Söpöliini

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Söpöliini

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mullakin menee omaan äitiin hermot. Anoppi ei sano mihinkään mitään tai kommentoi muutenkaan näitä häitä milläänlailla vaikka on kysyttykin. Äitini taas säheltää ja sotkee joka juttuu vaikka sen takia ollaan jätetty se pois ilmottautumisten vastaanottajistakin pois kun suheltaa aivan tolkuttomasti. Kyllä tässä kysyy pinnaa. Monet kerrat ollaan mietitty että miks piti edes järkätä mitään häitä kun toise pilaa fiilikset.
 2. Aika tiukoilta vaikuttaa jotkut aikataulut, mutta kaikkihan on kiinni aikalailla kiinni siitä kuinka paljon vieraita tulee. Ollaan sitä mietiskeltykin, että kuinkakohan kauan noin 100 henkeä syö (seisovapöytä)? Onko kellään tietoa. ???
 3. Riihimäen kaupungin kotisivuilta löysin tuosta alla olevasta osoitteesta paikat jossa juhlia voidaan järjestää. Toivottavasti on apua http://www.riihimaki.fi/index.asp?id=4FF24...mp;tabletarget=
 4. Me ollaan noita paikkoja nyt jonkun verran kierrelty ja todettu, että on kahdenlaisia paikkoja. Toiset ovat sisällyttäneet ns. vuokran tarjoiluihin (eivät oikeasti sen kalliimpia kuin muut) ja sitten on taas nämä jotka haluavat vielä tilavuokran ja tarjoulut päälle, näissä tapauksissa yleensä tilavuokra on ollut jo niin älytön että on jätetty laskuista pois varsinkin kun tarjoulut saman hintaisia kun ilman tilavuokraa olevissa. Seurojentaloja ei olla edes käytä katsomassa, sillä eivät ole meidän tyyliä ollenkaan ja nyt ollaan päätetty että halutaan ite päästä mahdollisimman helpolla (on noita juhlia tullut ite muutamat järjestettyä) ja nyt halutaan nauttia.
 5. Krapi tyypillinen kartanotyylinen paikka useita pieniä huoneita. Tosi nätti ja kiva paikka pienelle hääseurueelle, mutta jos haluaa että kaikki näkevät ja kuulevat niin ei oikea paikka valinta silloin. Eli ei siis meille sopiva laisinkaan.
 6. Tässä yhteenvetoa Riihimäen lähistöllä olevista paikoista(mitkä tiedän): Hausjärven mtk:n seurantalo Allinna Arolampi Lehmushovi Omakoti Kolmilamminlava Tervaniemi Savelan pitokartano Lopen pappilanpuisto Herajoen työväentalo Maisala Tinjami Rmk kerhotalo Linnea Ritytalon alakerta Turkhaudan Silmula Eli tuossa nyt mitä mieleen tuli.
 7. Tuossahan noita paikkoja on lueteltukin jo, mutta Lopen lähellä on vielä ainakin Tinjami. En tiedä järjestetäänkö kerhotalolla enää häitä mutta ainakin ennen. Linneassa jo ainakin erinomainen ruoka ja häitä järjestävät elituossa ainakin muutama lisää.
 8. Tänään ollaan menossa katsomaan Krapia ja Gustavelundia, joten enköhän sitten ole noiden paikkojen suhteen viisaampi. Toivottavasti ovat meille sopivia niin saataisiin yksi asia hoidettua kuntoon.
 9. Onko kellään kokemuksia Gustavelundista? Hinta ja kuinka paljon ihmisiä sinne mahtuu ettei olla kun sillit suolassa. Entäs tuo tarjoilu politiikka saako tuoda itse jotain jne.?