Kristen

Naikkari
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Kristen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kerrothan AML paikasta lisää? En oo koskaan ajatellutkaan että sielläkin voisi häät pitää.. Minkä tyyliset häät aiotte siellä järjestää? Vierasmäärä? Millaiset tilat?
  2. Kaivataan lisää tuoreita kokemuksia ja vaikkapa kuvia Kouvolan seudun juhlatiloista! Erityisesti kiinnostaa jo mainittu Kunnalan Marja ja Matkailu, jos kellä kuvia niin mieluusti näkisin! Millainen hintataso kyseisessä paikassa on? Lisäksi jos kukaan on viettänyt häitä tahi ollut vieraana Soihtulassa, tai jollain alueen vpk-taloista. Hoplaa, aihe etusivulle
  3. Kristen

    Kuka siivoaa?

    LeisKuu, sanottiinko syytä miksi juhlapaikan pitää olla siivottuna jo klo 9 mennessä, miksei se sunnuntaipäivä vaan käy, että sen aikana siivoaisi? Itse ollaan mietitty samaa juhlatilaa kuin teillä, mietityttää nyt vaan tuo siivous, tuli nimittäin täysin yllätyksenä. Paikkahan on kuitenkin syrjässä, miks ihmeessä pitää olla niin aikaisin siivottuna.. onkohan tuo paikan yleinen käytäntö vai onko sitten teidän perään jotain tapahtumaa siellä? Omituista..
  4. Ei oo helppoa ei.. Kaason haluaisin, mutta ei taida olla ketään kenet pyytäisin. Apua tarttis varmasti kaikennäköisissä jutuissa ja olis kiva että olis se naispuolinen kaveri siinä sanomassa myös mielipidettä.. vaan mistäs sellaisen repii. En tunne että mulla olis ketään niin hyvää ystävää, kelle vois uskoa jotain tehtäväksi, niin että asia myös hoituu. Mulla oli pitkään kolme hyvää ystävää, heistä jotain vois pyytää, mut toisaalta, jos ihmisistä ei kuukausiin kuulu mitään, niin tuskin ne on sit kiinnostunnu musta ja mun häistä.
  5. Mä oon ajatellu ihan samaa, jos tässä naimisiin päästään. Että kemut olis pienet ja meillä kotona, kun uusi tupa valmistuu ensi talvena. Tiedä sitten onnistuuko.. mä haluisin kans kuulla, jos joku on kotona järkännyt tälläiset kemut. Että miten on mennyt..
  6. Kristen

    Mikä virsi kirkkoon?

    En ole ajatellut koskaan koko asiaa, että virsi pitäisi veisata.. No, sen voin jo tältä istumalta sanoa ettei ainakaan virsi 517 "Herra kädelläsi.." Virsi on maailman hienoin, ja se alkaa aina itkettämään. Siksi se ei sovellu minun suunnitelmiini.. Tuo virsi on syvästi koskettanut minua nuorempana.