Sorbetti

Morsian
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Sorbetti

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

905 profile views
 1. Olisikohan täällä morsiamia, joilla olisi vähän tuoreempia kokemuksia häistä Palatsissa? Meillä on hääsuunnitelmat vaihtuneet useaan kertaan vierasmäärästä juhlatilaan, mutta nyt uusin suunnitelma olisi juhlia noin 70 vieraan voimin Palatsissa alkukesästä 2021. Houkuttaa suuresti juhlia paikassa, jota ei tarvitse pakosti itse koristella jne vaan voi mennä paikalle vaan ja nauttia päivästä. Kuinkahan paljon aikaisemmin tämä paikka tulisi varata, jotta varmasti saisi haluamansa päivän? Kirkkokin saadaan varattua vasta ensi vuoden toukokuussa, joten olisi kiva jos juhlapaikka olisi siihen mennessä jo varmistunut.
 2. Juhlapaikka, kirkon saa varata vasta ensi vuonna Mulla ei kirkolla niin väliä ole muutenkaan, mielestäni ne on samanlaisia kaikki ja kun olen muualta kotoisin, niin en koe mihinkään tiettyyn kirkkoon mitään tunnesidettäkään
 3. Mun väriteemamieltymykset on vaihdellut kovasti. Ensin oli turkoosi ykkösenä, koska molemmat siitä tykätään, mutta se ei oikein istunutkaan mun päässä heinäkuisiin häihin maalla, joten nyt ykkösenä on kultainen glitter, valkoinen, lehtivihreä ja ehkä lime.
 4. Itse haluan myös että hääjuhlassa soisi jokin musiikki taustalla koko ajan. Perinteiset radiomusat yms rakkausballadit ei kylläkään kiinnosta vähempää. Swing-musiikkia kaavailin mielessäni taustalle juhlan alussa ja syömisten aikaan mutta konemusiikin ystävänä löysin Spotifystä electro swingiä ja oon myyty! Tämmönen ku Jules Gaia on just sellasta mitä pystyn hyvin kuvittelemaan just meidän häissä. Haluaisin taustamusan saavan vieraissa aikaan sellaista pientä paikallaan hytkymistä, mutta ei kuitenkaan vielä mitään bilefiilistä heti kättelyssä. Shake Down kuulostaa just sopivan menevältä muttei liian.
 5. Mistä löytäisin tekstiviirejä suomeksi? Onko moisia valmiina olemassakaan?
 6. Jossain häissä koristelut sai erityishuomiota, kun pöytäkoristeet olivat kovin korkeita ja joutui ns väistelemään niitä kun halusi jutella kanssaihmisille pöydässä.
 7. Läheltä liippaa. Tuo piti olla hääpäivä alun perin, mutta aikaistettiin muutamalla viikolla, eli 11.7.2020 ja juhlapaikka varattu viikko sitten. Nyt on mukavasti aikaa mietiskellä ja suunnitella Nautitaanhan matkasta!
 8. Häät myös kesällä 2020 ja eilen varattiin juhlapaikka. Oli kuulemma jo alkanut tulemaan muiltakin kyselyä tuolle kesälle, ei kuitenkaan muita varauksia vielä. Joten en ollutkaan liioitellun aikaisin liikkeellä, vaikka aluksi luulin.
 9. Kyselen varmaan ihan tyhmiä, mutta en ole ikinä järkännyt mitään isoja tilaisuuksia niin ihan käytännön kysymys. Kun olette käyneet tsekkaamassa juhlapaikan (ja tehneet varauksen), niin pääseekö sinne seuraavaksi vasta sitten juhlaa edeltävänä päivänä? Että siinä tsekkauskäynnillä jo pitäisi tavallaan tietää mihin kaikkialle koristeita tarvitaan ja miten ne laitetaan, plus kaikki muu paikalle hankittava matsku. Vai mites morsmaikut olette tehneet? Uskon siis että varmasti sovitusti pääsee katsomaan paikkaa uudelleenkin mutta oletteko olleet niin tehokkaita ettei ole tarvinnut?
 10. Itseäni kiinnostaa myös tämä paikka, häät tosin vasta kahden-kolmen vuoden päästä. Kuvien perusteella näyttää aivan todella tunnelmalliselta Mietin tuota alakerran tilaa, onkohan ihan yhtenäinen, että pöydät on mahdollista järjestää niin, että kaikki näkevät hääparin? Ja miten sinne saa sen 100 ängettyä kun tossa yhessä kuvassa näkyy että on aivan täynnä pöytiä mut paikkoja on noin 50. Noh tietty paikalla käyminen avais monta mysteeriä
 11. Onnea Tauriel!!
 12. Heippa! Mä tossa viime syksynä sain sormuksen sormeeni ja täälläkin siitä kertoilin, mutta oon jääny seuraan tätä ketjua ja nyt hyppään tänne vielä takaisin höpöttelemään yhestä syystä Mulla ei koskaan ole elämän isoimmat asiat menneet ihan toivotusti perinteisellä tavalla ja mua jäi jotenkin vaivaamaan toi syksyinen tapahtuma, kun asiat johti kihloihin vähän niinkuin keskustellessä pikku hiprakassa. Silloin kun ei sovittu päivää eikä ees vuotta häiden suhteen ja asia jäi siihen sormukseen vain. Aloin sen jälkeen miettimään, että tässäkö se nyt oli, mun hieno ikimuistoinen hetki jäi siihen sohvalla käytyyn keskusteluun Mussa on nimittäin sisällä jokin pikkutyttönen/prinsessa, joka haluaa kuitenkin sen perinteisen kosinnan vielä mikä jäisi ikuisesti mieleen. Nyt kevään aikana mies on muuttunut valmiimmaksi asian suhteen selkeesti, ollaan puhuttu ihan konkreettisesti häistä ja sovittu jopa, että -19 tai -20 olis se hääpäivä sitten. Mutta mun oli pakko kertoo hänelle että harmittaa se miten tähän tilanteeseen päästiin Keksin nerokkaan idean: mies saa päättää sen tarkan päivän ja vuoden ja kun hän on sen päättänyt, hän kosii mua kunnolla OIKEESTI! Mun mielestä ihan loistoidea, koska sillä mä saan sen kunnon kosinnan ja mies saa vapauden pelata aikaa niin paljon kun haluaa ja päättää sen lopullisen päivän, koska sillä mulla ei oo niin väliä. Ja sitten kun se tapahtuu, niin sen jälkeen voi ihan tosissaan alkaa häitä suunnittelemaan kun se päivä ei oo enää "siellä jossain tulevaisuudessa" vaan se on joskus viimeistään kesällä 2020. Parasta tässä on se, et mies ymmärsi ja oli ihan mukana tässä suunnitelmassa. Näin tämmöinen selostus tällä kertaa.
 13. Inhottava osa meillä naisilla. Kun lukee tätä palstaa, niin selkeesti paistaa se läpi että miten riippuvaisia me ollaan vanhanaikaisista normeista. Mies on se joka päättää ja tekee sen ratkasevan liikkeen. Epäreiluahan tää o
 14. No kyllä nyt kelpaa kun on blingit saapuneet! On meinaa kaunis!! Ihailen tätä omaani välillä sivusilmällä ku kiiltää niin.. (Ja toki edustaa tärkeää ihmistä)