myyräz

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About myyräz

 • Rank
  Untuvikko

Recent Profile Visitors

565 profile views
 1. Mekin teemme häämatkan vasta myöhemmin, silloin kun miehen työt ja oma opiskelu+työt antaa periksi Matkakohde on kuitenkin päätetty, ja Islantiin matkataan kun aika on.
 2. Me valitsimme mieheni kanssa Julinian pitopalvelun. Ollaan käyty useasti siellä lounastamassa ja ruoka ollut aina huippuhyvää! Hintakin oli kilpailukykyinen ja menusta tuli ihan loistava. He myös järjestävät kuljetuksen, astiat tarjoilijat jne joten me pääsemme hieman helpommalla.
 3. Me pidetään häät noin 50 km päässä kotipaikkakunnaltamme Sinne melkeimpä yhtä paljon matkaa niin minun sukulaisillani kuin miehenikin.
 4. Pinterestiä tykkään itsekin selailla. Lisäksi teen hääkansiota ideoista ja leikkelen siitä kuvia häälehdistä, näin kansio säilyy muistona eikä tarvitse häälehtiä enää häiden jälkeen pölyttää kaapissa Kännykkään latasin pari hää-appia mutta en itse kyllä tykännyt :s
 5. Perinteikkäästi haluan ottaa miehen sukunimen, se on meille molemmille mieheni kanssa tärkeää.
 6. Minä 21 ja mies 22
 7. Ei ihan Turkua, mutta onko kellään kokemusta Karunan kirkosta?
 8. Tavattiin ammattikorkeakoulussa, molemmilla nyt alat vaihtuneet joten tuntuu kohtaloa olleen pelissä. Ensi vuonna naimisiin, yhdessä oltu silloin noin neljä vuotta.
 9. Täällä vuoden 2018 tahtoja paikalla Tämän vuoden maaliskuussa lyötiin jo päivä lukkoon ja varattiin hääpaikka
 10. Moips! Onko jollain ajantasaista tietoa Karunan kalliorannasta? Vaikuttaa mahtavalta paikalta mutta kuvia on vaikea löytää. :s Häät tosin vasta 2018 että ei tässä kiirettä juhlapaikan suhteen ole, tykkään vaan olla ajoissa.