Jump to content
Naimisiin.info

Naele

Rouva
 • Posts

  7956
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

3989 profile views

Naele's Achievements

VIP

VIP (5/5)

 1. Onneksi olkoon, pääsitte Iltalehden artikkelin mainintaan! http://www.iltalehti.fi/matkajutut/2013071017244411_ma.shtml "Naimisiin.info-verkkosivun keskustelupalstalla on listattu myös Suomen rumimpia kirkkoja."
 2. http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1288485864149.html Ilta-Sanomat käyttänyt lähteenä Naimisiin.infon hääfoorumia ja kenties tätäkin ketjua.
 3. Meillä oli hääpöydässä turkoosinvärisen organzan alla kirkas ledvalonauha, näytti kivalta varsinkin kun oli tunnelmavalaistus.
 4. Itse asiassa ottimet taisivat unohtua. Eipä tuo tuntunut ketään tosin haittaavan. Oli jo "irtokarkkipusseja", siis pieniä kirkkaita muovipusseja valmiina odottamassa, mutta ne kyllä rehellisesti sanottuna unohtui häähässäkässä täysin. Karkkibuffet oli kuitenkin tosi lähellä vieraiden istumispaikkaa, joten siitä ei ollut pitkä matka hakea karkkeja. Lapset varsinkin tykkäsi paljon! Vasemmalla on muuten itse tehdyt valkosuklaafudgepalat, jotka on kääritty sellofaaniin.
 5. Ensin aioimme mennä naimisiin kesällä 2010 mutta sitten päätimmekin mennä naimisiin jo vuodenvaihteessa, ja jotenkin se 01.01.2010 tuntui vain hyvältä ja helposti muistettavalta päivämäärältä Ja hyvä valinta olikin. Vielä kun tuo on 2010-luvun ensimmäinen päivä, niin tulee olemaan todella helppoa jatkossa laskea kuinka kauan on ollut naimisissa.
 6. Häistä on yli vuosi eikä oo teetetty kuvia vielä.. On kyllä pari kuvakirjalahjakorttia, täytynee teettää hääkuvista kuvakirja, mutta paperikuviakin haluan!
 7. Kaikkiin olin tyytyväinen, paitsi että hääpukua olisin lyhentänyt jos olisi ollut aikaa. Mutta kyllä sen kanssa pärjäsi.
 8. Hössötettiin juuri sopivasti, häistä tuli ihanat ja sellaiset kuin halusin, oikeastaan jopa paljon paremmat tunnelmaltaan (en olisi uskonut, että omissa häissäni olisi niin HAUSKAA!). Budjetin kanssa ei mennyt överiksi ja puku oli arvoisensa panostus.
 9. Alttarille mennessä pieni morsiustyttö kantoi laahusta. Kirkosta ulos tultua tartuin helmaan ja kannoin sitä toisella kädellä, samoin juhlapaikalla. Mutta juhlapaikalla oltiin aika paljon ihan siinä hääparin pöydän ääressä, että ei ollut mikään ongelma kyllä se laahus.
 10. Nautittiin toistemme seurasta ( ), saunottiin, katsottiin tv:stä pari leffaa ja syötiin häistä meille mukaan annettuja herkkuja! Oli tosi kivaa.
 11. Kaasoni onneksi auttoi tässä. Kävin vain kerran juhlien aikana vessassa, onneksi on ns. edustusrakko (eli pystyy olemaan pitkään käymättä)
 12. Ajattelin laittaa kuvia talvihäistämme. Somistukset näyttävät ehkä vähän kotikutoisilta nyt, kun joidenkin tosi tyylikkäisiin somistuksiin vertaa, mutta livenä näytti kyllä minusta kauniilta ja ei harmita mikään Salamalla otetut kuvat tunnelmallisesta kynttilävalaistuksesta eivät valitettavasti oikein tee tunnelmalle oikeutta, mutta: Itse askarreltua: lautasliinarenkaat tehty pajusta ja spreijattu hopeisiksi, paikkakortit tehty akvarelleilla Nimi kortista sumennettu =) Ilman salamaa... ..ja salaman kanssa otettu kuva tarjoilupöydästä. Keskellä oli peili, jonka päällä lasi. Kynttilät heijastuivat kauniisti peilistä. Hääkarkkibuffet Kynttilöitä oli paljon (Turkoosit kynttilät tosin näyttää kuvassa vihreiltä)
 13. (Kimpusta oli vaikea saada oikean sävyisiä kuvia, joten pahoittelen kuvien laatua) Mun kimppu Oli juuri sellainen kuin toivoin, häät pidettiin tammikuussa. Näytin siis floristille netistä tulostamani kuvan kimpusta ja teki lähes identtisen. Kimppu maksoi 60 e.
 14. Meillä olivat teemaväreinä turkoosi ja hopea ja monet vieraat kehuivat teemaa.
 15. Pääsimme juhlapaikalle jo maanantaina, kun juhlat olivat perjantaina. Aloitettiin esim. kokoamalla pöytäryhmiä ja alettiin rauhassa koristelemaan. Oli tosi kiva, kun sai rauhassa koristella. Koristeluvastuu oli mulla, sisaruksillani ja kaasoni oli myös mukana. Koristeleminen oli tosi kivaa! Ja oli hienoa, kun sai itse pitää huolen siitä että kaikki oli niin kuin halusin.
×
×
 • Create New...