Jump to content
Naimisiin.info

Naele

Rouva
  • Viestit

    7950
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Naele kaikki viestit

  1. Onneksi olkoon, pääsitte Iltalehden artikkelin mainintaan! http://www.iltalehti.fi/matkajutut/2013071017244411_ma.shtml "Naimisiin.info-verkkosivun keskustelupalstalla on listattu myös Suomen rumimpia kirkkoja."
  2. http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1288485864149.html Ilta-Sanomat käyttänyt lähteenä Naimisiin.infon hääfoorumia ja kenties tätäkin ketjua.
  3. Meillä oli hääpöydässä turkoosinvärisen organzan alla kirkas ledvalonauha, näytti kivalta varsinkin kun oli tunnelmavalaistus.
  4. Naele

    Karkkiteema ja karkkibuffet

    Itse asiassa ottimet taisivat unohtua. Eipä tuo tuntunut ketään tosin haittaavan. Oli jo "irtokarkkipusseja", siis pieniä kirkkaita muovipusseja valmiina odottamassa, mutta ne kyllä rehellisesti sanottuna unohtui häähässäkässä täysin. Karkkibuffet oli kuitenkin tosi lähellä vieraiden istumispaikkaa, joten siitä ei ollut pitkä matka hakea karkkeja. Lapset varsinkin tykkäsi paljon! Vasemmalla on muuten itse tehdyt valkosuklaafudgepalat, jotka on kääritty sellofaaniin.
  5. Ensin aioimme mennä naimisiin kesällä 2010 mutta sitten päätimmekin mennä naimisiin jo vuodenvaihteessa, ja jotenkin se 01.01.2010 tuntui vain hyvältä ja helposti muistettavalta päivämäärältä Ja hyvä valinta olikin. Vielä kun tuo on 2010-luvun ensimmäinen päivä, niin tulee olemaan todella helppoa jatkossa laskea kuinka kauan on ollut naimisissa.
  6. Naele

    Hääkuvat kansioon!

    Häistä on yli vuosi eikä oo teetetty kuvia vielä.. On kyllä pari kuvakirjalahjakorttia, täytynee teettää hääkuvista kuvakirja, mutta paperikuviakin haluan!
  7. Kaikkiin olin tyytyväinen, paitsi että hääpukua olisin lyhentänyt jos olisi ollut aikaa. Mutta kyllä sen kanssa pärjäsi.
  8. Hössötettiin juuri sopivasti, häistä tuli ihanat ja sellaiset kuin halusin, oikeastaan jopa paljon paremmat tunnelmaltaan (en olisi uskonut, että omissa häissäni olisi niin HAUSKAA!). Budjetin kanssa ei mennyt överiksi ja puku oli arvoisensa panostus.
  9. Alttarille mennessä pieni morsiustyttö kantoi laahusta. Kirkosta ulos tultua tartuin helmaan ja kannoin sitä toisella kädellä, samoin juhlapaikalla. Mutta juhlapaikalla oltiin aika paljon ihan siinä hääparin pöydän ääressä, että ei ollut mikään ongelma kyllä se laahus.
  10. Nautittiin toistemme seurasta ( ), saunottiin, katsottiin tv:stä pari leffaa ja syötiin häistä meille mukaan annettuja herkkuja! Oli tosi kivaa.
  11. Naele

    WCssä käyminen puvun kanssa

    Kaasoni onneksi auttoi tässä. Kävin vain kerran juhlien aikana vessassa, onneksi on ns. edustusrakko (eli pystyy olemaan pitkään käymättä)
  12. Ajattelin laittaa kuvia talvihäistämme. Somistukset näyttävät ehkä vähän kotikutoisilta nyt, kun joidenkin tosi tyylikkäisiin somistuksiin vertaa, mutta livenä näytti kyllä minusta kauniilta ja ei harmita mikään Salamalla otetut kuvat tunnelmallisesta kynttilävalaistuksesta eivät valitettavasti oikein tee tunnelmalle oikeutta, mutta: Itse askarreltua: lautasliinarenkaat tehty pajusta ja spreijattu hopeisiksi, paikkakortit tehty akvarelleilla Nimi kortista sumennettu =) Ilman salamaa... ..ja salaman kanssa otettu kuva tarjoilupöydästä. Keskellä oli peili, jonka päällä lasi. Kynttilät heijastuivat kauniisti peilistä. Hääkarkkibuffet Kynttilöitä oli paljon (Turkoosit kynttilät tosin näyttää kuvassa vihreiltä)
  13. (Kimpusta oli vaikea saada oikean sävyisiä kuvia, joten pahoittelen kuvien laatua) Mun kimppu Oli juuri sellainen kuin toivoin, häät pidettiin tammikuussa. Näytin siis floristille netistä tulostamani kuvan kimpusta ja teki lähes identtisen. Kimppu maksoi 60 e.
  14. Naele

    Teemana turkoosi

    Meillä olivat teemaväreinä turkoosi ja hopea ja monet vieraat kehuivat teemaa.
  15. Naele

    Kuka koristelee juhlapaikan?

    Pääsimme juhlapaikalle jo maanantaina, kun juhlat olivat perjantaina. Aloitettiin esim. kokoamalla pöytäryhmiä ja alettiin rauhassa koristelemaan. Oli tosi kiva, kun sai rauhassa koristella. Koristeluvastuu oli mulla, sisaruksillani ja kaasoni oli myös mukana. Koristeleminen oli tosi kivaa! Ja oli hienoa, kun sai itse pitää huolen siitä että kaikki oli niin kuin halusin.
  16. Naele

    Pöytäliinat

    Tilasin netistä muistaakseni Hääkaupasta pöytäliinat, koska juhlapaikan kautta niiden vuokraus oli aika kallista. Ostin netistä siis kertakäyttöistä liinaa rullan ja se oli todella hyvä juttu! Ei pyykkiä tai silittämistä ja tuli tosi edulliseksi. Sitä jäi myös yli seuraaviin juhliin... Ja ei ollut yhtään ikävän näköistä, vaan näytti kankaalta ja oli hillitysti kuvioituakin (valkoinen, mutta kohokuviointia valkoisella). Vain koskemalla huomasi, että se oli paperia.
  17. Meidän häissä morsiusparin pöytä oli koristeltu teemavärisellä (turkoosilla) harsolla tai mitähän kiiltävää, läpinäkyvää kangasta se olikaan, kauniisti laitettuna. Ja alle laitettiin kirkas jouluvalonauha vielä.Oli kivan näköinen ja tunnelmallinen livenä, siitä oli vain vaikea saada hyviä kuvia
  18. Naele

    Karkkiteema ja karkkibuffet

    Meidän karkkibuffet oli menestys. Suosittelen! Alun perin oli tarkoitus ostaa vain turkooseja ja valkoisia karkkeja, mutta lopulta ei ollutkaan niin tiukasti värikoodattua. Kuva:
  19. Naele

    Kokemuksia: lapset häissä

    En oikein edes muista lasten käyttäytymistä häissä. He olivat enimmäkseen juhlapaikan leikkihuoneessa, sivupöydissä ja käytävillä, missä itse en pahemmin liikkunut. Lapsilla oli ilmeisesti kivaa ainakin kuvien perusteella. Oikein tyytyväinen olin lapsivieraiden käytökseen!
  20. Naele

    Iiiiihanin häälahja?

    Se, että sain miehen omakseni.
  21. Säästimme rahat ja kerrytämme lisää säästöjä niin kauan, että siellä on rahaa tarpeeksi tehdä "kunnon" häämatka. Nyt vietettiin vain pari päivää häälomaa, ei ulkomailla.
  22. Meillä meni 80 hengen juhliin ja häihin yhteensä n. 2000 e. Ihan sopivasti ottaen huomioon meidän taloudellisen tilanteen. Ei harmita. Päästiin oikeasti tosi halvalla.
  23. Naele

    Karkkiteema ja karkkibuffet

    Meillä oli karkkibuffet, jossa oli viittä eri lajia karkkeja lasipurkeissa ja lisäksi koristeena turkoosia organzakangasta ja turkooseja tuikkukuppeja. Karkkibuffet sai kovasti kehuja ja ihastelua aikaan vieraissa.
  24. 160 euroa viikonloppu, joka oli tarkoitus viettää mökissä, mutta vaihtoivatkin meidät huoneistoon, jossa oli mh, keittiö, olohuone, sauna ja wc. Mikä tärkeintä, siellä oli ihana leveä parivuode
  25. Naele

    Hymyilitkö matkalla alttarille?

    Justiina, niin minäkin kuvittelin etukäteen, mutta itku pysyi poissa, pelkästään hiukan silmät vihkimisessä kostuivat. Topicin aiheeseen: En varmasti hymyillyt kauheasti, koska kompastelin häämekkoni helmaan.
×
×
  • Create New...