten kuulisin mielelläni päivityksiä. Onko joku menossa San Franciskoon tai lähialueille tai juuri ollut? Nyt Trumpin aikana mietityttää koko USA matkakohteena mutta olisi mukava saada SF New Yorkin ja Los Angelesin kanssa käytyjen kaupunkien listalle Ainakin itse kaupunki, läheiset luontokohteet, frisbeegolfradat sekä pienpanimot kiinnostavat.
  23. Me järjestämme häät anopin kotikulmilla, joten hänellä on paljon meitä parempi käsitys mm. paikallisista palveluntarjoajista. Niinpä kuuntelemme mielellämme hänen ehdotuksiaan tässä suhteessa. Kirkkoon en mene olkapäät paljaana koska se olisi hänestä todella loukkaavaa (ja minulle ei ole väliä jos sen 30 min on joku huivi harteilla). Vieraiden osalta olemme valmiita neuvottelemaan. Tarjoilut, väriteemat, asut ja niin edelleen päätämme kyllä itse.
  24. Sammakkoprinsessa

    Vuonna 2018

    Päivämääräksi valikoitui juhlapaikan saatavuuden mukaan 21.7.18. Kaikki elokuun viikonloput olivat jo menneet Sitten vain poutasäätä toivomaan, sillä juhlapaikka on keskellä kaunista puistoa.
  25. Titaaninen vihkisormus timantilla, ollut sormessa n. 3 kk
×
×
  • Create New...