Maika

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Maika

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hei te kaikki Rooman kävijät! Mitä ajattelette, kannattaako esim. Vatikaaniin ja miksei vaikka Colosseumillekin ottaa opastettu kierros, vai saako yksinään paikoista irti "tarvittavan"?
 2. Ihana lukea näitä teidän kommentteja, olen lähdössä kesäkuun lopussa Rooma 3 pv + Sorrento 7 pv -matkalle. Tosin ei häämatkalle, vaan 2 kk ennen häitä. Viime kesänä kävin Adrian rannikolla, ja todella se lämpö hyväilee...
 3. Vammalalaisen pitopalvelun nimi on Kestikievari Liekoranta. Ruukkihan on tosiaan siitä hankala paikka että siellä ei ole keittiötä. Ruukilla on ollut myös "oma" pitopalvelu, eli sellainen joka sijaitsee samalla kylällä, mutta kuulin että hän lopettaisi hommat eikä olisi enää käytettävissä ensi kesänä. Mutta kannattaa varmistaa. Eli Ruukinpidot: http://www.leineperi.com/palvelut/ruukinpidot.htm
 4. Peikonlehti, nyt on itselläkin jo kuvia, kaveri vietti häänsä siellä nyt tänä syksynä. Paikka on tosi upea, ja varattu meille ensi kesäksi
 5. Meillä matkaa 15 km, ja olen ajatellut bussikuljetusta ainakin menomatkalle. Takaisin päin on vähän ongelmallisempi, jos vieraat haluavat kovin eri aikoina pois. Haluaisin kuitenkin että jokainen voisi halutessaan ottaa ruuan kanssa viinit, kahvin kanssa avecit ja vaikkapa muutaman lasin booliakin.
 6. Saman asian kanssa painitaan täälläkin, ja ajattelin laittaa juhlaohjesääntöön tekstin tyyliin: "myös lapset ovat tervetulleita juhlaan, mutta emme pahastu jos tahdotte viettää rennon illan talon antimista nauttien". Näin emme kiellä lapsia, mutta annamme ymmärtää että kotiinkin vois jättää. Jos edes osa lapsista (n. 25) jää pois tällä tavalla, olen tyytyväinen. Juhlatila on rajallinen, ja mielummin ottaisin paikalle kaksi tuttavapariskuntaa ilman lapsia kuin yhden lapsien kanssa.
 7. Tuntuupa häälehti jakavan mielipiteitä. Harvasta asiasta ihmiset ovat kirjoittaneet noin jyrkkään sävyyn... Itse olen ajatellut tekeväni lehden mikäli saan tarpeeksi ideoita koottua. Ohjelma sinänsä on erikseen, mutta varmasti juuri hääpariin, kirkkoon ja juhlapaikkaan liittyy sellaisia asioita että vieraita voisi kiinnostaa, mutta ei tule juhlien aikana kerrottua. Lisäksi sinne saa kerättyä lapsillekin jotain tehtäviä, ja tietysti vaikka yhteislaulun sanat. En itsekään ole mikään näpertelijä ja askartelija, mutta tätä en koe sellaiseksi, teen kaiken kuitenkin koneella. Ja aikaa on vielä vuosi, ja kuten joku totesi tuolla aikaisemmin, se tuntuu sopivalta suunnittelulta tähän vaiheeseen, kun ei viitsi vielä kutsuja ja ohjelmia tehdä. Jos lehden teen, se jaetaan vasta juhlapaikalla. Kirkkoon tulee oma ohjelma, josta löytyy myös virsien sanat. Liian monelta jää virsikirja ottamatta.
 8. Meillä on häät elokuun lopulla, mutta siitä huolimatta tahdon ehdottomasti kynttilöitä. Päivällä on tietysti aika valoisaa, mutta eiköhän siinä yhdeksän aikaan viimeistään hämärry. Mutta olisiko kenelläkään ideoita kynttilöiksi? Tuikut olisivat tietysti helppoja, mutta eivät kuitenkaan pala koko juhla-aikaa. Eli kaipaisin tietoa matalista valumattomista kynttilöistä, jotka kuitenkin palaisivat lähemmäs kymmenen tuntia... Olisiko geelikynttilät sopivia, vai palavatko nopeasti?
 9. Yritin etsi toisilta osastoilta tietoa Kerhosta, mutta ainakaan Etsi-toiminnolla en löytänyt.
 10. Kertoilkaa vaan lisää Noormarkun kerhosta, sillä kokemuksesta kerrotut ideat ja ajatukset on tosi arvokkaita. Aina sitä voi esitteitä lukea, mutta... Löytyiskö keneltäkään kuvaa kerhosta "juhlakunnossa"?
 11. Kertokaa lisää kokemuksia Noormarkun Kerhosta. Eli mitä hintaan kuuluu (tuleeko menun mukana siis esim. liinat ja servetit ja minkälaisista hinnoista puhutaan), miten on hääkakun laita, tuleeko talon puolesta jotain koristeita, jne?
 12. En ole aivan varma, mutta mielestäni tuo Ulvilan Vanha-Pappila on aika rajoitettu, eli myöhään ei voi olla ja alkoholia ei lainkaan? Korjatkaa jos olen väärässä.