Nuotiotarina

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Nuotiotarina

 • Rank
  Untuvikko
 1. Oltiin seurusteltu reilu kuukausi kun mies kosi.. Häät ovat kuitenkin vasta vuoden päästä, eli kahden vuoden päästä kosinnasta.
 2. Minun mies kosi Pariisissa Eiffel-tornin juurella. <3
 3. Miten olisi jokin vartalonmyötäinen, yksikerroksinen valkoinen mekko, jonka idea olisi laadukkaassa ja kauniissa kankaassa, ja vaikka jossain koristeellisessa yksityiskohdassa?
 4. Itse en onneksi ole joutunut kuulemaan paljoakaan puhetta edellisistä häistäni - vielä. Ne olivat silloin. Tämä on tätä päivää, ja minä olen ihmisenä hyvin erilainen kuin muinoin, lähes kymmenen vuotta sitten. Ennen kaikkea mies on eri ja liitto on eri. Luojan kiitos. Onneksi myös lähipiiri tuntuu ymmärtävän asian.
 5. Ikävää kyllä että olet koko ajan kuuntelemaan juttua aiemmista häistäsi. Kyllähän näitä tämän hetken häitä pitäisi ajatella niinä THE häinä, eikä minään edellisten häiden toisintoina. Eihän avioliittokaan tule olemaan sama.
 6. Häistä tulee varmaankin nyt pienemmät kuin muinoin ensimmäisissä häissäni. Ei siksi, että kokisin haluavani pitää "matalaa profiilia", vaan koska minua kauhistuttaa ajatus isoista häistä, joissa olisi hirveä määrä ihmisiä, jotka on kutsuttu, koska "niin kuuluu tehdä". Haaveilen intiimeistä häistä, joissa on vain lähimmät ihmiset. Katsotaan sitten, miten tämä suunnitelma pitää tässä vuoden sisällä.
 7. Itse en ensimmäisissä häissäni "saanut" oikein toteuttaa omia toiveitani. Ne eivät juurikaan olleet minun näköiseni, eikä kyllä ollut kyseinen avioliittokaan.. Eli itselleni tulee tällä kertaa hyvin erilaiset häät kuin silloin muinoin. Nyt häät kuvastavat sekä minun että mieheni makua. En kuitenkaan näe että olisi periaatteessa mitään vikaa käyttää samoja ideoita ja miksei vaatteitakin kuin ensimmäisissä häissään, jos ne kokee vain käyttötavaroiksi, eikä asia häiritse itseä eikä kumppania.