Jump to content
Naimisiin.info

Xena

Aktiivijäsen
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Xena kaikki viestit

  1. Meillä ei ollut mitään toivetta tai lahjalistaa. Rahaa tuli n. 800 ja muutama lahjakortti päälle. Vieraita oli viitisenkymmentä, kaikki kavereita.
  2. Meidän häät maksan minä, kun sattuu olemaan kämpän myynnistä löysää hilloa pankkitilillä. Sulho kustantaa kyllä sormukset (1000 eur). Mulla menee/on menny yhteensä - puku, korut, kampaus, alusasu 800 eur, - bileet 2500 eur, - häämatka 2700 eur, eli yhteensä kuutisen tonnia. Jos ei olisi irtorahaa sattunut tähän saumaan, niin oltaisiin jätetty bileet väliin ja käyty farkuissa maistraatissa.
  3. Yhteenvetona: Miehet eivät loukkaantuisi ja naiset pääsääntöisesti loukkaantuisivat. Eikös ole hassua? Näytää, että miehet ajattelevat polttari-illan olevan hauskaa toimintaa ja yhdessäoloa ilman mitään suureellisia ajatuskuvioita ja naisilla kysymys on suuremmasta kokonaisuudesta ja arvotuksesta. Minusta tuntuisi oudolta jakaa kavereita ykkös- ja kakkosluokkaan, eli ilman muuta hääväki=polttariväki=ystävät. Hyvin pienesti naimisiinmeno on tietenkin eri asia. Onneksi minulle ei tule polttareita, ne tuntuvat olevan erittäin kipuherkkää aluetta!
  4. Meidän peijaisbileisiin ei tule yhtään sukulaisia, pelkkiä kavereita vaan, joten mitään pikkuserkkukuvioita ei tarvitse keskenämme selvitellä. Kummallakin on pari kauempana asuvaa kaveria, joita toinen ei ole tavannut. Tietenkin on myös mahdollista, että joku tuo mukanaan jonkun tuikituntemattoman avecin. Kohtahan tuo nähdään
  5. Meillä on suhtauduttu oikein neutraalisti, sulhon vanhemmat ja mun äiti on kutsuttu todistamaan. Ilmoitin äipälle pari päivää sitten ja aikoihan tuo vääntäytyä Albertinkadulle. Isälle en ole maininnut koko asiasta. Kirkkoon ei kuuluta ja näin tämä on luontevin ta hoitaa. Hassua sinänsä, että itse en ole ikinä käynyt maistraatissa.
  6. Meillä ei ole kihloja ollutkaan, joten molemmille tulee pelkkä vihki. Käytiin eilen hakemassa Janne Vaskelalta sentin levyiset valkokultarinkulat mieheen.
  7. Xena

    Mikä on teidän "laulunne"?

    Meidän biisi on Juliet Jonesin Sydämen Veijari ja Pyhimys "Paskaa, sanoi Pentti vaan ja jatkoi mailalla hakkaamistaan. Hyvin iski Pentti palloa, hyvin naisia ja joskus molempia yhtä aikaa." : ...Ymmärrettävistä syistä ei sovellu mihinkään nojailutanssiin. Toivottavasti kukaan ei meidän bileissä ala vaatimaan mitään häävalssin korviketta, koska mitään järkevää ei olla keksitty. ;D
  8. Onhan tässä tosiaan vielä hetki aikaa harjoitella, tosin puvun pienennykset pitäisi varmaan kohtapuolin saada vireille. Sitten onkin onneton tilanne, jos "oppiikin" pitämään Scarlettia vielä monta senttiä kireämmällä ja puku vastaavasti lököttää. Normaalipainoinen minäkin olen, tällaista kapealanteista tasapaksuvyötäröistä mallia vaan ja tuntuu kyllä hassulta, että korsetti päällä tulee ihan oikeita kurveja vyötärön ja lantion seutuville! Hauska mennä pukua kokeilemaan näillä naisellisilla muodoilla
  9. Äsken kävin hakemassa postista po. korsetin ja sain äherrettyä sen päälleni... Aika kova homma korsetteihin tottumattomalle, mutta vyötärö näyttää kyllä aivan sairaaaaan magealta tiukkaan nyöritettynä. Saa nähdä, miten tähän tottuu niin, että pystyy päivän pitämään. Hassua, että ympärys kapeimmalta kohdalta kaventui vain muutaman sentin, mutta efekti on satakertainen! Minkälaisia rintsikoita olette muuten käyttäneet MG:n korsetin kanssa? Sulhanen kielsi mua laittamasta kanafileitä (Invicible bra, jotka on muuten monesti käytössä). Mulla on olkaimeton korsettipuku ja nämä ihan plainit olkaimettomat liivit tuntuvat aika pliisuilta tällä vyötäröllä ;D Oletteko Scarlettin käyttäjät marssineet alusasuliikkeeseen korsettiin kiristettynä hakemaan liivejä?
  10. Xena

    Juhlapaikkojen hinnat

    Meillä tila maksaa parisataa ja siihen kuuluu pyyhkeet ja saunan lämmitys. Koska kysymyksessä on tilausravintola, joudutaan sitten tilaamaan kaikki ruuat ja juomat paikasta. Tästä koituu meille parin tonnin lisäviulut.
  11. Käyttäjien kokemuksia? Onko niin hyvä, että kannattaa hankkia? ...Tai löytyykö jostain vanhaa ketjua aiheesta?
  12. Xena

    Jos ei halua kaasoa

    Täällä vielä yksi kaasoton ilmoittautuu! Puvun hankin itse, kutsut painatetaan, askarteluja ei tule eikä pienissä häissä nyt muutenkaan mitään ihmeempiä järjestelyjä tarvita. Meidän tilanne on tietenkin senkin takia erilainen, että mennään salaa naimisiin ja hääjuhla = bileet jälkikäteen. Yhdelle ystävälleni olen asiasta lörpötellyt ja hän lupautui ottamaan vastaan ilmoittautumiset ja ilmoittamaan sitten pääluvun pitopalvelulle (itse olemme silloin häämatkalla). Pitäisi toimia näinkin. Oman näköistä vaan!
  13. Meille tulee pohojalaisittain J&J 290906 Ikkuisesti yhessä helsinkiläistyneitä pohjalaisia kun ollaan ja pidetään kuitenkin pohjalaisidentiteettiä tärkeänä.
  14. Listailen tässä pikku hiljaa kutsuttavia ja pienistä häistä (n. 40 henkeä) kun on kysymys, niin mielessä välkkyy kaksi kauhukuvaa, varsinkin kun meillä tulee olemaan todella lyhyt varoitusaika, koska kutsut juhliin lähtevät vasta salavihkimisen jälkeen, eli vain kaksi viikkoa ennen varsinaisia bileitä. Nämä pelkäämäni vaihtoehdot ovat ne, että juhliin tulee vain kourallinen ihmisiä tai sitten joka ikinen kutsuttu päättää saapua paikalle. Ollaan laskeskeltu musta tuntuu -ajatuksella, että jos kutsuu 50, niin paikalle saapuu 40, mutta tämä ei oikein perustu mihinkään. Kustannuksia ollaan laskeskeltu sillä ajatuksella, että kaikki kutsutut eivät paikalle pääse. Kysymys siis kuuluukin, että kuinka suuri osa teidän kutsutuistanne ilmoitti, että eivät pääse paikalle?
  15. Meidän häiden persoonallisin ja eniten omannäköinen juttu lienee se, ettei juhliin kutsuta yhtään sukulaista eikä myöskään yhtään pakko-kutsua -ihmistä, vaan pelkästään kavereita, joita toivottavasti kertyy nelisenkymmentä. Me ollaan n. kolmikymppisiä ja hääväki samaa ikäluokkaa. Käymme salaa maistraatissa, jonne sulhasen toivomuksesta tulevat hänen vanhempansa todistajiksi (jollain vielä avoinna olevalla verukkeella) ja seuraavana päivänä häivymme häämatkalle. Kaverit saavat kutsut yllätysbileisiin sinä päivänä kun meidät vihitään ja peijaiset pidetään matkalta palattuamme eli parin viikon varoitusajalla. Kutsu on teetetty lööppi ja biletyspaikka on tosi siisti saunaosasto (tilassa on tilausravintola ja uima-allas) Kalliossa meidän naapurissa. Juhlissa on tarkoitus näyttää vihkitoimitus videotykillä, mutta muuten kaikki on vapaata ja kaikin puolin epämuodollista saunomisineen ja pikku purtavineen.
  16. Hih! Tarkoitatko, että käytte Helsingin maistraatissa 29.9. iltapäivällä? Meille on varattu sen päivän viimeinen vihkiaika... Bileet sitten kavereille parin viikon päästä. Mulla on vähän samanlaisia mietteitä ja pienesti yritän juhlistaakin vihkipäivää, eli maistaatissa käyn iltapuvussa ja sulho tummassa puvussa, jonka jälkeen mennään sulhasen kanssa syömään hienosti. Tarkoituksena on vielä piipahtaa drinkillä ja pyytää paikalle sellaiset kaverit, jotka muutaman tunnin varoajalla ylipäätään mihinkään pystyvät liikahtamaan. Vihkipäivään asti koko homma on suuri salaisuus, eikä ketään voi oikein varoitella. Me emme ihmeesti pysty maisraattipäivänä juhlimaankaan, kun seuraavana lähdemme Thaimaahan.
  17. Me ollaan menossa salaa naimisiin siten, että käväistään maistraatissa perjantaina ja lähdetään saman tien häämatkalle. Kutsukortit bileisiin laitetaan postiin niin, että saapuvat meidän vihkipäivänä perille. Bileisiin kutsutaan ainoastaan kavereita, ei sukulaisia eikä lapsia, kun ovat kosteat iltabileet. Toivottavasti häämatkalla ei satu mitään ihmeellisyyksiä, koska tarkoituksena on biletellä jo paluustamme seuraavana iltana ja jos lento on pahasti myöhässä tms. niin vieraat saavat juhlia keskenään... Itselläni on niin hankala sukukuvio, että en kerta kaikkiaan viitsi alkaa mietiskelemään vieraslistoja ym. Ihan varmasti tulee sanomista, mutta siitäpä minä viis veisaan, ihan kuten tähän astikin. Kun en ole sukulaisteni kanssa missään tekemisissä muutenkaan, niin antaapa olla tässäkin yhteydessä. Mies haluaa kyllä vanhempansa todistamaan maistraattiin ja hirvittää, että vuotavat asian ennen aikojaan, kun heille pitää pitkän matkan vuoksi ilmoittaa asiasta kuitenkin hyvissä ajoin. Tavallaan olisi hirveän kiva höpötellä hääjutuista ystäville, mutta kyllä tämä enemmän on meidän näköistä tällä tavalla.
×
×
  • Create New...