Jump to content
Naimisiin.info

Pilvilinna94

Morsian
  • Viestit

    54
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Pilvilinna94 kaikki viestit

  1. Meillä ei ole tarkempaa budjettia mutta yläraja vedettiin 15 000.
  2. Ilmoittautumiset vastaanotamme itse. Mehän ne vieraat kutsummekin.
  3. Itse maksetaan. Totta kai jos joku tarjoutuu kustantamaan jotain niin apu otetaan vastaan. Mutta tosiaan ollaan suunniteltu niin, että pystytään itse maksamaan. Meidän häiden budjetti on noin 15 000 euroa
  4. Meidän häiden kolme tärkeintä materialistista asiaa ovat 1. Valokuvaaja. Haluamme dokumentaarisen valokuvauksen koko juhlapäivästä aamuvalmisteluista lähtien. Kuvat ovat kuitenkin pysyvä muisto häistä, ja niihin haluan panostaa. 2. Ruoka. Emme tingi ruoasta, koska haluamme ruokaa olevan riittävästi kaikille, jotta jokainen vieras voi halutessaan ottaa lisää. 3. Vihkisormus. Jos sormus on sormessani koko elämäni, en todellakaan halua että se on hirveä!
  5. Meillä on kirkon pihassa tähtisadetikut
  6. Meidän ehdoton EI on: - Studiokuvat - Kenenkään nolaaminen - Muoviset astiat. HYIHYI! Ei sovi meidän häihin kyllä yhtään. - Hääkarkit vieraslahjana. Meille tulee karkkibuffetti, joten olisi todella omituista ruveta jakamaan vieraslahjoina karkkia. Keksitään sitten jotain muuta. - Kuokkavieraat - Liian vähän ruokaa ja juomaa - Liian humalaiset ihmiset - Painetut servetit - Liian tiukka aikataulu - Karaoke. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin humalaiset ihmiset laulamassa karaokee. - Ilmapallot. Jos meillä ilmapalloja olisi, voisi olla ettei tämä morsian ilmestyisi juhliin lainkaan. Pelkään ilmapalloja - Riisinheitto. Eiei. Ei ilmeisesti ole meidän kirkossa sallittua ja muutenkin annamme vieraille tähtisädetikut kirkosta postuttaessa. - Hääkaari. Ei ole edes käynyt mielessä, että sellaista ottaisi. - Hääparin poistumista ensimmäisenä. Kyllä me varmasti viimeisten joukossa lähdetään hääyötä viettämään.
  7. Meillä kirkolta juhlapaikalle on joku 20 minuutin ajomatka. Tosin kaupungin liikennevalot ja ruuka voivat aiheuttaa hitaamman matkankulun.
  8. Meillä juhlapaikan yhteyteen mahtuu majoittumaan noin 20 henkeä, joten kaukaa tulevat vieraat voivat halutessaan majoittua sinne. Tämä tietenkin maksaa meille, mutta olemme valmiita maksamaan sen, jotta vieraamme viihtyisivät. Saimme siitä myös hyvän alennuksen kun otimme sen juhlapaikan yhteyteen.
  9. Ensimmäinen ostos oli kaason kaulakoru!
  10. En joudu tekemään kaikkea yksin. Sulhanen on apunani ja kaasot ja morsiusneidot ovat luvanneet auttaa. Apua saamme myös tarvittaessa minun perheeltäni ja sulhasen perheeltä. Meille on tulossa sellaiset 100 hengen häät, ja vaikka budjetti onkin suuri yritän silti löytää säästökohteita, esim askartelu tai itse herkkujen tekeminen. Näissä pääsevät kaasot auttamaan. Miestä ei kauheasti tuo askartelu tai leipominen kiinnosta, joten auttaa sitten muissa järjestelyissä ja suunnitelmissa.
  11. Aika paljon kerron vieraille etukäteen, sillä kirjoitan lifestyle-blogia, jossa jaan myös meidän hääsuunnitelmat. Eli ne vieraat, jotka blogia lukevat tietävät suunnitelmistamme paljon.
  12. Me ajattelimme laittaa häälahjalistan juhlainfoon, jonka laitamme kutsujen mukana vieraille.
  13. Meidän häiden tärkeät jutut: - Kaunis juhlapaikka, jonka läheisyydessä pitkänmatkan vierailla on mahdollisuus majoittua. - Kaunis juhlapaikan somistus - Koko päivän dokumentaarinen valokuvaus - Morsiammella täydellinen valkoinen hääpuku - Kaikki vieraat viihtyisivät, myös ne pienimmätkin. - Asioiden tarkka suunnittelu ja tarkka aikataulutus - Riittävästi ruokaa ja juomaa kaikille. - Täydellinen vihkisormus, onhan se sentään sormessa loppuelämän.
  14. Pilvilinna94

    Tampere

    28.12.2018 vihkiminen maistraatissa ja 29.12.2018 siunaustilaisuus Aleksanterin kirkossa.
  15. Pilvilinna94

    Kihlat, lupaus avioliitosta

    Minulle kihlat merkitsevät lupausta avioliitosta.
  16. Pilvilinna94

    Miksi nainen ei saa kosia?

    Meillä on juurikin sellainen tapaus, jossa olemme päättäneet mennä naimisiin joulukuussa 2018, mutta odottelen edelleen sitä virallista kosintaa. Häitä suunnitellaan jo kovaa vauhtia, mutta kosinnan ajankohdan ja kosintatavan haluan olevan yllätys! Mielestäni kosiminen on miehen tehtävä, mutta miksei sitä nainenkin voisi tehdä?
  17. Pilvilinna94

    Sopiva kihlautumisikä?

    Tuskin on mitään tiettyä ikää, jolloin olisi sopiva mennä kihloihin. Itse menin ensimmäisen kerran kihloihin 17-vuotiaana, ja naimisiin 18-vuotiaana. Ensi kuussa täytän 22 vuotta, ja suunnittelen toisia häitäni. Jokainen menköön minun puolestani kihloihin silloin, kun se itsestä sopivalta tuntuu. Veljeni on mennyt kihloihin 16-vuotiaana. Hänen tyttöystävänsä on vuotta nuorempi.
  18. Meillä suunnittelu lähti heti käyntiin, kun hääpäivä päätettiin. Kaaso löytyy, vihkimisestä ollaan juteltu, morsiusneito löytyy, minun vanhemmille kerrottu, ja nyt metsästetään juhlapaikkaa. Heti kun juhlapaikka löytyy etsitään sopiva kirkko siitä jostain lähiseudulta. Aloittelen myös pikkuhiljaa askarteluja ja tekemään pieniä ostoksia. Miljankukka: Aina on jotain mitä voi tehdä, jos ei malta odottaa
  19. Pilvilinna94

    Häämessut

    Täällä kans yks morsian joka suuntaa huomenna Tampereen häämessuille. muoks.. tai siis tänään
  20. Pelottaa, että rahat loppuvat kesken. Mutta onneksi alotetaan suunnittelu ja järjestely jo hyvissä ajoin. Pelottaa, ettei vieraat pääse paikalle tai joku tärkeä juttu peruuntuu tai että ollaan sairaana.
  21. Eniten kerron hääjuttuja kaasolleni. Juttelen niistä myös miehelleni ja äidilleni. On ihanaa, kun voi puhua ihmisten kanssa avoimesti asioista!
  22. Minä kerroin äidilleni, joka oli todella innoissaan hääsuunnitelmistamme. Isälleni ja miehen vanhemmille emme ole vielä kertoneet, mutta ajan kanssa ehdimme kyllä. Isäni saattaa olla hieman järkyttynyt..
  23. Meillä mies haluaa olla osallisena hääjärjestelyissä. Päätämme yhdessä ihan kaiken juhlapaikasta aina pöytäliinoihin saakka. Askarteluhommat tosin jäävät minun kontolleni, mutta mieskin saa sanoa mielipiteensä niistä.
  24. Me ajattelimme laittaa juhlainfoon, joka lähtee kutsujen mukana, että muistavat ilmoittaa allergiat ja erityisruokavaliot samalla, kun vastaavat kutsuun.
×
×
  • Create New...