Pilvilinna94

Morsian
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

About Pilvilinna94

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 03/23/94

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

840 profile views
 1. Meillä ei ole tarkempaa budjettia mutta yläraja vedettiin 15 000.
 2. Vieraita meille tulee noin 100-120
 3. Ilmoittautumiset vastaanotamme itse. Mehän ne vieraat kutsummekin.
 4. Itse maksetaan. Totta kai jos joku tarjoutuu kustantamaan jotain niin apu otetaan vastaan. Mutta tosiaan ollaan suunniteltu niin, että pystytään itse maksamaan. Meidän häiden budjetti on noin 15 000 euroa
 5. Meidän häiden kolme tärkeintä materialistista asiaa ovat 1. Valokuvaaja. Haluamme dokumentaarisen valokuvauksen koko juhlapäivästä aamuvalmisteluista lähtien. Kuvat ovat kuitenkin pysyvä muisto häistä, ja niihin haluan panostaa. 2. Ruoka. Emme tingi ruoasta, koska haluamme ruokaa olevan riittävästi kaikille, jotta jokainen vieras voi halutessaan ottaa lisää. 3. Vihkisormus. Jos sormus on sormessani koko elämäni, en todellakaan halua että se on hirveä!
 6. Meillä on kirkon pihassa tähtisadetikut
 7. Meidän ehdoton EI on: - Studiokuvat - Kenenkään nolaaminen - Muoviset astiat. HYIHYI! Ei sovi meidän häihin kyllä yhtään. - Hääkarkit vieraslahjana. Meille tulee karkkibuffetti, joten olisi todella omituista ruveta jakamaan vieraslahjoina karkkia. Keksitään sitten jotain muuta. - Kuokkavieraat - Liian vähän ruokaa ja juomaa - Liian humalaiset ihmiset - Painetut servetit - Liian tiukka aikataulu - Karaoke. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin humalaiset ihmiset laulamassa karaokee. - Ilmapallot. Jos meillä ilmapalloja olisi, voisi olla ettei tämä morsian ilmestyisi juhliin lainkaan. Pelkään ilmapalloja - Riisinheitto. Eiei. Ei ilmeisesti ole meidän kirkossa sallittua ja muutenkin annamme vieraille tähtisädetikut kirkosta postuttaessa. - Hääkaari. Ei ole edes käynyt mielessä, että sellaista ottaisi. - Hääparin poistumista ensimmäisenä. Kyllä me varmasti viimeisten joukossa lähdetään hääyötä viettämään.
 8. Meillä kirkolta juhlapaikalle on joku 20 minuutin ajomatka. Tosin kaupungin liikennevalot ja ruuka voivat aiheuttaa hitaamman matkankulun.
 9. Meillä juhlapaikan yhteyteen mahtuu majoittumaan noin 20 henkeä, joten kaukaa tulevat vieraat voivat halutessaan majoittua sinne. Tämä tietenkin maksaa meille, mutta olemme valmiita maksamaan sen, jotta vieraamme viihtyisivät. Saimme siitä myös hyvän alennuksen kun otimme sen juhlapaikan yhteyteen.
 10. Ensimmäinen ostos oli kaason kaulakoru!
 11. En joudu tekemään kaikkea yksin. Sulhanen on apunani ja kaasot ja morsiusneidot ovat luvanneet auttaa. Apua saamme myös tarvittaessa minun perheeltäni ja sulhasen perheeltä. Meille on tulossa sellaiset 100 hengen häät, ja vaikka budjetti onkin suuri yritän silti löytää säästökohteita, esim askartelu tai itse herkkujen tekeminen. Näissä pääsevät kaasot auttamaan. Miestä ei kauheasti tuo askartelu tai leipominen kiinnosta, joten auttaa sitten muissa järjestelyissä ja suunnitelmissa.
 12. Aika paljon kerron vieraille etukäteen, sillä kirjoitan lifestyle-blogia, jossa jaan myös meidän hääsuunnitelmat. Eli ne vieraat, jotka blogia lukevat tietävät suunnitelmistamme paljon.
 13. Me ajattelimme laittaa häälahjalistan juhlainfoon, jonka laitamme kutsujen mukana vieraille.
 14. Meidän häiden tärkeät jutut: - Kaunis juhlapaikka, jonka läheisyydessä pitkänmatkan vierailla on mahdollisuus majoittua. - Kaunis juhlapaikan somistus - Koko päivän dokumentaarinen valokuvaus - Morsiammella täydellinen valkoinen hääpuku - Kaikki vieraat viihtyisivät, myös ne pienimmätkin. - Asioiden tarkka suunnittelu ja tarkka aikataulutus - Riittävästi ruokaa ja juomaa kaikille. - Täydellinen vihkisormus, onhan se sentään sormessa loppuelämän.
 15. 28.12.2018 vihkiminen maistraatissa ja 29.12.2018 siunaustilaisuus Aleksanterin kirkossa.